Keresés

Részletes keresés

F.Ági Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2968
Természetesen Pista bácsi nagybetűvel.. A Windsor szerintem nem jó.Kössük valamennyire táboros helyszínhez.A könyvtár nem rossz.Ott van előadó terem ha kell,táncolni is lehet,zenélni is és még nagy tüzet rakni is ha akarunk.Zoli úgyis felgyújt bármit amit szeretnénk..
F.Ági Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2967

1988. Az első.Azt hiszem kb.vagy 1987. Kiccsi voltam.De még vonatoztunk is.Mert akkor még Vasutas volt.pista bácsinak piros szinű rövidnadrágja volt és a zászlót kellett őriznünk éjjel és a falusiak egyszer el is lopták..

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2966
Ági, most már áruld el, mikor is voltál elöször olvasótáborban! Tisztázzuk:)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2965
A Windsor felgyújtása tünik eddig a legépületesebb (ugye ertitek, szovicc?!) ötletnek:) De hol vannak a többiek? Harman leszünk?
cibkat Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2964

Szia Ági! Kit ismerek én?

Látod Peti! Én mondtam, hogy azonnal beindul a csaj....

cibkat Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2963
Februárban rohadt hideg lesz az Ifi táborhoz, szerintem. De tüzet meg csak ott tudunk rakni. Vagy esetleg felgyujthatjuk a Windsort. A könyvtár tűnik a legjobb megoldásnak.
Előzmény: nyugatinyúl (2960)
F.Ági Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2962
A nagykökényesi tábor nem rossz (én is értékelném hisz ott kezdtem én is..:-))) Megkérdezhetné Öcsém Matyitól hogy ott mi a helyzet.
F.Ági Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2961
Nagy vagy Peti!  Már agyalok is! Tudok szerezni egy kecskedudás zenészt ha kell elég  (Kata is ismeri..) és meglenne a népzenei aláfestés az Mf10 meg Feco pedig hozná a táborokban elhíresült dalokat.., de akár Marosvölgyi Ági is hozhatna zenészeket,bár a dudás barátom moldvait is vagy bármit játszik ami meg körtánc és mindenki táncolhatná.. de ezek részletkérdések. .
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2960
hat, ha a könyvtarban mar nem lehet (?), akkor bizony helyszint kell keresni... Hatvani ifjusagi tabor? Esetleg (ezt a helyszint Zoli, Nandi ertekelne) a nagykökenyesi iskola, ahol szamos tabor került lebonyolitasra? Bar az most razosabb, mert iskolaidö van... De lehet, hogy menne a könyvtar is, ha titokban rakerdez az ember, pl Zsuzsan keresztül. De lehet, hogy oda meg Pista nem szivesen menne vissza bulizni... Agyaljatok!
cibkat Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2959
Remek! Hol legyen?
Előzmény: nyugatinyúl (2958)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2958

Köszi Andras, elolvastam, tanulsagos volt.  Es mivel a könyvtar (es vele titokban Kocsis Pista) is közvetve szerepel a Szekely Hirmondo
cikkeben, erröl eszembe ötlött, hogy Pistank nyugdijba megy. Erröl, meg a cikkekröl pedig az, hogy ne csak keseregjünk, tegyünk is valami jot. Tehat ez innentöl egy

OLVASÓTÁBORI FELHÍVÁS!!!

Nyugdijba menö Kocsis Pista bácsink nagyon
megerdemelne, hogy legalabb mi, olvasotaborosok meglepjük valami szep
dologgal. Spontan az jutott eszembe, hogy egyszerüen össze kellene hivni
minden volt es jelenlegi taborost, aki elerhetö, es csinalni Pistanak egy
bulit. Nem bucsut, csak bulit, hogy együtt legyünk! (Ha lehet, ugy megszervezni, hogy ö ne tudjon rola, legyen meglepi.)

Ahol mindenki meglephetne valami szemelyes dologgal, pl irjuk le
emlekeinket, elmenyeinket Pista bacsival es a taborral/okkal kapcsolatban. Ki levelet,

ki verset, ki csak ket kedves szót, ki batikolt polot. Aztan az is lehetne a dolog resze,

hogy pl Mandoki Feco es/vagy (illetve együtt) MF10/Kutyafiúk eljatszanatok

egy ket nepdalt, Pista bácsi kedvenceit, persze megenekeltetve a közönseget, tabortüznel.

Esetleg titokban, egy oraval kezdes elött összejöve egyet meg is lehetne mindenkivel tanittatni, hogy mindenki fujja. (A Hallod-e te szelidecske a kedvence Pistanak.) De meg lehet taníttatni többet is! Levay
szerezne birkat. Eljöhetne Kezdiröl is, aki tud, akar.
Nem akarok önzö lenni, de en legközelebb februar elejen tudok (terveztem)
hazamenni, jo lenne, ha akkorra tennenk az idöpontot... A vizsgaidöszakoknak
is vege van mar, jön a farsang, tul vagyunk a tél felen, lehet tüzet rakni!

(Valami nagy-nagyot, hogy melegednének az emberek!)
Úgyhogy hajrá, próbáljuk megszervezni!!!

Ölelek mindenkit, Jónáspeti

and4 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 2957

http://www.magyar-szo.co.yu/arhiva/2004/dec/07/

(kötelező: a referendumról a Vajdaságban)

Burgenlanban nem találtam csak hetilapot ott még nincs vélemény.

and4 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 2956

http://www.karpatinfo.org.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=15185

(kötelező: a referendumról Kárpátalján)

and4 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 2955

http://www.ujszo.sk/clanok.asp?vyd=20041207&cl=110295

(kötelező: a referendumról a felvidéki ÚJ SZÓBAN)

and4 Creative Commons License 2004.12.07 0 0 2954

http://www.szekelyhirmondo.ro/article.php/Szemben_a_magyar_korm%E1nnyal/897/

(kötelező: a referendumról a SZÉKELY HÍRMONDÓBAN)

Akit érdekel a levél amit tisztelt polgármesterünk elhallgatott, nekem megvan megszereztem.

Senkit nem szeretnék a dologról a véleményemmel befolyásolni ezért vagyok kicsit tárgyszerű, mivel ez nem befolyásolás során kialakítható álláspont a dologról, ehhez megyőződés kell.

A

szorgalmi: www.tubi.hu

F.Ági Creative Commons License 2004.12.07 0 0 2953

Tudjátok mindenki a saját lelkiismeretével kell hogy elszámoljon.Szégyen ami történt és jogos a kinti felháborodás.. Szerintem nincs még egy ilyen nemzet aki így arculcsapná a sajátjait.. Erre nincs magyarázat..

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2952

Hat peti nem csak te vagy ezen kiakadva me eddig csak a nagy szoveg volt a politikusoktol most meg hat nem igazan ertem es nem is erdekel ...az biztos hogy konnyebb lett volna munkavallalas akar kirandulas es sok sok mas minden de ez an meg vagy 10 evig nezzuk ugyanugy a magyar roman hatart es varunk orak hosszat az utleveleinkel talan ha unios tag lesz romania akkor valtozik vmi...

maci feltettem a kepeslapood de halvany lilam sincs mikorra er oda ..milanrol nem tud vki vmit?

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2951

Enikö, irtam neked emilt a szüleim telefonszamaval, hivd fel öket, hivatkozz ram, olvasotaborra, stb, a lakas akar matol kiado juliusig, akkor en költözöm bele a pereputtyommal!

A szavazason meg ki vagyok akadva. Egy ujabb lelki trianon... Es ezt en mondom, aki soha nem politizal es nem az a melldöngetös magyar. De azert ez meg szamomra is több, mint egyertelmü (nem is kerdes targya), hogy az a magyar, aki magyar anyanyelvünek született, mindegy, hogy hol es milyen papirokkal... Kedves erdelyi barataink, Zozo es a többiek, en nagy-nagy bocsanatot kerek, mert nem tudtam elmenni szavazni, pedig biztos lehetett volna a bonni magyar nagykövetsegen, csak hat dolgoztam vasarnap is..... Lelkifurdalasom van... De az olvasotaborban mindig is magyar allampolgarok maradtok, mint eddig is!!!!!

süneni Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2950
Hülye vagyok üssetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apuka én nem tom hogy csináltam de én azt az emilt nem olvastam el. Szarakodoik a rendszer vagy én voltam beszívva de tényleg csak most találtam meg. Amint lehet irj vmt vhvá epedve várom mer már kifelé áll a szekérrúd a koliból és sürgős. ne haragudjatok nem vagyok én eszemnél má vagy két hónapja.
süneni Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2949
Na mi van má??? Rajtam keresik a bult szombaton mikor két cikk között ülök. Volt valami?? Ugy be voltam havazva h két nap késéssel kaptam meg az smseket. Édes ancsám a levél megírva 9 napja de csak ma reggel láttam először működő postát. Elvesztem költözöm dolgozom rohan az élet én meg futok utána és erre megkérdik van é buli. az se tom ma milyen nap van de remélem azér vk alkotott szombaton vmt. Na pussz én mentem apukától meg válasz emilkét várok.
Ancsyka Creative Commons License 2004.12.06 0 0 2948

Halihó!!

Most olvasom csak a fórumot, na meséljetek, mi volt szombaton?? Volt valami?? És milyen volt a 20-ai Kispál koncert??

Már csak két hét van és aztán halidéj!! :) Na persze, vizsgázós halidéj, de még mindig jobb, mint a semmi!

Peti: hogy vagytok? Mi ujság a Kis Sün körül?? Mikor jössz Mo-ra?

Eni, kerülj elő, irj vagy vmi, tudom, h nincs időd, nekem se sok, vmikor majd hivlak, meg azt az oridzsinal levelet azóta is várom! :-)

És boldog névnapot meg minden jót kívánok így utólag, akiket illet! (Meg amúgy mindenkinek minden jót! :) )

Pussz

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.03 0 0 2947

Miert nem hivjak mindket zenekart ugy, hogy Kutyafiuk-MF10, es akkor nem lenne kavarodas, barki fellephet barmikor. Igy viszont mar attol is kisebb fejfajasom tamad, ha szoba kerül a problemakör, soha nem fogom megerteni, csekely ertelmü medvebocs vagyok:)))

Gondoljatok a szavazasnal arra, hogy soha többet nem lennenk kiszolgaltatva a roman hataron semmilyen geci vamosoknak es cigarettacsempeszeknek, többek között, csak hogy egy élö peldaval jöjjek a süket szlogenek helyett. Es Mandoki Feco baratnöje meg a mi Emesenk se reszkethetne többet munkaügyben...

Pistat, tudjatok, nekifutasbol, el ne felejtse atadni, aki ott lesz!!!

F.Ági Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2946

Ja.ja én is képben vagyok!!Beugrott dallamostul együtt!Ne izgulj Peti bárhol összeütünk egy koncertet nem maradsz le semmiről!!

Egyébként én is kiváncsi vagyok lesz-e koncert.. De jelzem ismét a :KUTYAFIÚ formációval!!

cibkat Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2945
Na ezt a számot még én is ismerem. El kellett ugyan mennem Londonig, hogy legyen "szerencsém" hozzá, de megvan.
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2944

Mi az, hogy utolso buli??? Es mi lesz, ha en hazaköltözöm nyaron?! Ha minden kötel szakad, atteszem az MF10 es Mandoki koncertek helyszinet az egri lakasomba:)

Ági, az Ülön van, Andras egyik kedvenc szama, sajnos se a cimet nem tudom, se pontosan idezni, de valami ilyesmi, hogy a föhös nézi a galambokat, es erröl eszebe jut, hogy mind csak ürügy arra, hogy ez a varos le legyen sz...va. De Andras biztos tudja pontosabban.

MFecó Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2943

Kedves Mindenki!

Utólag is boldog névnapokat azoknak, akiket illet!

Pl. Andrásnak, akitől kérdezem, számíthatok-e ismét

az MF 10 közreműködésére a Kolibriben?

Remélem, igen.

Könnyen megjegyezhető dátum: dec. 10. (az MF 10 miatt),

este 7 óra - a szokásos.

Gyertek, gyertek, lehet, ez lesz az utsó buli.

cibkat Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2942
Lehet, hogy az az öreg rozzant Wartburg biztonságosabb, mint az a busz amin annyira féltünk Ágival (nem alaptalanul, mint kiderült).
gabi... Creative Commons License 2004.12.02 0 0 2941

Képzeljétek el, ma azt álmodtam, hogy mentünk Erdélybe olvasótáborba, de nem busszal, hanem kocsikkal, és mi egy öreg zöld Wartburba ültünk be. Én halkan megjegyeztem, hogy nem biztos, hogy jó ötlet több száz kilométert ilyen kocsival menni, de hát különösebben senkit nem érdekelt.  Ági, te hozzánk ültél be, és azt mondtad, h igaz, hogy ti Andrással osztálytársak voltatok, de oda nem férsz már be, vagy valami hasonló, ezt nem értettem, aztán meg felébredtem. Egyébként meg örültem, h hozzánk ültél.

Gerda! Megkérdeztem, és azt mondták, h nem tudják még, kell-e ide emelt szintű érettségi magyarból, de valószínű. Szóval nem lettünk sokkal okosabbak.

cibkat Creative Commons License 2004.12.01 0 0 2940
Lesz. Kinek munka, kinek móka.
and4 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 2939

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a névnapüdvözlést :). Jól esett.

Most lesz akkor valami szonbaton vagy nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!