Köszi és mi van a gombokkal amik közötte vannak ..csak tanácsot szeretnék kérni mert rossz a display-em és ha találok olyat ami működik szeretném magam kicserélni
Emberek nem tudjátok,hogy kell levenni a 607-esbe a középső display körüli faberakást ??? Pattintós vagy ahhoz hogy kicseréld a displayt lekell venni az egész műszerfalat ???
Köszönöm,de nekem nem a telefonos kijelző kell hanem a felső display amin az óra,tankolási adatok és a rádió beállításai vannak ..csak sajnos nem tudom mi a megfelelő neve ...
Jó napot kívánok keresek peugeot 607-be,évjárat 2002-es, 2,2 HDI használt középkonzol kijelzőt,mert sajnos idáig ahol kerestem nem találtam !! Az enyémbe volt valami műszaki hiba és nem megy...szeretnék venni 1-et,ha van valakinek elvinném,de persze nem csillagos áron ..kérem hívjanak vagy írjanak ...
Tel : 00421 949 237 165 Szlovákia
email : jkjankos@gmail.com
Töltök fel képet is,hogy nehogy tévedésből más milyenre gondoljanak mert sajnos már velem előfordult ...előre is köszönöm :D
Jó napot kívánok keresek peugeot 607-be,évjárat 2002-es, 2,2 HDI használt középkonzol kijelzőt,mert sajnos idáig ahol kerestem nem találtam !! Az enyémbe volt valami műszaki hiba és nem megy...szeretnék venni 1-et,ha van valakinek elvinném,de persze nem csillagos áron ..kérem hívjanak vagy írjanak ...
Tel : 00421 949 237 165 Szlovákia
email : jkjankos@gmail.com
Töltök fel képet is,hogy nehogy tévedésből más milyenre gondoljanak mert sajnos már velem előfordult ...előre is köszönöm :D
Sziasztok! van egy 607 2.7-em, valaki meg tudná mondani hogy miért csinálja azt hogyha automatán van a lámpám és balra indexelek akkor elmegy a tompitot és utána ha visza teszem az indexet visza kapcsol tompitotra és ezt csak balra csinálja!
valaki meg tudná mondani xenonnal szerelt tompitott fényszorót automatán álitja magát de nagyon lefelé hord kézileg feljebb lehet álitani e hogy kicsit távolabra hordjon és ha igen akkor hogyan elöre is köszönöm.
Sziasztok, elképzelhető, hogy szükségem lesz egy 2001 2.2 hdi olajteknőre, valamit elkaptam vele és megrepedt, lassan szivárog a motorolaj, sajna a hegesztés nem lett sikeres, még mindig szivárog, igaz kisebb helyen. Szóval nekifutok mégegyszer, de ha nem lesz jó, akkor csere, bontottat találhatok valahol emberi áron?
Ajánlottak még hőálló 2 komponensű alu ragasztót, lehet azzal is megérne egy próbát, vélemény?