Igen ebben igazad van. Ilyenkor látom igazán milyen óriási teljesítmény WS-t nyerni, főleg mondjuk zsinórban 3-szor, vagy esetleg 5 éven belül 4-szer. ;)
La Russa nem lenne rossz, bár nekem nekem Scioscia vagy Leyland is szimpi lenne. :) Bár nekem még van egy olyan sanda gyanúm is, hogy esetleg Mattingly is Torre helyére léphetne. Ez a húzás egész stílusos lenne szerintem.
Szerintem szetszedik a yankeest foleg akkor ha Torre lelep!
Marpedig a tulaj mar 0-2-nel kijelentette ha nem nyerik meg ezt a sorozatot akkor Torre menni fog!
En ezt csak azert sajnalom mert az utobbi 7 ! evben semmit sem nyertek!
Egyebkent meg senki sem dobal ki 120-130 milliot evente eredmenyek nelkul...
Ja es a pletykak maris megerkeztek: Clemens lelep, Pettite 50-50%, Riveraval nagy penzert hosszabbithatnak,Posada sorsa valoszinuleg attol fugg hogy Torre megy vagy marad, A-rod pedig szinten 50-50%.
ezt a series-t sajnos elbuktuk úgy mint tavaly.egy szenzációs szezon hajrá után (mellesleg nem sokon múlott h megfogjuk a redsox-ot) egy balszerencsés playoff folytatta.
grat a yankeesnek és remélem h Torre-t nem küldik el.
Pitcher szinten kellene er?síteni.Wang Pettite Hughes Clemens király de a bullpen gyenge.
Miért nem sikerül évek óta a playoff nekünk?
Alapszakaszban lemostuk az indiánokat a boston sem volt jobb nálunk, akkor mi a hiba?
Sajna vége a szezonnak.
Jöv?re ugyanitt.2008 a yankees éve kell hogy legyen.