Sejtettem, hogy az utolsó pillanatban közbe fog valami jönni. De arra azért nem számítottam, hogy neked aki Svédországból jöttél, a +5-6 fok túl hideg. Ennél a gyerekfürdetés is jobban hangzik. :-)
Igen jók voltak a BK kezdeményezései. Nem ők tehetnek róla, hogy a nézőszám katasztrófális volt.
A bluetooth nem igazán jól működött, én nem kaptam meg semmit, mellettem ülő fiam mindent megkapott, a környezetemben ülők többségénél nem működött a dolog.
A csapat küzdeni tudása előtt le a kalappal. Ahogy a BK tevékenysége előtt is!
Nem tudom nektek sikerült-e ez a bluetooth-os dolog, de nálam 3 különböző bluetooth képes eszköz volt és egyikre sem sikerült megkapnom se címert, se háttérképet, se indulót. Egy naptárbejegyzést kaptam csak, de mondjuk arra voltam a legkevésbé kiváncsi, mert azt magam is be tudtam volna jegyezni.
Más - jó kis meccs volt. Rendesen harcoltak a srácok. Részletekben jól is játszottak. A védelem lehetne egy kicsit szorosabb. Tetszett a Frank gyerek mozgása és jó volt a "régi", harcos Gabit sorainkban látni. Nagyon örültem a góljának!
Elnézést, az előzőből kimaradt, hogy természetesen az MTK weblapja is egészen kiváló. Például az MTK-Honvéd mérkőzés eredményére katintva választhatunk, hogy az összefoglalót vagy a közvetítést szeretnénk olvasni. Mindkettő hibátlan. Még egy nyamvadt elírás sincs bennük, amibe bele tudnék kötni. Ide is másolom e két kiváló írást:
Igazán egyszerű a magyarázat: Fél háromig én magam fogtam be az ismerősöd fülét és köttöttem be a szemét, hogy ne értesüljön a kezdési időpont változásásról. Persze nem csak az ismeősöddel tettem ezt, hanem még több ezer szurkolónkkal. Persze a Honvéd szurkolókra már nem jutott energiám. Ezt maga Kvatro fogja tanusítani. Sajnos fél háromkor el kellett indulnom a Hidegkuti Stadionba, ezért nem tudtam meggátolni a későbbiekben az információ áramlást.
Ó szegény, kedves és rendes Blaut. Olyan szimpatikus beszámolót irt. Csak éppen elötte elküldött mindenkit a picsába. Ez olyan szép töle. Köszönjük meg neki. Drága Blaut te olyan szimpatikusan tudsz mindenkit elküldeni a picsába. És kár hogy csak a kispestiekhez jutnak el a hirek, meg kár h ök nem küldenek el senkit a picsába.
És annyira szimpatikusan tud Blaut lagymatagozni, meg nagyon gyengézni, meg sok hibázni.
Te Blaut, szerintem a csapat nem akar bajnok lenni. Mit szólsz hozzá? Te ebben jól értesült szoktál lenni. Mint 2008-ban.
Szerintem azért nem jött ki több MTK-s, mert elmentek a picsába:-))
Látom nem érdekelnek a tények. De hát nem is szoktak, a lényeg h jajveszékelhess, meg kötözködhess.
Szerinted hogy lehet az, hogy kijött rengeteg honvédos? Ök hallották, h elöbb lesz a meccs, mi meg nem? Nálunk otthon maradt többszáz szurkoló, a honvédosok mind kijöttek, hiszen többen voltak, mint otthon szoktak lenni. Nálunk menjen a klub a picsába, meg mindenki az idöpont változás miatt, a honvédnál semmi baj, minden szurkoló eljött. Pedig azt mondták, h nekik is bele kellett egyezni.
Az a baj, h te vagy a mindig negativ MTK szurkoló prototipusa. És más szurkolók azt hiszik, h mindannyian ilyenek vagyunk. Akik utálják a tulajdonost, a vezetöket, az edzöt, akik mindenkit a picsába küldenek el. Te még akkor is sirtál, amikor bajnokok voltunk.
Pedig pont nem ilyenek vagyunk!
Az igazi MTK-s büszke a csapatára, a klubjára!
Tulajdonképpen a hozzászólásodnak csak az első szavával van problémám: "Olvasom" Mert vagy nem olvastad, amit írtam, vagy komoly szöveg értelmezési gondjaid vannak. Persze az is lehet, hogy csakúgy megszokásból kötsz belém és cseppet sem befolyásol a válaszodban az a hozzászólás, amire válaszolsz.
Egy konkrétumra is válaszolnék:
"Már pénteken osztottad az észt megint h majd az 1 óra változás miatt nem jönnek a szurkolók és mindenki menjen a picsába." Tán nem lett igazam? Különböző források szerint 600-1000 néző volt a meccsen. Miután láthatóan jóval többen voltak az ellenfél szurkolói, mint mi, tehát a legnagyobb jóindulattal számolva sem volt 3-400 MTK szurkolónál több a meccsen. Ingyen, hatalmas szervezőmunka eredményeként. Ez azért nem nevezhető siker történetnek. Biztos vagyok benne, hogy a kezdési idő körüli herce-hurca nélkül, ha minden az eredti tervek szerint zajlik, legalább kétszer ennyien lettünk volna.
Olvasom a hozzászólásod és eldöntöttem, hogy téged nem foglak többet bántani.
Csak sajnálni.
Megnyertük az első meccset, ami nagyon fontos minden csapatnak, a fiúk küzdöttek, jól játszottak, egy nagyon nehéz talajon.
A te hozzászólásodban meg ezt (is) olvasom:
sok hiba, lagymatag játék, nagyon gyenge.
El lehet képzelni mit irnál ha az ellenfél nyer.
Mit jót tudnál irni ha honvédos lennél?
Már pénteken osztottad az észt megint h majd az 1 óra változás miatt nem jönnek a szurkolók és mindenki menjen a picsába.
Érdekes, valahogy a honvéd szurkolók megtudták a változást, mert többen kijöttek mint mi.
Már az első félidőben is volt pár szép megoldása a fiúknak, sok hiba és elég lagymatag játék mellett. A második félidőre viszont egy sokkal motiváltabb, hajtósabb csapat jött ki. Küzdeni tudásból jeles a csapatnak. Egyébként is ma a csapat összességében sokkal jobb volt, mint a játékosok külön-külön. Egyénileg inkább nem is értékelem a fiúkat, mert volt néhány remek egyéni teljesítmény, de akadt nagyon gyenge is és egy ilyen szép győzelem után nem szívesen kritizálnék senkit. Inkább csak néhány pozitívumot emelnék ki.
Pál Andris kemény kritikát kapott az ankéton lélektelen játékáért. Nos ma bár nem volt csúcsformában, de rengeteget robotolt, szinte mindig megjátszható volt. Talán ő volt az egyetlen, akinek az első félidőben ment jobban. Kanta Józsinak ismét voltak remek labdái. Pátkait ezer éve nem láttam ilyen jól játszani. Urbán nagyon érzi a kaput. Eppel gólja gyönyörű volt. A végére hagytam Sütő Lacit. Sokat kritizáltam őt ősszel sajnos nem alaptalanul, ma viszont a mezőny egyik legjobbja volt. Hibátlan védőmunka mellett még gólt is szerzett.
Garami remekül cserélt. Gondolom az is az ő érdeme, hogy félidőben helyretette a csapatot. Nagy része van a mai sikerben.
Bognár bíróról hosszú ideig úgy gondoltam, hogy csal ellenünk. Az első 30-35 percben egy egyértelmű és egy több mint gyanus esetben sem adott tizenegyest a javunkra és néhány színes lapot is megspórolt a Honvédnak és mezőnyben az apróbb szabálytalanságok megítélésénél is rendre ellenünk fújt. Aztán kiderült, hogy nem csal. A helyzet sokkal rosszabb összevissza fütyörészett fogalma nem volt, mi történik a pályán. A teljesítménye még a magyar NB1 sőt a megye 1 szintjét sem érte el.
A BK kezdeményezései nagyon jók voltak, csak így tovább. Kár, hogy részben nyilván a hideg, részben a TV közvetítés és a közvetítés miatt kezdési idő körüli cirkusz miatt ingyen sem voltunk többen (sőt...) mint máskor.
Jól pörögtek a srácok, tetszett hogy harcoltak, küzdöttek, kúsztak-másztak ha kellett. És a játék is egész jó volt, a körülmények ellenére. Urbán gólja külön öröm volt számomra, csak így tovább Gabi, látszik hogy itt vagy otthon!