Ezen felbuzdulva felteszek még valamit,hátha valaki kedvet kap.Egy óra meló,egy kis piros modellfesték,nem remegő kéz és egy szerintem feldobja a kissé unalmas műszerfalat.A mutatók sötétben ugyanúgy átvilágítódnak.Remélem nem találjátok gagyinak:((
Szép napot, küldöm. Látom itt is kezdődik a kinek fogyaszt kevesebbet játék! Máshol már volt akinek 10 litert evett csak. Hát persze, egy 4000 cm3 motor.... Azt nem tudom akkor miért hibrid toyota priust vesztek! :-))
A fogyasztasom nekem most itt a varosban (BP) szinte kereken 16l. Meleg idoben mas lesz. Szerintem ha egyebkent minden OK a geppel, akkor 13-14 korul megall majd. Autopalyarol meg ne is beszeljunk. Mint azt korabban irtam, ha 2500-as fordulaton tartom a motort - ez nalam kb 130km/h - akkor 10.6 a fogyasztasa a dragamnak.
A tali engem erdekel, de nem igerek semmit...a dolgok folyamatosan valtoznak...
Ez típushiba,az enyém is csinálta. Most éppen a vezetőoldali ajtó kilincse lifeg,és alig tudom kinyitni szerintem vmi rugó beszart..Az ajtókat egyszer szét kell szerelni,megzsírozni a mechanikát!
hol vannak az ajtoban az érzékelők, hogy be van e csukva az ajtó? szorakozik a riasztom, és szerintem ez lehet a gond, hogy ugy érzékeli nincs becsukva. ha nem riasztom be az autot akkor felgyullad a belső lámpa.
(amugy meg a két hátsó ajtot nem tudom kinyitni néha belülről. gyerekzár nem müködik?)
sos lenne,ha tudjátok,mert ugyan kertben áll az auto,de nem hagynám szivesen nyitva. viszont már második éjjel ébreszt fel az auto riasztója..
Az Eiffel tetején 175-t mértek, de a városban is szerintem messze 100 felett volt (megelőzték a papírszemetek az autókat a kőrgyűrűn - 90 az engedélyezett és sok a radar).
Nagy buli volt. nekünk mázli volt, mert előtte délután értünk ki két offos autóval (sprinter és egy boxos ford) így még fel tudtunk pakolni, meg az autókat se borogatta a szél. De hajnal 5kor azt hittem bontják a frissen bérelt lakást....
Ennél jobban csak az asszony élvezte, aki 2 gyerekkel (a nagyobbik 2éves) 8 órát várt Ferihegyen.