Off-nak akkor lehet nevezni egy témát, ha nincs kapcsolódási pont az adott topic címével, témájával...
Ez esetben viszont van! Természetesen örülök, hogy nyit vki a Milleniumnak is topicot, mert megérdemli a sorozat. Nem állítottam, hogy Szersén jobb hang, csupán az elején őt szoktam meg és nagy volt a váltás!! Most – ha netán megismétlik – lesz ’igazságos’ az összehasonlítás, hogy melyik is a jobb, megfelelőbb szinkron Frank-nek.
Szerintem meg a mostani szinkron sokkal jobb, sokkal jobban visszaadja a finom árnyalatokat, a Szersén jó színész, de inkább csinálja a Kalambót, az inkább passzol a stílusához.
Tényleg, úgy láttam nincs Millenium topik, viszont itt néha itt offolunk.
Azt nem nézem. Friss sorozat? Ha igen, akkor ez a magyarázat. A VOY utolsó évaddal is ezt csinálták; csak másfél-két évvel az amerikai vetítés után adták le.
Szóval én bízom benne, hogy 3-4 éven belül láthatom az X befejező szezonját is.
az 5x01-es rész lesz. amúgy, ha a viasat hosszú távra gondolkodik, műsorstruktúra meg minden, akkor szünetet kell tartania, mert különben hamar kifutnának a sorozatok...
Emlékezzetek, az 5. és 6. évad közt is kihagytak egy kis időt! Nem a Viasat3 hibája, hogy az amcsik szezononként adnak el sorozatokat, és duplarésznél vágják félbe. Érhető üzleti okok...
Eddig a V3 szerintem sose hagyott cserben minket szezonváltáskor (leszámítva a rossz szinkront.)
A többi kerekedelmi és közszolgálati adón viszont hemzsegnek a félbehagyott sorozatok.
A rosszat könnyű észrevenni, a jó természetes...
Apropó: ma belenéztem a Pro7-en éppen vetített részbe, az még hagyján, hogy béna a szinkron, ez tulajdonképpen számunkra lényegtelen, de hihetetlen, hogy milyen mélyre süllyedt a sorozat. :((
Doggett ügynök akár maszkot is viselhetne, senkinek nem tűnne fel, az a másik ügynöknő totál unszimpatikus, Scully karaktere már egyáltalán nem Scully-s, a filmezés is totál halott, kis túlzással annyiból állt a rész, hogy premier plánban mutatták az aktuális szereplőt, aki éppen beszélt. Elszomorító. :((
Egy UFO-t. Picit röhejes, hogy eddig senki sem vette észre, egy picit jobban elrejthették volna, de ennek ellenére jó kis poén volt. Az is fura mondjuk, hogy a jármű tele van karistolva bibliai idézetekkel. :)
Amúgy nekem tetszett ez a rész, volt benne pár felesleges dolog, meg egy-két hiba, viszont úgy összességében igenis megvolt a hangulata. Most már csak az a kérdés, hogy tovább tudják-e vinni logikusan a szálat a két folytatás epizódban, vagy elbarmolják, amolyan 1013 módra. :)
És mivel a Viasat3 az ötös szezont kezdi el újra vetíteni, ezt nem is fogjuk megtudni egy darabig. :( Bár a három rész (Biogenesis/Sixth Ext./Sixth Ext.2) kijött videókazin is, lehet, hogy megérné kikölcsönözni.
Amikor bejött az UFO, én is felkiáltottam magamban: ezt nem gondolhatják komolyan??!! Elkezdtem gondolkodni azon, hogy talán ez lesz az utolsó X-akták rész, amit megnéztem: hova tűnt a rejtély, a misztikum???
Aztán persze lenyugodtam! :)))
Szóval ez a rész tényleg kiemelkedő volt, sok sorozatot és filmet nézek, de ilyen élményben ritkán van részem! (Sajnos...)
Érdekes film volt, főleg a vége, amikor összekötötték a szálakat. Még egyszer mindenképpen megnézem, mert sajnos nem sikerült háborítatlanul végigülni (ezért is indítottam el a videót). Az tényleg vicces volt, hogy Mulder ügynök hangján szólalt meg az építész. :)
A Field Trip-ről annyit, hogy döbbenetesen jó volt, a szezon eddigi legjobbja, nálam egyedül a Hétfő versenyezhet vele. Az ufo-s vonal annyira gyenge lábakon állt, hogy kezdtem elkedvetlenedni, de a végén kiderült, hogy nem véletlenül csinálták ilyenre. Na és a végén az irodás jelenet! Huhuúú! :)
Tegnap volt az m1-en egy film, amiben szerepelt Gilian Anderson, a magyar hangja pedig Náray Erika volt. Filmbéli szerelmét pedig Rékasi Károly szinkronizálta :-))))
Egyébként nekem furcsa volt közel két szezon Györgyi Anna után ismét Náray-t hallani.
Micsoda, az Unnatural-ben voltak hajok is? Nem a Triangle-el keverted ossze? Mert en egyaltalan nem emlekszem semmi ilyesmire. :))
Amugy tenyleg nem volt tul jo a resz, a baseball-t en se szeretem, a tortenet pedig nem volt egy nagy durranas. Na majd a Hollywood AD! 8)