Bástya szaktárs, segíts már kérlek . Mi ebben a vicc ? Esetleg az elfogyasztott alkohol függvénye lehet ?Vagy olyan intellektuális humor amit csak 2 diplomával és 1 népi paraszt főiskolával is, csak százból egy ért ?
itt marháskodtok, ahelyett ,hogy a játékosok Húsvéti Ajándék xp-éjét készítettétek volna elő!!! Reklamálni fogok a Telekomnál, és még a Társasjáték is elfogyott!! Fujj ,irigy banda łłłłłł
Rezső már messzi-messzi tájakra vonult hadnépével, öldöklő csatákba, hogy a nagy és bölcs Király igaz ügyét sikerre vigye. Ám ha ilyen rengetegen hiányoljátok őt, ígéri, egy nap, mikor senki sem várná, ismét vissza fog térni közétek! :)
Addig is, ivóm ajtaja mindig nyitva áll előtted, hős klánvezér, valamint a nagy Hunor és Magor klán tagjai előtt szintúgy. :)
Én nem tudom bezárni a topikot, és arról sem én nem tehetek, ha valaki nem tartja tiszteletben a fórumozásra vonatkozó szabályokat. Ugyanakkor, az igazat megvallva én sem értem, mire megy ki ez az egész, vagy hogy mit akar ezzel az egésszel mondani. Nem pontosak mindig a papagájok, ez tudjuk jól. Na és? Kíváncsian várom, mi akar ez lenni, vagy tényleg csak a lejáratás lenne a cél? Úgy látszik a neveket kitakarva már nem érdekes számára a dolog, így csak azt tudom feltételezni, hogy nem is a papagáj segítséggel van igazán gondja, hanem valami mással. Remélem ki fog derülni az is, hogy mivel.
Ezzel azért vitatkoznék. Ha valaki nem tudja a pontos választ, jó eséllyel védhet ki pl. egy vártámadást egy gyorsabb ellenfél ellen is a papagáj használatával. Különösen, ha támadója sem tudja a pontos választ az adott kérdésre. Szerencse is kell hozzá persze. Ha pedig az ellenfél jóval gyorsabb, és az illető olvasgatni kezdi a kérdéseket, szinte esélytelen, hiába tudja a választ. Ilyenkor - magasabb szinten - néha jobb vakon - olvasgatás nélkül - ellőni a papagájt, mert egy kis szerencsével még a jó választ is beadhatja az illető rekord tippidejénél joval kevesebb idő alatt. Az olvasgatással pont az az időbeli előny vész el, ami a papagáj előnye lehet. A kockázat persze az, hogy nem feltétlenül a pontos válasz fog érkezni.
Egyszóval az éremnek két oldala van, így nem nevezném idiótának aki vakon lövi ki a papagájt. Ebben is van azért némi logika.
És aki a kérésnek megfelelően kisatírozza a nevet, de azért úgy illeszt be képet, hogy Pityu979 nickje garantáltan olvasható maradjon, az mi? Fifikás? :)