Keresés

Részletes keresés

atg Creative Commons License 2003.01.14 0 0 29
mindenképpen a legtutibb!!! azt pedig, hogy a mi presidenténk szánalmas volna? ezt kikérjük magunknak!!!
Előzmény: Gaark (25)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.14 0 0 28
Szóval van egy osztálytársam személy szerint aki elkövette az elefántcsontpartos dolgot. Ő mesélte hogy kicsit szorakoztak két telefonos müsorban egyszer anetkával másszor meg valami tvén keresztül gyogyíto mukso ezek mind az BP tv vannak.

Szoval az volt hogy élő adásban Antkát fellehetett hívni és lehetett vele beszélni mindenröl. De nagyon sokan csak basztatták. A srác felhívta és azt mondta neki

Srác: Szerintem jol néznél ki hosszu hajal
Anettka: Köszi szépen, szerinted miért néznék ki jol hosszu hajla??
Srác: MERT ELTAKARNÁ A LÓ POFÁDAT AZÉRT

A telefont lecsapták és nagy röhögés és nézték ahogy anettka nem tud hirtelen mit mondani.

A másik az az volt hogy a mukso ilyen gyogyito és majd ö meggyogyítja tvén keresztűl (bár nem értem a lényegét annak hogy ezt igy berakják müsorba mer tennek semmi értelme)

Srác: jónapot
TV: Üdvözlöm mi a problémája??
Srác: Hát tudja nekem az egyik lábam kisebb mint a másik és hát ez nagyon zavar
TV: Semmi baj meg gyogyítom. (ekkor a tvés ipse elkezdett valamit dörmögni és koncentrálni)
TV: Érez már valamit (pár percel késöbb)
Srác: nem nem
TV: akkor ön is probáljon meg nagyon koncentrálni és én is erösebben csinálom
Srác: (kicsivel késöbb) Most érzek valamit igen igen most megindult ezaz ezaz most elég elég ne sok sok vissza vissza

Kb enyi megint csak röhögés és fizethették a telefon számlát merrt a sok brobálkozás 9000 ft be került.

Ööö talán hozzá kell tennem azt hogy a srác lehet hogy csak kitalálta a dolgot de ezt nem tudom de ha mondjuk ige nakkor van fantáziája a srácnak.

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.14 0 0 27
Örülök hogy tetszik Ayreon és remélem amit még a mai nap folyamán beirok az is tetszeni fog.

Gaark akkor most szerinted én szánalmas vagy tuti arc vagyok?? Mert valahogy ezt nem értettem meg teljesen tisztán abbol amit írtál.

ATG. Nem nagyon vágyom én Mádl helyére. Inkább csináljunk egy külön országot valamelyik kerületből. :))

Előzmény: Ayreon (26)
Ayreon Creative Commons License 2003.01.14 0 0 26
Na! Megy ez! Végre egy jó, poénos beírás my President!:)
Előzmény: Borsó_ (20)
Gaark Creative Commons License 2003.01.14 0 0 25
valahol írták már, hogy vagy te vagy a legszánalmasabb vagy a legtutibb arc a Zindexen. Kénytelen vagyok egyetérteni.
atg Creative Commons License 2003.01.13 0 0 24
vagyok kedves elvtársam, vagyok!

Mádl MONDJON LE!!!!!

BORSÓ EL PRESIDENTE!!!

Előzmény: GroundZero (7)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.13 0 0 23
Háát igen ez van és majd szerintem most hétvégén leírom a tizedikes osztály kirándulást ami elég jol sikerült de tuls ok hogy itt a netszakkörön leirjam
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.13 0 0 22
Jo kis iskola lehet az.
Előzmény: Caidhan (21)
Caidhan Creative Commons License 2003.01.13 0 0 21
csiga - Sturm Geschütz - miszerint rohamlöveg...
Előzmény: Borsó_ (20)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.13 0 0 20
Lehet hogy az angol órákról már hallottatok sokat meg minden de most elhoztam egyik osztálytársam dogáját és gondoltam ezt most a jobbakat leírom belöle. Szóval ez egy szódoga és az volt benne hogy:

1: kutya - dog (ez egyértelemű de ilyet feltenni 12. osztályban)

2: egér - mouse (ismét csak nevetséges)

3:csiga - Sturm Geschütz (gondolom ez németül van de mit keres egy angol dogában??)

4: Szitakötő - Luftwaffe (ehez nem füzők semmit)

5: Bagoly - Uhu (ez a legjobb!!)

6: Bolti eladó - Shopman (hááát)

Most hogy igy nézem a dogát hát más szó nem nagyon van rajta ami ilyen hülyeség lenne de amit a tanár hozzá füzött az még jobb.

Ez nem az asszociációs képeségedit testelte hanem arra voltam kiváncsi hogy milyen a szókincsed!!

Tessék alá íratni otthon!!

És a srác még utolso szó a papíron az hogy BRUMMBäR azaz dörmögö dömötör persze ez is németül.

Hát enyi furcsa emberek között kell suliba járnom.

Ja a legkomplyabb az az hogy angolbol az átlag jegyek száma az kb 5-6 nekem meg van 15.

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.09 0 0 19
Hát nem enyire talán tényleg nem vagyok ilyen ezt az egyik osztálytársam mondta nekem és hát tetszet és gondoltam leírom

Angyal hentes ami azt a dolgot illeti nem hozták a pénzt be mindanyian ezért én nem ittam meg. De mondtam nekik mihelyst behozzák akkor megiszom nekik.

Előzmény: Ayreon (17)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.09 0 0 18
Belegondoltam, tulajdonkeppen nem buta ez a Borso gyerek. 5000 forintert 1 deci vizeletet. Most raktak elem egy rakas szart, amit valaki programnak csufol, en meg turkalhatok benne. Nem mondom, megfizetnek erte, de nem ennyire. :)
Ayreon Creative Commons License 2003.01.09 0 0 17
Neem, Borsó ezt már nem eteted meg velem! Ennyire nem lehetsz vadállat!:)))
Előzmény: Borsó_ (16)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.09 0 0 16
Tudtátok ti vagy most tudjátok azt hogy amikor éretségi elött áltatok vagy áltok hogy mik lesztek majd utána??

Én most jöttem rá nem rég 4 dolog jutott eszembe.

kazán kovács vagy villany pásztor esetleg én fogom vigasztalni a repülötéren a lemaradt utasokat esetleg én leszek a repülő.

de még nem tudom 100% ig.

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 15
Gondolom azt nem akarod elhinni hogy holnap megiszom azt a szart. De most már hogy megigértem meg minden már nem mondhatom azt hogy nem. Akkor lesz fasza hogyha nem hozzák a pénzt akkor nem iszom meg de ha hozzák akkor nincs mese megkell tennem.
Előzmény: Ayreon (14)
Ayreon Creative Commons License 2003.01.08 0 0 14
Borsó palira vesz itt mindenkit gyerekek!:)

(Borsó Rulez!!!!)

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 13
Ezt nem te mondod elöször és lassan kezdek félni komolyan lehet hogy elnézek a dokihoz
Előzmény: angyalhentes (12)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.08 0 0 12
Nem azert mondom, de ha a vizeletedben hideg hatasara feheres csapadek kepzodik, en a helyedben orvoshoz mennek. A feherjeuritesnek mindig valami sulyos es komoly oka van, nem vennenk a szivunkre, ha valami bajod esne.
Előzmény: Borsó_ (9)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 11
Enyire tetszik ez a BFP mozgalom???
Előzmény: angyalhentes (10)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.08 0 0 10
Kalandos eleted lehetett.

Gr0, lehet meg csatlakozni a BFP mozgalomhoz? :)

Előzmény: Borsó_ (9)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 9
Nem tudom hogy ti menyire birjátok a gusztustalan történeteket de ha nem bírjátok akkor ezt most inkább hagyjátok ki. Vagy alapfelszerelés 1 zacskó és valami szalvéta hogy megtudd törölni a szádat ha éppen feljönne valami.

Elöször is ugy indult a dolog hogy egy srác az osztályban elkezdte gyüjteni a nyálát 45 percen keresztül és akkor gondoltam én is csinálom és amikor kicsöngettek fogtuk magunkat és egy szalámis szendvicset és a kuka fölött ráeresztettük és ugy nagyábol rajta maradt valamenyi, és azt öszze csuktuk és elkezdtük mondani hogy 1000 Ft ért kieszi meg?? Senki nem volt aki megette volna igy kibasztuk a kukába.

Egyszer üvegbe köpködtünk jo kis zöld turhákat és pont azelött ettem párizsis szendvicset és biztos tudjátok amikor kajáltok mindig marad valamenyi a szádban és én azt kiköptem egy ilyen papira és köpkötünk köpködtönk és egyszer egy srác mondta hogy azt is belekéne tenni. Én meg kérdeztem hogy azt meg hogyan?? Erre ö hogy nyald vissza és köpd bele az üvegbe. Mondtam oké de ahogy néztem a cuccot hát mit mondjak majdnem kijött az egész szendvics. Szoval vissza vettem a számba a cuccot és bele az üvegbe. Nagyon faszán nézett ki a sok trurha meg egy kis kola maradék meg a szendvics ott uszkáltak a miliméteres párizsi darabok. Ja és a végén kiöntöttük a tanári elé. Had örüljenek.

Volt az amikor belepisáltam egy üvegbe és kitetük az ablakba december közepén két napig volt ott és ahogy a hideg hat a pisára az valami iszonyatosan gusztustalan. Ugy nézett ki hogy a félliteres üveg teli volt és kb a feléig egy nagy sürü fehér valami volt mintha egy lo oda verte volna vagy nem tom mi. Iszonyatos volt a szagát szerencsére nem éreztük mert nem mertük kinyitni. Szerintem jobban tettük. Azt is megakartuk itatni pénzért de arra sem válalkozott senki.

Ilyesmi történet amit most írok bár ez még nem történt meg de holnap ilyenkora lehet hogy megfog történi ez azon mulik hogy az osztály társami behozzák e a fejenként 208,333 Ft. Mert ha ezt megszorozuk 24 el akkor az 5000 ft megközelitőleg. És én azt mondtam hogy 1deci pisát megiszok anyiért az egész osztály elött aztán hányok egyet nekik. na kábé ezt tervezem holnapra. Még enm tudom hogy fog elsülni de remélem nem halok meg. Ja meg van ha megittam és kihánytam az fogom csinálni hogy aki megisza a zacskoból a hányásomat az megkapja pénzt. MEkkora ötlet hátha valaki megisza. Apám akkor már a végén az egész osztály ott lesz a sloziban és ott fogunk okádni mind. Szépnap elé nézünk. De ha nem válalja le senki akkor meg lesz 5 rugóm. Ugy is akartam venni egy cd-t. Ilyen gyorsan nem juthatok pénzhez máskor.

Na aszem enyi.

Ja nem van még amikor egyik haveromhoz felmentem tavaly éppen lomtalanitottak és elökerültek régi általános iskolai könyvek és fogtuk a rajzkönyvet bedobtuk a vécébe, és lepisáltuk mind a ketten és még ülye haverom le is szarta a könyvet lehuztuk a vécét de persze nem ment le. Fogtunk egy zacsit és belegyömöszöltük a könyvet és kibasztuk az ablakon. Egy darabig ott volt.

Hát mostmár tényleg nem jut eszembe más már és talán már nektek is böven elég volt enyi de ha holnap lesz valami akkor azt feltétlen megírom ha élek még.

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.08 0 0 8
GrO már szoltam neki már ha ATG re gondolsz de ha nem találná akkor majd jobban elmondjuk neki hogy hol is van ez a topic
Előzmény: GroundZero (7)
GroundZero Creative Commons License 2003.01.08 0 0 7
A Bordó 4 Prezident mozgalom egyik alapítótagja jelentkezik. A másik majdcsak idetéved :)

Gr0

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.07 0 0 6
Milyen másik topicban?
Előzmény: angyalhentes (5)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.07 0 0 5
Te ezt nem tudhatod :)) Masik topikon tortent esemenyekre probalok utalni.
Előzmény: Borsó_ (4)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.07 0 0 4
Angyalhentes ez most meg mi??

Előzmény: angyalhentes (3)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.07 0 0 3
Te, ez nem a #$%@#$^@$ zenekar Erika-szoloirogepes/basszuswcpumpasa alneven? :))
Előzmény: Ayreon (2)
Ayreon Creative Commons License 2003.01.07 0 0 2
Csatlakozom a fanclubhoz!!:)
Előzmény: A nyúl (0)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.07 0 0 1
Jol tetted. Mit nekunk ojjektum? Miert szednenk a vizbul a zoxigent?

Borso jo munkasember, a novere egy evvel idossebb tollem.

Előzmény: A nyúl (0)
A nyúl Creative Commons License 2003.01.07 0 0 0
oh
kedves borsó
röppent a topic a kedvencekbe, hogy könnyek között olvasgathassam nap, mint nap a.
Előzmény: Borsó_ (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!