Ki mondta, hogy tűrök bármit is??? Szavazás utján került a me. székbe, a (nagyon halvány) többség akarata alapján. A fütyüléssel mit érsz el?? Ezenkívül vannak iratlan szabályok is. Pl. illem. De ha csak a törvényeket akarod betartani, javaslom ezentúl ne engedd a hölgyeket előre.
A tortadolog viszon szerintem is jó poén, de úgy tudom itthon viszont törvényellenes.
tok jo. kepzeld el a fidesz gyoz cca 20 even keresztul. egy ket idokozi valasztassal tarkitva. es kepzeld el valami isteni rendeltetes folytan MEGIS eluralkodik a demokracia a fideszben es mindig az aktualis eros ember lesz a miniszterelnok. de azert fiatalok leven szeretik egymast es osztogatjak egymasnak az eszt es a poziciot. kepzelj el 20 ev mulva egy minisztertanacsi ulest.
miniszterelnok:
miniszterelnok uraim. beszeljuk meg a gyes es a gyed kerdeset. miniszterelnok batyam, belam mi a velemenyed a gyes 20x-i bevezetesereol ugy hogy regressziv modon vezetjuk be. hogy akinek kisebb az igazolt jovedelme az degressziven kevesebbet kap a magasabb jovedelmunel. mert hat ez logikus is akinek tobb a jovedelme az tobbet is ad a kozosbe. mi a velemenyed, imre batyam, miniszterelnok uram. imre: miniszterelnok uraim. mivel egy picit oregecske vagyok ebben a temaban meghagynam a dontes odiumat tobbi miniszterelnok tarsamnak..... hogy tetszik? mikszath kalman mit irna ebbol. egy nyaralot venne a tiszteletdijbol.... vagy netaan egy banyat. persze azt inkabb jokai venne. viszont jokai nem tudna ANNYIRA jol megirni mint mikszath...
Vissza. (És ez most lehet, hogy röhejes leszek, de amíg nem volt nem én írtam csak megbeszéltük, nem hiszem, hogy valakit bántottam volna ezzel). Közben viszont megtetszett ez is, aki fontos úgyis tudja, hogy ki vagyok és szép lassan ezalatt a név alatt is "kiadom" magam, amiről még mindig úgy gondolom, hogy nem baj. Egyébként borzasztóan rühellem ezeket az összeesküvés elméleteket, többek között azt is, hogy 3 hónapja megy a vita, hogy ki a Juszt. Az álneveket + úgyis fel lehet ismerni, nagyjából az ötödik beírás után.
alfredoo
még egy dolog, a nevem másért lett qncogi, eredetileg nem ez volt, de talán már ez(az) is kiderült, amire ráment az egy lelkiismeret csoportos PR felhívás többszöri (és a helyzethez képest) normális hangú visszautasítása volt, igaz tizenkét topicban, mellesleg ő most is folytatja ezt
alfredoo
Úgy tudom, hogy egy miniszterelnöknek kijár a titulus, ha már nem is az. A Gyulát is így szólították a legutóbb a TVben.
OVnak valószínúleg a legmagasabb járna ki, továbbra is. Meg ha már magázták egymást a kormányüléseken, habár ezekről ugye jegyzőkönyv nem maradhatott ránk.:) Most nem tudom mi a helyzet vele, hiszen ma meghirdette a pártokfelett állását, pártjában csak tiszteletbeli. Marad talán a főszimbólum cím. A másik amit nem értek, hogy Hende ugye a kabinetfőnöke lett. Főkőrszervezőnek és szimbólumnak mióta jár kabinet(főnök).
G
Tisztelt Vízben Oldódó és nyílván Halmozottan Előnyös helyzetű Vazul!
„…előttük pedig különféle (tényleg) halmozottan hátrányos helyzetű külsejű egyének nemzeti szinű zászlokkal grasszáltak és néha ennek-annak beszóltak….” ÍROD
Elitistán primitív és lenéző hozzászólásaid az alábbiakat juttatják eszembe.
1. A füttyösöknek ruházatárból, szemüveg-dioptriájából, szagából levont, számukra lesújtó végeredményű konzekvenciáid, nálad nemhogy liberális, hanem sokkal inkább fasisztoid belsőt mutatnak.
2. Ahelyett, hogy szagolgattad őket, hol volt az intelligenciád, a humorod, az igazságérzeted, a bátorságod, hogy te a tapsoddal nyilvánítottad volna ki a füttyök ellenében, a tetszésedet? (És, hol voltak a veled együtt szavazók? A híres szürkeállomány? Lehet, hogy csak a nemzeti oldal olvas és jár könyvhétre? Mert tetszésnyilvánításról senki sem írt itt a topicban.)
Vagy már nektek is zsenánt a Kolozsváron „cserepedett?”
3. Volt-e a füttyösökön bőgatya is? Mert akkor helyben vagyunk.
elnezest ezert az otromba dologgal a kunczezessel. ember azt hiszi jopofa....
hamar beszelgetunk.
itt van ez a miniszterezes, miniszterelnokozes. valahol valaki beirta a torvenyhelyet. igazabol nem ertettem, de aki ertett volna hozza nem magyarazkodott.
szerintem ugy hulyeseg ahogy van!!!! (ebben a topikban meg egy kis offolas feludito is lehet).
mi van akkor ha
medgyessy felkerte volna orbant a sportminiszterium vezetesere. es mondjuk orban viktor elvallalta volna. akkor minek kell szolitani. miniszter urnak vagy miniszterelnok urnak.
mi van ha fidesz valasztasi gyozelme eseten a fidesz meggondolja magat (tudom hogy ez csak elmeleti lehetoseg a gyakorlatban lehetetlen, mert egy eloo istent levaltani nem lehet) es mas miniszterelnokot valaszt? viszont orban viktor miniszter lesz? akkor miniszter ur vagy miniszterelnok ur a megszolitasa. vagy ketszer kell megszolitani? ha elmegy partelnoknek? akkor hogy kell szolitani? elnok urnak vagy miniszterelnok urnak. ha elmegy koztarsasagi elnoknek? akkor minek kell szolitani? elnok urnak vagy miniszterelnok urnak? na ugye!!!!
mar mindent megmagyaraztam. tobbszor irtam neked, neha valaszoltal. mindig korrektul, ertelmesen. az egadta vilagon semmi bajom veled. nem hiszem azt hogy veded a kopkodoket. a jobboldalrol kifejtett ERTELMES velemenyt az en elozo hozzaszolasom tette lehetove. ezert egy smiley tkp nem sok.
nekem is hasonlo a jobboldalrol a velemenyem. altalaban ertelmes, okos, szenzitiv embereknek tartom oket. es ezert nem ertem ezt a besorolos magatartast. gondolkodo ember nem lehet ilyen. ezert gyotrodom hogy minek irni.
a kopkodest meg azert irtam mert volt benne reszem. tudom mit jelent amikor lekopnek. es en meg nem koptem le senkit. hacsak veletlenul nem. de az is elegge bunko.
es adja isten hogy baloldalikent is mindig legyunk elegen es eggyel tobben akik nem kopkodunk. akik akaar meg normalis jobboldalinak is elmennenek. akik akaar meg aaderre (nem a mamelukra, hanem a nyugodt, ertelmes emberre, aki nem ANNYIRA TUNIK hatalomehesnek, szavazni tudnak.) es gond nelkul. derusen. mert aader janos is alapvetoen derus. csak ot is meghulyitik. persze az ember kulsosegek alapjan itel sokszor...
persze te is tudod nem errol van szo. megjelenik medgyessy odamegy a puskihez kifutyulik. esetleg megdobjak zaptojassal bar nem vilagos hogy konyvnapra miert visz az ember zaptojast. foleg ha nem szamit a miniszterelnok megjelenesere. mert szvsz mint maganember jelent meg. mint minden evben. eddig demokracia.
de az hogy kovetik mas konyvsatrakhoz, adando alkalommal siman megvernek az meg mar nem demokracia. es foleg az kibaszott messze van a demokraciatol hogy a puski kiado nepe (a la heti hetes nepe) fogja magat es masik konyvsatornal inzultal (esetleg lekop) valakit. ez olyan messze van a demokraciatol, hogyha ezert valakit bortonbe csuknanak egy szavam se lenne ellene. legfeljebb az hogy hulye faszokbol teljesen felesleges martirt csinalni.
kendere. szerintem sem biztos hogy per kellene. de egy kurva cafolat nem volt. miert? ha leirnam hogy orban satanista es fenykepeket fabrikalnek akkor sem szolna senki semmit? a vonatkozo topikban nem folyt komoly erveles. ettol kende allitasai AKAAR igazak is LEHETNENEK. en nem tudom es nem is igazan erdekel, mert a velemenyemet inkabb o.v. cselekedeteibol, habitusabol szurtem le es allitottam ossze. es biztonsagosabbnak iteltem az ellenzekre torteno szavazast. 3 millio mas emberrel egyutt. es a mostani erolkodes meg jobban mutatja dontesem helyesseget. de kendet a kinezete, szarmazasa alapjan fikazni ez tok jo. es stilszeru.
bokros csomaggal kapcsolatos megjegyzesek (nem a tieid). az a kurva inflacio nem csak a horn kormanyt jellemzi. igy osszemosni a dolgokat tudatlansagra vall.
medgyessy olvasnitudasa. a gyulolettol nem lattok ki a fejeteken. ez a velemenyem. miert nem orban viktor olvasnitudasarol ertekeztek amikor egesz eleteben sportolt. gondolom a tudomanyt a szukseges mennyisegben sajatitotta el. nem hiszem hogy zseninek kellene beallitani. amikor sportoltam es/vagy noztem akkor a tanulast hanyagoltam. tenyleg a gyulolet es a harag rossz tanacsado. az ember olyankor ohatatlanul hulyesegeket ir.
annyi mindent lehetne meeg mondani. de minek. a jobbosok soroljanak csak be a jobboldalra. es majd akkor hanyjak rank a fikat ha hasonlo balos geciseg eseten mindannyiunk a baloldal mogott fog felsorakozni. addig szegyellhetik magukat az osszes magyarazatukkal egyutt....
Akkor a te definiciód szerint az emberek többsége primitív, a köpködő, fújoló, dobálózó az a tuti demokratikus... az a féltucat barom az qurvára demokratikus - a többi, aki meg nem verte ott helyben őket agyon, azok meg a primitívek igaz?
Kb. 5 órája rágom ezt a dolgot, ennyivel nem "úszod" meg. Én egyszerűen szoktam fogalmazni, tehát leírom a szintemen még1szer: mélységesen elitélem mind a két oldal szélsőségeit, ennek megfelelően ocsmánynak tartom ezt a köpködösdit (akár Szili, akár Megyó). A normális jobboldaliaknak is ártanak vele. A másik, hogy én balosnak tartom magam és lehet, hogy rosszul, de úgy éreztem, hogy sok mindenben egyezik a véleményünk. A smileyt a jobboldalról írt véleménye miatt kapta és lehet, hogy én zokni vagyok, de még mindig nem tudom, hogy ki az vagy mi az a cf? Úgy éreztem, hogy nekem mondtad, hogy én védem a köpködöket és ezekután azt is, hogy többek között miattam is akarsz elmenni. (Velem is sokszor előfordul, hogy legszívesebben nem irkálnék senkinek vissza, mert egy csomóan egész egyszerűen nem érdemlik meg, de néha kiderül, hogy egy idő után velük is lehet értelmesen beszélni, persze utána egy részük visszaesik.) Én hajlamos vagyok túllihegni ezt az egészet, rágom magam rajta, de etől függetlenül igyekszek nem megbántani senkit, inkább néha nem írok vissza.
A viccből kifejezést rosszul használtam, a lényeg az volt, hogy kérem a válaszodat, mert evett a dolog.
Ezekután:
"biztos nem vetted eszre hogy nekem irta. egy icipici smiley cf-nek." ???? "mert volt mire irnia. a megoldasra hogy elhuzok a busba meg nem is reagalt. pedig az volt a lenyeg. mit erdekel engem hogy ki gusztustalan vagy ki nem. nekem a lenyeg az hogy mit csinaljak. ha itt valaki hajlando kopkodo tomeget vedeni azzal en mirol beszeljek? szerinted?" Ezt a részt a válaszodnak megfelelően azt hiszem, hogy értem.
"teged koptek mar le? vagy ert mas komolyabb attrocitas? vagy neztek meg alaposabban? voltal mar cigany feher ember kozott. vagy neger? vagy mondtak hogy menj inkabb mashova mosakodni? nem baj hogy itt vagy csak nem mosakodjal egyutt valakivel. persze a noi mosdobol kikuldtek"
Azt hittem, hogy ezt azért nekem írtad, mert én védem ezeket. Ha most jól értem, akkor viszont bocs.
Primitivség az ha valami nem tetszik azt tűröd,mint egy sülttök.Hisz meg is dobálhatták volna tojással,meg van a tortadolog is.Demokrácia:azt csinálsz amit akarsz a törv. kereteken belül.
Nincs kedvem mind a majd 300 hozzászólást elolvasni, csak a hírekben hallottam. A véleményem a következő: Orbán Viktor is dedikált a múlt nyáron ha jól emlékszem, és a hívek hosszú sorokban álltak a szeretett vezér egy aláírásáért. Senki nem zavarta meg őket eme szent áhitatukban.
Mert akik nem rá voltak kiváncsiak, nem POLGÁROK voltak, hanem egyszerű budapesti városi bunkó prolik.
A POLGÁROK viszont így viselkednek. Ennyit a gyerekszobáról.
nem ertettel felre. azert irok neked meg hasonszorueknek mert sokszor nem all ra a kezem hogy olyannak irjak akit megbanthatok ellentetes velemenyunk okan. vagy egyszeruen olyan a beiro hogy megintcsak a kezem valahogyan nem birja leirni a nevet. olvasni meg ugyis olvassa es reagal.
a te neveddel meg semmi bajom. irom kuncogi es tralala tralala. persze ha valami kozod van egy masik kuncogi/kunczehoz akkor mar poblemasabb vagy.
ennyi.
az elmenetel meg az abszolut szemellenzos velemenyek es az unalmassag miatt vetodik fel. meg a hozzaszokas/addikcio miatt. de ez maganugy. a marasztalas pedig kurvara jol esik de nem hulyeskedesbol irtam.
Kedeves torres és vezekelek - nem hinném, hogy ez a hangnem bárkinek is jót tenne, a topic-nak meg a legkevésbbé - ha mán jól kináciztátok, meg komcsiztátok magatokat, akkor talán jó lenne a témáról beszélni...
A budapesti igazságügyi minisztérium közleményében, amely 1958. június 17-én a Nagy Imre per ítéleteit és a kivégzéseket bejelentette, a többi között ez állt:
„Nagy Imre 1956 november 4-i rádiófelhívása….a forradalmi munkásparaszt kormánnyal és az általa segítségül hívott szovjet csapatokkal szemben a nyugati imperialistákat nyílt, fegyveres beavatkozásra hívta fel.”