Hat napja töröm rajta a buksim, nem bírom tovább, vki S.O.S. segítsen, életbevágó! Keresek egy filmet, kb. két évvel ezelőtt láttam a viasat3-mon. Sztori: Van egy amerikai egyetemista (yale vagy harvard, asszem...) békésen éldegél albérletben másik kb. 4-5 ismerősével. Jön az év vége, mindenkinek meg kell írnia a maga (szak?) dolgozatát... A főszereplő srác nagyon jól halad, egyszer csak valahogy egy homeless kezébe kerül minden irat, aki ezek után folyamatosan zsarolja, oldalanként adja vissza a dolgozatot, természetesen nem ingyen... Majd a megoldásban a homeless kap egy apai-tanító karaktert, kiderül, h van egy fia, de vhogy kocsikázás közben asszem tüdőbajban vagy infarktusban meghal a homeless és itt nagyjából vége a történetnek.... Kerestem imdb-ben, google-lal, de egyszerűen nem találtam.... Örök hálám annak, aki meg tudná mondani az angol vagy magyar címét!!! kérem, az istencsaszar@t-online.hu címre küldje el, de persze itt válaszként is tökéletes :) Előre is legmélyebb hálám és köszönetem!
Tesómnak keresnék egy filmet, nem sok mindenre emlékszik belőle... valamikor a 90-es években látta, egy fiatal lány fagyi evés után összeesett fürdés közben és kiderül, hogy méreg volt benne. Azután valami thrilleres-nyomozásos film kerekedik belőle, valami férfi akar valamiért bosszútállni. Hát, nagyjából ennyire emlékszik. Valaki, valami ötlet?... Előre is köszi!
van egy jelenet egy filmből a youtube-on, amiben Mia Kirshner és egy szőke színésznő vív kardpárbajt. Sajnos nem tudok rákeresni a youtube-on, mert nem emlékszem a címre. Nem találtam infót az imdb-n és Mia honlapján sem. Nem tud vki segíteni a film címét illetően? Köszönöm.
nemrég valahogy belenéztem az L World c. sorozatba és nagyon megtetszett -mindenféle értelemben...-egy Mia Kirshner nevű színésznő. Kicsit utánanéztem és rájöttem, hogy régebben a youtube-on láttam egy jelenetet, amiben egy szőke színésznővel karddal vív élet-halál harcot, amiben végül ő veszít. Olyan fantsys jelenet. Megnéztem a honlapját, az imdb-t de nem tudtam infót szerezni, hogy melyik filmből van ez a jelenet. A youtube-on sem tudom visszakeresni,mert már nem emlékszem a címre. Ha esetleg vki tudna segíteni, nagyon köszönöm.
Én egy filmet keresek.Az a lényeg,h van egy molett halott kozmetikus csaj és szemet vet a szemben lakó srácra.Aki meg metro sofőr. Ennyit tudok róla.Ha valaki tudja mi ez a film SEGÍTSEN!:)
Én egy kb 15 éves horrort keresek,az egész filmre emlékszem csak a címére nem!
Furcsa sorozatgyilkosságok történnek és egy srác a látomásai miatt azt képzeli,hogy ő a tettes.Kórházba kerül ahol találkozik egy fura sráccal aki összevagdossa a testét,de előtte mesél neki egy furcsa világról,ami egy hatalmas,elhagyott temető. A főhős elindul megkeresni a helyet és amikor megtalálja rájön,hogy rémísztő külsejű emberszerű lények lakják.Itt találkozik az összevagdalt sráccal a kórházból és már kezdene beilleszkedni a társaságba amikor megjelenik egy csapat fegyveres élükön a srác dilidokijával és elkezdődik a lövöldözés és a harc a temetőlakók és az emberek között.
Csavar a sztoriban,hogy a srác dilidokija a sorozatgyilkos és olyan madárijesztő maszkot hord,mint a Batman filmekben a dilidoki!!!! Azaz egy zsákdarab van a fején!!!
Furcsa sorozatgyilkosságok történnek és egy srác a látomásai miatt azt képzeli,hogy ő a tettes.Kórházba kerül ahol találkozik egy fura sráccal aki összevagdossa a testét,de előtte mesél neki egy furcsa világról,ami egy hatalmas,elhagyott temető. A főhős elindul megkeresni a helyet és amikor megtalálja rájön,hogy rémísztő külsejű emberszerű lények lakják.Itt találkozik az összevagdalt sráccal a kórházból és már kezdene beilleszkedni a társaságba amikor megjelenik egy csapat fegyveres élükön a srác dilidokijával és elkezdődik a lövöldözés és a harc a temetőlakók és az emberek között.
Csavar a sztoriban,hogy a srác dilidokija a sorozatgyilkos és olyan madárijesztő maszkot hord,mint a Batman filmekben a dilidoki!!!! Azaz egy zsákdarab van a fején!!!
Sziasztok! Keresem a Vadászidény című filmet magyar hangal vagy felirattal. David Osborne azonos című regényéből készült és Henry Fonda az egyik szereplője. Talán a 80-as években készülhetett.
A történet szerint négy amerikai férfi, egyetemista korában megerőszakolt egy lányt, de nem ítélték el őket, társadalmi helyzetükre való tekintettel. Családot alapítanak, jól élnek stb. És van egy közös hobbyjuk. Minden évben elmennek négyen, együtt vadászni. Ami nem más mint, hogy útközben összeszednek maguknak egy párt, elviszik őket magukkal arra a helyre ahova évek óta visszajárnak. Az áldozatoknak ott esik le, hogy mire kellenek. Elszökhetnek, ha tudnak. De nem tudnak mert nem lehet. Ezek négyen vadásznak rájuk. És el is kapják mindig őket. Egyszer aztán elkezdi valaki őket is levadászni. Szépen módszeresen kinyírja őket. A végét nem mondom el. Ha a film nincs is meg, a könyvet érdemes elolvasni.