természetesen még Ronnieról meg Paulról, úgyhogy kezedek is félni a délutáni meccstől. :)))
Hendrydet kihagytam, úgyhogy benne bízhatsz.;) az alsó ág most úgyis jelentősen gyengült. pláne ha Jimmy is kiesne.
hali!
ja láttam, tényleg jó volt, meg főleg izgalmas. a végeredménytől eltekintve tetszett. :) szegény Jimmy visszaküzdi magát aztán elbukja..
monjuk nagyon nem tört össze mert a következőt 148-1re hozta, igaz abból 28 Pincsi csinált neki. :))
na most megnézhetjük, hogy bukta el Ebdon. elég jól betippletem, hogy Ebdon és Doherty jól fog szerepelni. :DD
Most olvasom a, hogy a BBC megint újított a közvetítésekben (ha már az Eurosport is nyomja most már örökké, akkor vmit fel kell mutatni, hogy mégis ők legyenek a jobbak) Szóval ha van digitális tv-d, meg BBC-d akkor a két asztal között váltogathatsz bármikor. Ez lenne a szép idehaza is. (Mázlista angolok!)
A tavalyi vb-n a vége felé volt magyar kommentár és akkor ő volt a szakértő is. Nekem nem volt túl szimpatikus, de vágja a snookert. Az angolokat viszont meg sem közelítheti, ők ott testközelben vannak, meg egyébként is jól összeszokott páros.
Remélem, idén végig angolul megy majd...