Jaj, laikusok. Csak röviden akartam fogalmazni. Szóval itt azokat értem, akik amúgy egyáltalán nem hallgatnak Ákost, de mikor nálam vannak, rákényszerülnek. Értsétek jól.
Mostanság állandóan más véleményen vagyok Ákosról. Múltkor pont teljesen ki voltam ábrándulva (a zenéjéből, nehogy félreértsétek), de aztán jött a Test, és most megint nagyon benne vagyok az őrületben... Nagyon szeretnék már koncertezni! Várom a tavaszt. Az meg koppanás lesz, ha nem is jön Csabára. A lényeg az, hogy meséljetek minél többet a koncertről. Ha mások majd letorkollnak titeket, hogy sokat regéltek róla, nyugodtan fogjátok rám.
Lélekben továbbra is veletek vagyok, koncertezők (akik meg otthon maradtak, azokkal meg pláne):
Lorena
Az tetszett a legjobban, amikor a idióta Ákos egy törölközővel rohant be a színpadra az egyik dal közben, és Samut "leporolta".:-))) Tényleg nagyon hülyék voltak, szinte kiparodizálták saját magukat.
Tegnap voltam az SAP-ban tényleg elég nagy, hosszú és magas is...már nagyon várom, hogy mit fog ebből kihozni..szerintem nincsen 2 színpad....a Békéscsabai Ikon koncerten ugyanaz a színpad volt az asszem nov valahanyadikán volt 98ban.
zeneileg jó volt??(a mostani)
Díszlet, mint már totyus említette, nem volt. Tényleg baromi kicsi volt a színpad, a SAP nyílvánvalóan nagyobb. Maga a koncert is elég családias légkörű volt, hisz' a Lovardába nem férnek be túl sokan. Lepe egyébként egyszer azt nyilatkozta, hogy jobban szereti az ilyen kisebb fellépéseket, mert sokkal közvetlenebb kapcsolatban vannak ezeken a bulikon a közönséggel, mint például egy BS-koncerten. Szerintem igaza van.
Olvaslak éjjel-nappal ámulva, persze nem csak téged, nem csak ámulva, de most rendesen megtáncoltattál: szoval mit is jelent az a laikus velemeny? [Nekem laikus az, aki nem zenesz, vagy Akos eseteben - khmm - nem dalnok]
Kulonben ajanlok egy kiserletet: olvasd el ujra a szovegeket, es meglatod, hogy mennyire igaza van a laikusoknak, mennyire beletrafaltak a szovegek targyaba. [Es - mellesleg - nem vette el a figyelmuket a rengeteg sok korites.]
Szigi101: es a nincsen tobbe isten is a mesterre vonatkozik?
Ha a fenti provokacio volt, akkor bocs, elnemulok, eltunok.
Már megint itt vagyok. Csak azt szeretném hozzáfűzni az eddigiekhez, hogy ha jól tudom, akkor ez az első olyan album, amikor magára a cédére is a saját orcáját rakta. Ez azért már valami. Meg a klipben, nem elég egyszer benne lennie, mindjárt háromszor... Tudom, hogy új technika, de akkor is.
"nézz rám és most láss bennem mást..."
ez megy most. Lorena
Díszlet ( olyan Beavatásos-Ikonos értelemben ) nem volt.
Csak a szokásos színpadelemek ( lámpaállványok, pici dobogó a szintisek és a Péter alatt )
A SAP-ban biztos méretesebb lesz a színpad.
A helyzethez képest tényleg elég nyugodtak a már koncertezők, én már biztos oldalakat áradoztam volna. Csütörtökön sikerült megvételeznem a Testet, ezzel vigasztalódom. De most nem kezdem el itt elemezgetni ezeket az ősrégi dalokat, mert tudom, hogy ebben a pörgésben senkit sem érdekelne. De talán egyszer, amikor nem lesz téma, amikor már végképp lecseng ez a koncert-dolog...
Nekem is az a véleményebb, hogy egy populárisabb dalból kéne klip, bár néhányan azt vallják, hogy "mutassa csak meg Ákos, hogy milyen kemény az új album!", de zserintem felesleges azokat durvább számokkal fárasztani, akik a könnyebbeket szeretik. Akinek ez tetszik, úgyis megveszi.
Az Ikon idejében azt mondta Ákos, hogy még egy, aztán pá. De ti tudjátok, hogy régen miket mondott, szóval lehet, hogy ez tényleg mindig így ment. Azért gondoltam én, hogy ez az utolsó, mert a Hűség, az nekem olyan lezáró. De a jellege tényleg nem olyan, én is úgy vélem, hogy egy nagyobb búcsúzkodást csinálna.
Tegnap itthon kocerteztem. (Komolyan, mint aki nincs észnél.) Szóval a lényeg, hogy kocert-hangzás, extra hangerő. Nem mondom, hogy hasonlított, de azért élveztem. Mit is írjak... Tegnap akartam valmit pötyögni, de nem tudtam belépni, úgyogy most örülök. Leírok nektek pár laikus véleményt Ákosról:
"mindig csak a halálról énekel?" (12 éves unokaöccs az Ikon albumról)
"szép a szöveg" (anyám az Ideális popsztárról (!)
"tiszta szexes" (anyám a Test albumról)
Ezt csak úgy írtam, kiváncsi lennék, nektek volt-e valami ilyen jellegű élményetek.
Először olyan fura volt a Test fehér borítója, nem mintha nagy szám lenne, de már úgy megszoktam a fekete színt. Nővérem mondta, hogy akkor még nem nagyon ügyelt az imázsára. De ez a beöltözés csak az ikonnal kezdődött, nem? És különben is, csak a borító kedvéért, például a zéplusszos jelenésein vagy a koncerten nem igazán vett fel ilyen dolgokat. Kétlem például, hogy a mostani koncertre abban az angyal-cuccban vagy a papjelmezében libbent volna be. Bár röhögnék, ha így volna. Fáj a szívem, hogy nem lehetek ott hétvégén... De ezt már írtam.
Legyetek jók, Lora
LoReNa: Mégiscsak van egy dal a Huségen, amelyben - elrejtve bár, de - ott van a Búcsú. Ez a dal a Mindenki táncol.
"Mielott végképp elnémult volna
A hírnök még azt is bevallotta,
Hogy lehetünk újra gépek,
Sugaras erotol szépek,
Hisz mindeen gátlást levetkezik,
Aki a jövendovel szeretkezik!"
Spigo: Az osztályzás abban segít, hogy a másik véleményét viszonylag kézzelfoghatóan megismerjük az albu madott számáról. Egyáltalán nem száraz dolog ez! (Szerintem)
Voicem!
Véletlenül nem egy nagy magyar távközlési vállalatnál dolgozol és akarsz nyerni 1-2 értékesebbnél értékesebb ajándékot. Hasonló cipőben járunk. Ezt akartam én is kérdezni, de megelőztél. Nyerni akarok!
Segítsetek!
A.
Voicem!
Véletlenül nem egy nagy magyar távközlési cégnél dolgozol, és szeretnél nyerni 1-2 ajándékot? Én is hasonló cipőben járok, pont ezt akartam kérdezni. Remélem, minél előbb tudja valaki a választ. Nyerni akarok!!!!
Segítsetek!!!
A.
Sziasztok!
Bocsika, hogy csak igy beleugrok ebbe a topicba, de én is szeretem Ákost és ahogy igy végigolvastam az előző mondjuk 50 hozzászólást van néhány észrevételem. Bocsika ha egy kicsit bonyolult vagy ha bánt valakit de valahol el kell kezdeni.
Szóval ti tényleg osztályozzátok a dalokat!? Ezt igy nem lehet! Nagyvárosi angyal: zene jeles, szöveg közepes - vegyünk átlagot tehát a dal a jó osztályzatot érdemli. Ez baromság, ezt igy nem lehet. (bocsesz ez lehet hogy durva volt, nem akarok senkit kritizálni - tudom azt teszem- csak hát ez a véleményem).
Erről Holt költők társasága c. film jut eszembe. Tudjátok amikor a verseket függvényben kellet volna ábrázolni.
A Beavatás koncert után sokan mondták hogy ennél jobbat nem lehet csinálni. Aztán jött az Ikon. Remélem eme tendencia nem szakad meg! Lehet hogy csak optimista vagyok???
Következő klip: Mire vagy jó? vagy Méreg (szerintem) A klippek mindig populáris dalaiból készültek.
Na mára ennyi
Bocs ha valakit megsértettem, de csak a véleményemet irtam le.
Totál nyugodt vagyok....mintha nem is lenne holnap koncert!
Holnap...!!!!!!!!!!áááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
((((((((((((((((: ,valami biztos hibázni fog.
Hűség!
LoReNa: Többen úgy gondoljuk, hogy a Méreg c. dalból készül a következő klip, de egyáltalán nem vagyunk benne biztosak.
Szinte biztos, hogy nem ez lesz az utolsó albuma. Igazából az Indiántánc, a Beavatás és az Ikon vége is olyan volt, mintha búcsúalkotás lenne, aztán mégsem. Az Asszony viszont egyáltalán nem búcsúalkotás - sőt, ahogy Ákost ismerem, még egy külön albumot is fog szentelni a búcsúnak... :-)
Helló Mindenki!
LoReNa: Már miért ne készítene semmit ezután?! Szerintem ez úgymond badarság! Fog még!
Én 25-én megyek. Találkozzon a topic koncert előtt, és menjünk együtt. Ez persze napfüggő.
Vagy oly szar eme 5let?:)
Tudom, hogy most mindenki a koncertről dumcsizik, de mivel én nem vagyok ilyen szempontból érdekelt, nem tudok hozzászólni. Visszatérek egy előző témához. Honnan veszitek ilyen biztosan, hogy a Méregből lesz klip? Vagy én maradtam le valamiről?
Egyébként kezd idegesíteni, hogy Ákos itt játssza a rockos kemény csávót. Lehet, hogy tényleg ilyen lett, de nekem olyan erőltetett. Az album pedig messze elmarad a régiektől, ezt most mondom, miután már sikerült megszokni. Nem volt rossz ötlet ez a Hűség dolog, de szerintem jobb befejezése is lehetett volna a pályájának. Mert ez a befejezés. Gondolom én. Persze lehet, hogy nem így van, de kétlem, hogy készítene még bármit is. Jó koncertezést nektek: Lorena