Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ugyan nem tudom, miről van szó, mivel a Napkeltében nem én intézkedek (kivéve kivételes alkalmak), de a Kérésekbe visszaengedhetlek, csak vegyél figyelembe 2 fontos szempontot:
1. Csak a PoliDili problémáinak van fenntartva 2. Csak tényszerű, ON közlésekre (mószerolás) és kérdésekre (miért lettem kitiltva?) van fenntartva. Bármi más esetén repül a nick.
EZt a Ceragem-es izét töröltem. Ha az Index köt velük egy reklámszerződést természetesen a topik visszaállítható és a ceragem hivatalosnak szánt nickje is visszakaphatja a jogosultságait, de előbb a papírmunka...!
Kérlek olvassatok már bele az Onkológia Hasnyálmirigyrák topic mai bejegyzésébe. Gondoljátok hogy idevaló? Mert szerintem nem, és felháboritónak tartom.
Véleményetek szerint az Orvosi tanácsok topicban geo38 nick viselkedése helyénvaló avagy reklámnak minősül? Eddig 4 lényegi hozzászólása volt, mind a 4 ma íródott, mind a 4 ugyanarról szól.
Sztem csak az xbrandi név új neki, a gyalázkodó stílus túlontúl ismerős a múlt hétről... Modi bácsi/néni!, ez kiderül az IP-ből, igaz? Bár anynira nem fontos.
Ez így nem szerencsés fajtája a linkelésnek, mert ha valakinek be volt állítva egy könyvjelzője abban a topicban, és rákattint, akkor elveszti a könyvjelzőt. Sokkal jobb a megnéz vagy a válasz vagy a vissza a topikba link.
Bocsi, hogy ideírok, bár nem biztos, hogy ez is megfog jelenni!
Mióta ez az indapass vagy mia @ van azóta fél óra mire belépek, állandóan viszautasít. Mire a régi nick nevemmel sikerült beirnom , ma 17 óra körül, pedig egyszerűen nem jelent meg !!!!!!!amit 2szer is írtam a Menjünk fogorvoshoz topicba. Kérem Modik tegyétek át a kérdésemet ahova való, mert választ szeretnék kapni. A techelp-be "nincs jogosultsága belépni" ezt írta .