Hat napja töröm rajta a buksim, nem bírom tovább, vki S.O.S. segítsen, életbevágó! Keresek egy filmet, kb. két évvel ezelőtt láttam a viasat3-mon. Sztori: Van egy amerikai egyetemista (yale vagy harvard, asszem...) békésen éldegél albérletben másik kb. 4-5 ismerősével. Jön az év vége, mindenkinek meg kell írnia a maga (szak?) dolgozatát... A főszereplő srác nagyon jól halad, egyszer csak valahogy egy homeless kezébe kerül minden irat, aki ezek után folyamatosan zsarolja, oldalanként adja vissza a dolgozatot, természetesen nem ingyen... Majd a megoldásban a homeless kap egy apai-tanító karaktert, kiderül, h van egy fia, de vhogy kocsikázás közben asszem tüdőbajban vagy infarktusban meghal a homeless és itt nagyjából vége a történetnek.... Kerestem imdb-ben, google-lal, de egyszerűen nem találtam.... Örök hálám annak, aki meg tudná mondani az angol vagy magyar címét!!! kérem, az istencsaszar@t-online.hu címre küldje el, de persze itt válaszként is tökéletes :) Előre is legmélyebb hálám és köszönetem!
Tesómnak keresnék egy filmet, nem sok mindenre emlékszik belőle... valamikor a 90-es években látta, egy fiatal lány fagyi evés után összeesett fürdés közben és kiderül, hogy méreg volt benne. Azután valami thrilleres-nyomozásos film kerekedik belőle, valami férfi akar valamiért bosszútállni. Hát, nagyjából ennyire emlékszik. Valaki, valami ötlet?... Előre is köszi!
van egy jelenet egy filmből a youtube-on, amiben Mia Kirshner és egy szőke színésznő vív kardpárbajt. Sajnos nem tudok rákeresni a youtube-on, mert nem emlékszem a címre. Nem találtam infót az imdb-n és Mia honlapján sem. Nem tud vki segíteni a film címét illetően? Köszönöm.
nemrég valahogy belenéztem az L World c. sorozatba és nagyon megtetszett -mindenféle értelemben...-egy Mia Kirshner nevű színésznő. Kicsit utánanéztem és rájöttem, hogy régebben a youtube-on láttam egy jelenetet, amiben egy szőke színésznővel karddal vív élet-halál harcot, amiben végül ő veszít. Olyan fantsys jelenet. Megnéztem a honlapját, az imdb-t de nem tudtam infót szerezni, hogy melyik filmből van ez a jelenet. A youtube-on sem tudom visszakeresni,mert már nem emlékszem a címre. Ha esetleg vki tudna segíteni, nagyon köszönöm.
Én egy filmet keresek.Az a lényeg,h van egy molett halott kozmetikus csaj és szemet vet a szemben lakó srácra.Aki meg metro sofőr. Ennyit tudok róla.Ha valaki tudja mi ez a film SEGÍTSEN!:)
Én egy kb 15 éves horrort keresek,az egész filmre emlékszem csak a címére nem!
Furcsa sorozatgyilkosságok történnek és egy srác a látomásai miatt azt képzeli,hogy ő a tettes.Kórházba kerül ahol találkozik egy fura sráccal aki összevagdossa a testét,de előtte mesél neki egy furcsa világról,ami egy hatalmas,elhagyott temető. A főhős elindul megkeresni a helyet és amikor megtalálja rájön,hogy rémísztő külsejű emberszerű lények lakják.Itt találkozik az összevagdalt sráccal a kórházból és már kezdene beilleszkedni a társaságba amikor megjelenik egy csapat fegyveres élükön a srác dilidokijával és elkezdődik a lövöldözés és a harc a temetőlakók és az emberek között.
Csavar a sztoriban,hogy a srác dilidokija a sorozatgyilkos és olyan madárijesztő maszkot hord,mint a Batman filmekben a dilidoki!!!! Azaz egy zsákdarab van a fején!!!
Furcsa sorozatgyilkosságok történnek és egy srác a látomásai miatt azt képzeli,hogy ő a tettes.Kórházba kerül ahol találkozik egy fura sráccal aki összevagdossa a testét,de előtte mesél neki egy furcsa világról,ami egy hatalmas,elhagyott temető. A főhős elindul megkeresni a helyet és amikor megtalálja rájön,hogy rémísztő külsejű emberszerű lények lakják.Itt találkozik az összevagdalt sráccal a kórházból és már kezdene beilleszkedni a társaságba amikor megjelenik egy csapat fegyveres élükön a srác dilidokijával és elkezdődik a lövöldözés és a harc a temetőlakók és az emberek között.
Csavar a sztoriban,hogy a srác dilidokija a sorozatgyilkos és olyan madárijesztő maszkot hord,mint a Batman filmekben a dilidoki!!!! Azaz egy zsákdarab van a fején!!!