Sziasztok,
Egy pár hozzászólással lenti kérdéshez kapcsolódva: én úgy tudom, hogy a legvégén, amikor már csak a fekete van hátra, és a játékos hibázik (akármilyen hibát vét, nem találja el a feketét, lemegy a fekete, fehér) akkor 7 büntipont az ellenfélnek és vége a játéknak, kivéve persze, ha ezzel a héttel egyenlít a másik, akkor természetesen respotted black.
Egyébként meg nagyon csalódott vagyok Jimmy miatt, bár számítottam rá, hogy ez lesz. Most már nagyon sanszos, hogy kiesik az első körben, azért persze remélem nem így lesz. Maguire pedig 3-2-re vezetett, 61-0-ra a 6-ikban, és egy hihetetlenül egyszerű pirosat hibázott, azóta megy a lejtőn...
már Ronnie-nál az előny és ahogy sajnos csak hallható, gyors pakolászás folyik a fal túlsó oldalán. Durván fogalmazva, míg itt egy piros-színes kombót leraknak, Ronniék már végeztek a frame-mel is.
Jimmyek elvileg a legelso meguresedo asztalon folytatjak. elkepeszto egyebkent, hogy egy Jimmy meccs nem er veget idoben, Jimmy azert nem szokott sokat tokolni.
ha valaki eltesz egy szineset es elmegy a feher is, a szinest visszateszik, akkor is, ha az utolso fekete az (kiveve ha respotted black, mert akkor az ellenfel automatikusan nyerte a frame-t). a buntetopont a szines ponterteke, minimum 4 pont. ha pirosat kell lokni, es szineshez er hozza eloszor, akkor annyi a buntetopont, amelyikhez hozzaert, minimum 4 pont.
Hét. Ha színeset kell lökni és a fehér megy le (vagy nem ér hozzá a kijelölt színeshez, vagy másikhoz ér hozzá először), akkor a színes pontértékét adják hozzá az ellenfél pontjaihoz. De ha a sárgáról vagy a zöldről van szó, akkor 4 pont. Tehát a 4 a minimális büntetőpont.
2-2 van O'Sullivan és Maguire meccsén.
tök rossz, hogy ez a meccs amit adnak a euron nem igazán érdekel, Ronnieék asztálától meg áthallatszanak a lökések a közönség meg néha a bíró is. megőrülök.. :))
gO'Sullivan!!!