Keresés

Részletes keresés

nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3920
Gyurcsány – Orbán Megasztár módra (lezajlott az énekverseny, taps, ünneplés, ováció, a két műsorvezető a versenyzőkhöz siet) Tilla: Húú, ez nagyon jó volt! Ferenc, te olyan voltál, mint egy Duracell-nyuszi, amiben frissen cseréltek elemet! Nagyon pörögtél! Viktor, te pedig mint a szomorkodó legkisebb királyfi, akit elnyomnak a bátyjai, de aztán mégis ő nyeri el a királylányt és a fele királyságot! Fantasztikusak voltatok! Görög Zita: Srácok jól vagytok? Hogy éreztétek magatokat a színpadon? (nem kapnak levegőt, Tilla feltalálja magát) Tilla: Amíg kilihegitek magatokat, hallgassuk meg a zsűri véleményét! Presser Gábor (zavartan mosolyog; megvárja, amíg abbamaradnak a bekiabálások): Hát nem is tudom. Nagyon érdekes volt, de egy kicsit zavarban vagyok. Tudod, Viktor, benned eddig éppen a színészi tehetségedet szerettem, de most baromira rosszul fogtad fel a szerepedet. Nagyon sajnálom, hogy a sok dicséret után most kellemetlenkedni fogok, de hát el kell mondani, hogy félreértetted a helyzetet. Ebben a párbajban te voltál a kihívó. Vagyis te kellettél volna hogy legyél. De te meg behúztad a füledet-farkadat, nem is néztél arra, akit kihívtál, hanem énekeltél bele a kamerába. Ez nem volt jó. Kitértél a párbaj elől. Nagyon sajnálom. De te sem tetszettél igazán, Ferenc. Az tök jó volt, ahogy először letámadtad a Viktort, meg jó volt másodszor is, harmadszor is. De aztán baromira untam, ahogy erőlködsz, hogy leénekeld a színpadról. Azt már láttuk tőled az elején, hogy jobban bírod erővel, és én azt vártam, hogy a végére csak megsajnálod ezt a szegény fiút és kicsit megsimogatod, öledbe veszed vagy valami. De így olyan volt az egész, mint egy nyomuló buldózernek és egy hátráló szomorú bivalynak a viadala. Nem tudom, hogy ki fog több szavazatot kapni a közönségtől... A Bakács majd talán megmondja . Bakács Tibor Settenkedő (felkönyököl fetrengő helyzetéből): Öööö, hát kivételesen most nem értek egyet a Pici bácsival, mert nekem nagyon tetszett, ahogy nyomtátok. De komolyan, majdnem odaszaladtam. Viktor, öregem, le a kalappal. Nem kell mindig erőből győzni. Tudod, vannak ezek a mindenféle keleti önvédelmi karaték, na hát ott se izomra megy a játék, hanem arra, hogy az ellenfél ütése elől kitérjél, aztán az erős csávó a saját lendületétől eltaknyoljon. Hát valahogy így csináltad, én baromira élveztem. Komolyan mondom, örülök, hogy ezt megélhettem. Olyan országban akarok élni, ahol ilyenek a megasztárok, mint ti vagytok. Persze megértem Ferencet is. Én is marhára szerettem becsajozni és az ilyen macsókra ugranak a nők. Menj el öregem, dzsigolónak, te jobban táncolsz, mint énekelsz. Én meg majd nézem a fötelből, ahogy figurázol. Novák Péter (háromszor is a sapkájához kap): No most én meg baromira ideges vagyok, mert ez a szám nem így van. Nem így tanultuk be a próbán. Szeretnélek titeket emlékeztetni arra, hogy a párbaj ugyanolyan része a mű sornak, mint az előválogatás vagy a saját zeneszám. Ezt nem lehet egy producerrel megcsinálni, amit ti itt most csináltatok velem. Az nem úgy van, Ferenc, hogy te itt előadod a Multimilliomos dzsezzdobost és szétvered a dobütőket a Viktor fején. A parnered szépen megtanulta a leírt szöveget, az előadás előtt sokat szolmizált, beskálázta magát, gondolta, hogy beletrilláza a dolgot a közönség fülébe, és erre jössz te, mint valami adrenalinbomba és szétbaszod a koncepciót. Te meg, Viktor, eltöketlenkedted az egészet, már az elején kiestél a ritmusból, komolyan mondom, ha nem lettem volna ilyen ideges, elaludtam volna a refrénjeidnél. Nem is tudom, mit mondjak. Azt hiszem, mind a ketten ki vagyok rúgva. Pély Barnabás (nevet, aztán kicsit elkomolyodik): Megmondom őszintén, nekem tetszett. Jó volt, hogy nem akartátok ugyanazt csinálni. Az nagyon remekül sikerült, amikor Viktor majdnem kiénekelte a sajtot a Ferenc szájából. Panelproli, meg nem kell körmöst adni, hahham, hahham, ilyesmik, ezek baromi jó hajlítások, csúsztatások, csak az a baj, hogy nekem nem jöttek be. Hogy kicsit szakmázzunk is, voltak problémák. Szerintem ez a műfaj Ferenchez áll közelebb, de ő meg túlspilázta. Viktor az elején egy fél oktávval le volt maradva, ebből aztán egy keveset a végére ledolgozott. Különben a produkció egészében elég gyenge volt, de megmondom őszintén, nekem nagyon tetszett. És hogy következetes legyek magamhoz, szerintem a Kontor Tomi jusson tovább. Soma (nagyon komolyra veszi): Szakmázzunk bizony! Hát drágáim, én még annyi hamis hangot, mint amennyit ezen az estén, soha életemben nem hallottam. Az odáig rendben van, hogy saját felfogás meg egyéniség, de hát intonáció, intonáció és harmadszor is intonáció! (Megenyhül) De hát azért édes pofák voltatok, imádtalak titeket, olyanok voltatok együtt, mint Stan és Pan, amikor kölcsönösen hülyére veszik egymást... (kacag, aztán visszavesz a jókedvéből). Különben pedig hatalmas ajándékot kaptatok odafentről (felnéz, majd szinte megrendül), és egyáltalán nem mindegy, hogy ebből nekünk mit tudtok átadni. Ferenc, neked olyan, de olyan hang van a torkodban és olyan férfias a fellépésed, hogy minden magyar nő titkos vágya az, bárcsak lennél haramia és elrabolnál minket egy tüzes paripán! Máris itt a lúdbőr, tudtam előre... Te pedig Viktor, olyan kis gyámoltalan vagy, hogy ahogy meglátlak, felébred bennem az anyai ösztön és szeretnélek a keblemre ölelni (megemeli kebleit, elérzékenyül). Viszont édeseim, azt nem lehet, hogy egyetlen tiszta hang ne jöjjön ki a torkotokon. Tessék megtanulni énekelni, mert ez így egy kalap szart sem ért. De azért gratulálok.
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3919
nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3918
Indul a kampány 2010-re.
Előzmény: Enzo (3915)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3917

Egy ilyen sztori, föleg ha sok tanu is van rá, minimum cimlapsztori.

Úgy gondolod, hogy a képviselők, a miniszterek vagy akár OVI széplelkek?

Emlékszel még arra a beszólásra, amikor Szabó G. Zoltán véletlenül elfelejtette kikapcsolni a mikrofonját a parlamentben?

Egy ilyen orbáni reakció maximum a fanok számára lehet illúzióromboló.

Nem véletlenül válogatta össze anno OVI stábja, hogy mely lapokat hívnak meg sajtótájékoztatókra, és mely lapok tudósítói követhetik árnyékként OVI-t.

Úgyhogy, ebből a sztoriból abban az időben nem lehetett volna címlasztori, ma már a kutyát sem érdekli.

Ha akkor le merte volna hozni valamelyik lap, azt pillanatok alatt ellehetetlenítette volna az orbáni adminisztráció, a tanúkkal együtt...

Előzmény: arnyekxxx (3906)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3916

Első harminc hozzászólásig elég szar órabér.

2001-ben volt Várhegyivel, itt az Indexen, egy másfélórás online interjú.

Napokkal előtte készültem már rá. Tudtam, hogy a második kérdés után le fognak tiltani. Regisztráltam öt-vagy hat nicket és mesterségesen megöregítettem őket valamelyik játék topicban.

Így is történt, pedig nem trágárkodtam, csupán rákérdeztem néhány nyilvánvaló tényre...

Szerintem ennyi eszük a bértopicolóknak is van. Ahogy elfigyelem a PoliDiliben a naponta felbukkanó és eltűnő új nickeket, van ezernyi klón...

Előzmény: Enzo (3914)
Enzo Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3915
Mi van 2009-ben?
Előzmény: nilan (3912)
Enzo Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3914

Első harminc hozzászólásig elég szar órabér.

Ráadásul bihari nem is a legjobban jövedelmező formáját választotta: ritkán szól egy hosszút, a sok rövid helyett. :) És abban sem a kormányt szidja...

Előzmény: Sarkany (3911)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3913
Valamelyik portálon én is olvastam, de mintha egy évvel korábbi időpontot említettek volna...
Előzmény: nilan (3912)
nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3912
Azt mondják nem soká elfogy a pénz. 2009-ig nem kap pénzt a Fidesz.
Előzmény: Sarkany (3911)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3911

Hagyd! Beindult újra a bértopicolók hada...

Tegnap olvastam itt a PoliDiliben, hogy 25,- Ft kapnak egy-egy hozzászólásért.

bihari nem mondható pénzéhesnek... :))

Előzmény: nilan (3907)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3910
A választások második fordulója után kívánja megnevezni miniszterelnök-jelöltjét a Fidesz, lehetőleg az MDF-fel közösen.

MSZP-SZDSZ többséget jelez a Capital Research

http://index.hu/politika/belfold/capr7202/

Fentiek alapján akkor már okafogyottá válik...

Előzmény: tibra (3905)
nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3909
Gyorsan felejt az ember. Akkoriban csak válogatott újságírók kisérhették a vezért.
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3908

Egy ilyen sztori, föleg ha sok tanu is van rá, minimum cimlapsztori.

Meg kellene tekinteni a parlamentben az Ezüsthajó kft. által készített videókat, melyeken - horribilis pénzekért - Orbán minden mozdulatát rögzítették az utókor számára.

Persze, kompromittáló felvétel lévén, akár ki is vághatták...

nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3907
Miért gyötröd magadat társaságunkkal? Nekem eszembe sem jutna prédikációkat hallgatni, vagy házmesterekkel politizálni a kannás bor mellett. De ha legalább egy érvelést olvashattunk volna tőled.
Előzmény: Törölt nick (3898)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3906
nem baj, csak szvsz nem életszerü, hogy egy miniszterelnök ujságirok - fotosok (gondolom kamerák is voltak) kerszttüzében igy fogalmaz. Egy ilyen sztori, föleg ha sok tanu is van rá, minimum cimlapsztori.
Előzmény: tibra (3904)
tibra Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3905

,,A választások második fordulója után kívánja megnevezni miniszterelnök-jelöltjét a Fidesz, lehetőleg az MDF-fel közösen. Deutsch-Für Tamás szerint a polgári oldalnak jó esélye van arra, hogy győztesen kerüljön ki a választások második fordulójából."

www.stop.hu

Lehet, nem lesz igazam, de szerintem ilyet úgy lehet mondani, ha szedünk valamit:)

Amúgy ezek szerint a 2 éve Gyurcsánynál szidott elem, most alkalmazható a fidesz szerint.

tibra Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3904

Miért baj az, ha ezt mondta.

Merthogy tényleg olyan, ahogyan azt jellemezte egykoron.

Ma persze lehet azt mondaná, hogy könnyedén megfogta:)

Előzmény: arnyekxxx (3902)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3903

akkor aktiv forumosként azonnal aznap este beirtad a sztorit ide.

Melyik topicban keressem? Ez késöbb nyilt.

Ha jól emlékszem 2000 áprilisában még valami Internettó volt, Index Fórum nem létezett. Akkor még nem fórumoztam. Az Index Fórumába 2001-ben regisztráltam először.

Valahova beírtam 2001-2002 körül ezt a sztorit és egy újságból letöltött képet is mellékeltem hozzá (OVI katonai gyakorló szerelésben volt), de nem találom.

Persze azóta már az Index Fórum is legalább kétszer változtatta a fizimiskáját (a szoftvert meg több tízszer), egy rakás hozzászólás és belinkelt kép is elveszett.

Vagy csak most jutott az eszedbe?

Most csaklac hozzászólása kapcsán jutott eszembe, no meg azért, mert tegnap este tettem fel a régi Tisza-híd pilléréről egy most készült fényképet.

Előzmény: arnyekxxx (3902)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3902
" Tízenöt másodperc után a földre dobta a homokzsákot, egy "A kurva anyját, de nehéz ez a szar!" felkiáltás kíséretében."
Ezt.

Gondolom (ha ennyire hajszálpontosan emlékszel mindenre) akkor aktiv forumosként azonnal aznap este beirtad a sztorit ide. Vagy csak most jutott az eszedbe? Tényleg érdekel, én ha ilyet hallanék a GYF-töl, tuti amint gép elött vagyok azonnal beirom. Melyik topicban keressem? Ez késöbb nyilt.
Előzmény: Sarkany (3901)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3901
Én nem láttam olyan hozzászolást, ami vitatta volna,, hogy OV Szolnokon volt és fotosok kereszttüzében játszotta a gátmentöt.

Emlékeztetőül:

aha, meg persze veri az asszonyt, meg különben is cigány.... azt mondják...

amit irtál az kende feeling volt. Az interpretálásában meg a tartalmában is.

Fent idézett hozzászólásaidban mit is vitattál?

De azt, hogy OV kurvaanyázik ujságirok célkeresztjében, azt jo lenne valamivel hitelesebben bizonyitani,

Élő személyekkel elegendő?

Nyilatkozatot kérsz, vagy neveket, címeket, esetleg személyi számokat?

Máskor annyira szereted a konkrétumokra hivatkozást.

Hajszálpontosan emlékeztem 6 év távlatából a dologra. (ld. az Indexes linken a dátumot). Vajon miért?

Persze most előállhatsz még azzal, hogy 2000. áprilisában nem is volt Szolnokon árvíz...

Előzmény: arnyekxxx (3900)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3900
Én nem láttam olyan hozzászolást, ami vitatta volna,, hogy OV Szolnokon volt és fotosok kereszttüzében játszotta a gátmentöt. Ilyenek ezek a politikusok. De azt, hogy OV kurvaanyázik ujságirok célkeresztjében, azt jo lenne valamivel hitelesebben bizonyitani, gondolom ilyenröl azonnal születik x+1 hozzászolás pl. itt, nem sok évvel késöbb egy "néhányan látták...". Szoval link? Máskor annyira szereted a konkrétumokra hivatkozást.
Előzmény: Sarkany (3897)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3899

Csupán annak érdekében, hogy igazad legyen...

Egy kis kritika jobbról!

A Fidesz kommunikációja hazug és álságos

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=11462

Előzmény: Törölt nick (3898)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3898
Nekem nagyon tetszenek a Politikáról szolnokiaknak fórum vehemens topikolói, akik kitartóan tudják szapulni és szidni, az általuk kevésbé preferált pártokat és személyeket.

E nagyhangú emberek mögé szépen lassan felsorakoznak mások is, és így együtt megy a gyalázkodás, melynek az a látszata, hogy itt, egy letűnt eszmét képviselők csoportja nyilvánul csak meg.

Egy darabig az ember olvasgatja az írásokat, és nem reagál ezekre a ocsmányságokra, de egy idő után beleun a hallgatásba, nemcsak a fröcsögő szövegekbe, hanem a személyeket takaró nickekbe egyaránt.

Ezután elcsodálkozik, mégpedig nagyon: valóban Szolnokon ők lennének az úgynevezett elit fórumosok, akik osztogatják az igazságot évek óta, vulgáris stílusban.

Április 23-án pontos képet kapunk, melyik párt, koalíció nyeri meg a parlamenti választásokat. Amennyiben  a jelenlegi kormány lesz a győztes, megkérdezem: kit fognak a továbbiakban szidni az általam megnevezett emberek?

Mert ajánlom szíves figyelmükbe: bármilyen szigorítás, megszorítás is lesz, államadósság, munkanélküliség, stb. ne felejtsék el, az előző ciklusban (2002 - 2006) nem a sokat emlegetett FIDESZ volt kormányon, hanem az MSZP-SZDSZ, és akkor őket kell ám emlegetni uraim, de legalább olyan hangon, mint ahogyan most tették!

Mert a jelenlegi helyzetről (2002-2006) és kormánypárti személyekről, inkorrekt módon, egy szót sem említettek e nagyhangú kikiáltók!

Ajánlom figyelmükbe a jövőben az alábbi fogalmak megjelenítését: igazság, korrektség, és különösen, a keresztény erkölcsi tisztaságot!

Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3897
Azért ez nem bizonyítható

No kérem, ekkor történt!

Orbán Viktor az árvíz-helyszíneken

2000. április 19.

http://index.hu/politika/belfold/arviz192/

Idézet a linkről:

Rövid szolnoki szemléjét összegezve a kormányfő arról beszélt, hogy az építkezések lényegében befejeződtek, a gátakat kellő magasságra emelték, megtámasztották, a rézsűket elkészítették, így az igazi versenyfutás az idővel a védekezők javára dőlt el.

Ha lesz időm, még a napilapok képgalériáit is átböngészem, szolnoki homokzsákos-Orbános fotóért.

Esetleg, ha kívánod, meg tudok adni még néhány nevet lakáscímmel...

Előzmény: terla (3895)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3896

Ott voltál?

Már Te is?

Jelentem ott voltam, a Néplapban és országos napilapokban megjelentek a homokzsákos fotók és vannak élő tanúk is...

Persze tudom, jobboldali körökben ez mit sem számít.

Tegnap Orbán is eljátszotta a hülyét az Index interjúban, többek között akkor,  amikor azt állította, hogy a Fidesz sohasem bántotta az MDF-et.

No comment... 

Előzmény: terla (3895)
terla Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3895

Azért ez nem bizonyítható, kisstílű szöveg volt Sárkány. Nem méltó hozzád. Ott voltál? Készült hiteles felvétel? Politikailag rugdoshatod, de emberileg nem érdemes...

Előzmény: Sarkany (3885)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3894
tibra Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3893

Olvasom a hirszerzőt: a Political Capital a billegő körzetekbe sorolta a megye 3. ovk-ját.

Na (man sagt) hallom: megy is a billegés rendesen ezen körzetben:)

Sarkany Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3892

Kósa Lajos és Németh Zsolt is Orbán ellen?   Hírszerző 2006. április 12. 19:59

A Fidesz-vezér személyzeti politikáját nyílt levélben bírálja két választókerületi elnöke.

A Fidesz vásárosnaményi választókerületének vezető tisztségviselői nyílt levélben kérik Orbán Viktortól, hogy értékelje át a párt eddigi szövetségi és személyi politikáját – erősítette meg Asztalos István, az egyik aláíró.

A nyílt levelet, amelynek másik aláírója Csobolya Attila, a Fidesz vásárosnaményi városi elnöke, kedden juttatták el a HVG nevű laphoz, amely azt csütörtökön megjelenő számában közli.

Asztalosék a Fidesz szövetségi és személyzeti politikája csődöt mondott, s erre hívják fel Orbán Viktor figyelmét. Elmondta azt is, hogy sokan látják a változtatás fontosságát a párt úgynevezett első vonalában; köztük Kósa Lajos és Németh Zsolt nevét említette.

Asztalos István szerint a hitelességük jogosította fel őket a levélírásra, "szemben a hiteltelenekkel, aki sok kárt okoztak a Fidesznek". Neveket nem említett, viszont utalt "Orbán helyettesére", akiből szerinte "az önelégültség árad".

Forrás: http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=11429

Sarkany Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3891

Valóban ezt írtam. Csupán azért, hogy tudd, vannak rajtam kívül is tanúi az esetnek...

Velem nyugodtan fennhéjázhatsz.

Próbáld meg ugyanezt Csáklya utcában lakókkal és azzal a néhány gyári dolgozóval, akik éppen akkor mentették a gyár vízkivételi művét, hogy a termelés zavartalan maradhasson... El is hajtanának valahová. Orbán Viktor kebelére...

Előzmény: arnyekxxx (3890)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!