Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3944

a szavazólapokon fog szerepelni, hogy Fidesz-Jobbik-KDNP és MSZP-SZDSZ?

Meg fogod látni...

Nagy kár, hogy tilos a szavazólapot kihozni a szavazókörből. Lefénymásolnám és megőrizném...

Majd megkérdezem, lefényképezhetem-e? 

Előzmény: tibra (3941)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3943
Nem. Sportminiszter a tervezett Fidesz kormányban. Ha...
Előzmény: tibra (3941)
nilan Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3942
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja, aki tanítani se tudja, az a tornatanár. :)
Előzmény: tibra (3939)
tibra Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3941

Feri miniszter Jobbik támogatással?

Amúgy: a szavazólapokon fog szerepelni, hogy Fidesz-Jobbik-KDNP és MSZP-SZDSZ?

Előzmény: Sarkany (3940)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3940
A kilátásba helyezett miniszteri bársonyszék mindent feledtet.
Előzmény: tibra (3939)
tibra Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3939

Ennyi év politálás és csak ennyit megérteni belőle:).

Kár.

A mi Ferink addig volt a mi Ferink, amíg autonóm személyiség volt, aki a pártok felett áll.

Itt a torkolatnál nem vevő a lakosság semmiféle radikalizmusra.

Előzmény: Sarkany (3938)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3938

Ez komoly.

Ma délután hallottam én is az egyik szolnoki kereskedelmi rádióadón...

Előzmény: tibra (3936)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3937
Sms-rágalmak: A Fidesz együttérez Dávid Ibolyával

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=11534

Hát, persze…
Előzmény: Sarkany (3935)
tibra Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3936

Ez komoly?

Ha igen, szerintem SZALAY FERi negyedszerre is veszít Julikával szemben.

Előzmény: stusa (3931)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3935

Összefogtak egyebekben is...

http://portal.jobbik.net/?q=node/1684

Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3934

Egy dokumentált "nyelvi fordulat" Grosics Gyulától....

http://www.hvg.hu/video.aspx?obj=20060410-10200

Előzmény: terla (3923)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3933

Némi kommunikációs huzavona után a MIÉP végül bojkottálja a választások második fordulóját, míg választási szövetségese, a Jobbik szavazásra szólítja fel választóit. Kovács Dávid a Hírszerzőnek nem akarta kommentálni Csurka István zavaros nyilatkozatait. Az első fordulóban elért 2,2 százalék mindenesetre sokkolta a radikális jobboldalt.

Részletek: http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=11508

Éljen a következetes jobboldali politizálás!

nilan Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3932
Szerencsétlen, ezzel többet veszít mint nyer.
stusa Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3931

FIDESZ - MIÉP - JOBBIK választási koalíció Szolnokon!!!!!!!

Wagner tényleg igazat beszélt a választási műsorban, miszerint Szalay kedveli pártjukat))))))))))))

A pártok közös sajtótájékoztatójukon jobboldali összefogást hirdettek!

Enzo Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3930

De van önálló véleményem, csak most inkább nem írom le. :)

Előzmény: Törölt nick (3926)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3929

Nem kívánok senkit meggyőzni.

Akik úgy gondolják, ez csak egy urban legend, azok számára legyen az...

Előzmény: terla (3923)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3928
Leleplezett cselek  

A Fidesz néhány politikusa szerint - ha a párt tényleg elveszti a választást - nem Mikolán kellene elverni a port, aki felkészületlenül és a hirtelen megszerzett posztjához járó felkészítés nélkül került bele a kapányhajrába. Ők úgy vélik, nem lenne szabad megkerülni a kampánystáb felelősségének vizsgálatát, mert szerintük az elmúlt hónapokban elkövetett hibák, a taktikázás és a lépten-nyomon lelepleződő "cselezések" miatt vált a Fidesz kevésbé hitelessé a szavazók előtt, mint a kormánypártok. Ehhez viszonyítva Mikola szerepe eltörpül, állítják, de többen felhívták a figyelmet arra, hogy a Fideszben még egyetlen vereség után sem történt valódi felelősségre vonás.

További részletek: http://index.hu/politika/belfold/mikkolab0414/
Sarkany Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3927

Ne engem okolj azért, mert kevés volt a gázsi! :))

Előzmény: Törölt nick (3925)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3926
Amint látom te mindig azt mondod, amit a főnöd megkíván. Neked nincs önálló véleményed? Te ezekért a kiállásokért, fizetést kapsz? Talán bértopicolást végzel?

Előzmény: Enzo (3914)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3925
Így ír egy valódi bértopikoló, addig szajkózza a rémhírt, míg a jobb érzésű emberek elfogadják, és ettől kezdve igaz a történet. Gratulálok neked topicgazda!

Előzmény: Sarkany (3917)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3924
Nagyon humoros írást tettél fel. Tetszett. Az volt csak a hiba, hogy nem olvastam az írásban semmi érvelést tőled barátom!

Akkor te valaki megbízásából (bértopikoló) irkálgatsz ide?

Előzmény: nilan (3907)
terla Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3923
 Sárkány, mindent elhiszek, csak az  illető állítólagos mondatában kételkedtem. De lassan meggyőzöl....
Előzmény: Sarkany (3897)
tibra Creative Commons License 2006.04.14 0 0 3922
A reformok elindítása és a legfontosabb feladatokról szóló közmegegyezés érdekében nagykoalícióra vagy egy új kerekasztal összehívására van szükség a választások után - nyilatkozta az InfoRádiónak Hankiss Elemér szociológus.
eR-dei Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3921
It egy egész tűrhető írás :)))itt
nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3920
Gyurcsány – Orbán Megasztár módra (lezajlott az énekverseny, taps, ünneplés, ováció, a két műsorvezető a versenyzőkhöz siet) Tilla: Húú, ez nagyon jó volt! Ferenc, te olyan voltál, mint egy Duracell-nyuszi, amiben frissen cseréltek elemet! Nagyon pörögtél! Viktor, te pedig mint a szomorkodó legkisebb királyfi, akit elnyomnak a bátyjai, de aztán mégis ő nyeri el a királylányt és a fele királyságot! Fantasztikusak voltatok! Görög Zita: Srácok jól vagytok? Hogy éreztétek magatokat a színpadon? (nem kapnak levegőt, Tilla feltalálja magát) Tilla: Amíg kilihegitek magatokat, hallgassuk meg a zsűri véleményét! Presser Gábor (zavartan mosolyog; megvárja, amíg abbamaradnak a bekiabálások): Hát nem is tudom. Nagyon érdekes volt, de egy kicsit zavarban vagyok. Tudod, Viktor, benned eddig éppen a színészi tehetségedet szerettem, de most baromira rosszul fogtad fel a szerepedet. Nagyon sajnálom, hogy a sok dicséret után most kellemetlenkedni fogok, de hát el kell mondani, hogy félreértetted a helyzetet. Ebben a párbajban te voltál a kihívó. Vagyis te kellettél volna hogy legyél. De te meg behúztad a füledet-farkadat, nem is néztél arra, akit kihívtál, hanem énekeltél bele a kamerába. Ez nem volt jó. Kitértél a párbaj elől. Nagyon sajnálom. De te sem tetszettél igazán, Ferenc. Az tök jó volt, ahogy először letámadtad a Viktort, meg jó volt másodszor is, harmadszor is. De aztán baromira untam, ahogy erőlködsz, hogy leénekeld a színpadról. Azt már láttuk tőled az elején, hogy jobban bírod erővel, és én azt vártam, hogy a végére csak megsajnálod ezt a szegény fiút és kicsit megsimogatod, öledbe veszed vagy valami. De így olyan volt az egész, mint egy nyomuló buldózernek és egy hátráló szomorú bivalynak a viadala. Nem tudom, hogy ki fog több szavazatot kapni a közönségtől... A Bakács majd talán megmondja . Bakács Tibor Settenkedő (felkönyököl fetrengő helyzetéből): Öööö, hát kivételesen most nem értek egyet a Pici bácsival, mert nekem nagyon tetszett, ahogy nyomtátok. De komolyan, majdnem odaszaladtam. Viktor, öregem, le a kalappal. Nem kell mindig erőből győzni. Tudod, vannak ezek a mindenféle keleti önvédelmi karaték, na hát ott se izomra megy a játék, hanem arra, hogy az ellenfél ütése elől kitérjél, aztán az erős csávó a saját lendületétől eltaknyoljon. Hát valahogy így csináltad, én baromira élveztem. Komolyan mondom, örülök, hogy ezt megélhettem. Olyan országban akarok élni, ahol ilyenek a megasztárok, mint ti vagytok. Persze megértem Ferencet is. Én is marhára szerettem becsajozni és az ilyen macsókra ugranak a nők. Menj el öregem, dzsigolónak, te jobban táncolsz, mint énekelsz. Én meg majd nézem a fötelből, ahogy figurázol. Novák Péter (háromszor is a sapkájához kap): No most én meg baromira ideges vagyok, mert ez a szám nem így van. Nem így tanultuk be a próbán. Szeretnélek titeket emlékeztetni arra, hogy a párbaj ugyanolyan része a mű sornak, mint az előválogatás vagy a saját zeneszám. Ezt nem lehet egy producerrel megcsinálni, amit ti itt most csináltatok velem. Az nem úgy van, Ferenc, hogy te itt előadod a Multimilliomos dzsezzdobost és szétvered a dobütőket a Viktor fején. A parnered szépen megtanulta a leírt szöveget, az előadás előtt sokat szolmizált, beskálázta magát, gondolta, hogy beletrilláza a dolgot a közönség fülébe, és erre jössz te, mint valami adrenalinbomba és szétbaszod a koncepciót. Te meg, Viktor, eltöketlenkedted az egészet, már az elején kiestél a ritmusból, komolyan mondom, ha nem lettem volna ilyen ideges, elaludtam volna a refrénjeidnél. Nem is tudom, mit mondjak. Azt hiszem, mind a ketten ki vagyok rúgva. Pély Barnabás (nevet, aztán kicsit elkomolyodik): Megmondom őszintén, nekem tetszett. Jó volt, hogy nem akartátok ugyanazt csinálni. Az nagyon remekül sikerült, amikor Viktor majdnem kiénekelte a sajtot a Ferenc szájából. Panelproli, meg nem kell körmöst adni, hahham, hahham, ilyesmik, ezek baromi jó hajlítások, csúsztatások, csak az a baj, hogy nekem nem jöttek be. Hogy kicsit szakmázzunk is, voltak problémák. Szerintem ez a műfaj Ferenchez áll közelebb, de ő meg túlspilázta. Viktor az elején egy fél oktávval le volt maradva, ebből aztán egy keveset a végére ledolgozott. Különben a produkció egészében elég gyenge volt, de megmondom őszintén, nekem nagyon tetszett. És hogy következetes legyek magamhoz, szerintem a Kontor Tomi jusson tovább. Soma (nagyon komolyra veszi): Szakmázzunk bizony! Hát drágáim, én még annyi hamis hangot, mint amennyit ezen az estén, soha életemben nem hallottam. Az odáig rendben van, hogy saját felfogás meg egyéniség, de hát intonáció, intonáció és harmadszor is intonáció! (Megenyhül) De hát azért édes pofák voltatok, imádtalak titeket, olyanok voltatok együtt, mint Stan és Pan, amikor kölcsönösen hülyére veszik egymást... (kacag, aztán visszavesz a jókedvéből). Különben pedig hatalmas ajándékot kaptatok odafentről (felnéz, majd szinte megrendül), és egyáltalán nem mindegy, hogy ebből nekünk mit tudtok átadni. Ferenc, neked olyan, de olyan hang van a torkodban és olyan férfias a fellépésed, hogy minden magyar nő titkos vágya az, bárcsak lennél haramia és elrabolnál minket egy tüzes paripán! Máris itt a lúdbőr, tudtam előre... Te pedig Viktor, olyan kis gyámoltalan vagy, hogy ahogy meglátlak, felébred bennem az anyai ösztön és szeretnélek a keblemre ölelni (megemeli kebleit, elérzékenyül). Viszont édeseim, azt nem lehet, hogy egyetlen tiszta hang ne jöjjön ki a torkotokon. Tessék megtanulni énekelni, mert ez így egy kalap szart sem ért. De azért gratulálok.
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3919
nilan Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3918
Indul a kampány 2010-re.
Előzmény: Enzo (3915)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3917

Egy ilyen sztori, föleg ha sok tanu is van rá, minimum cimlapsztori.

Úgy gondolod, hogy a képviselők, a miniszterek vagy akár OVI széplelkek?

Emlékszel még arra a beszólásra, amikor Szabó G. Zoltán véletlenül elfelejtette kikapcsolni a mikrofonját a parlamentben?

Egy ilyen orbáni reakció maximum a fanok számára lehet illúzióromboló.

Nem véletlenül válogatta össze anno OVI stábja, hogy mely lapokat hívnak meg sajtótájékoztatókra, és mely lapok tudósítói követhetik árnyékként OVI-t.

Úgyhogy, ebből a sztoriból abban az időben nem lehetett volna címlasztori, ma már a kutyát sem érdekli.

Ha akkor le merte volna hozni valamelyik lap, azt pillanatok alatt ellehetetlenítette volna az orbáni adminisztráció, a tanúkkal együtt...

Előzmény: arnyekxxx (3906)
Sarkany Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3916

Első harminc hozzászólásig elég szar órabér.

2001-ben volt Várhegyivel, itt az Indexen, egy másfélórás online interjú.

Napokkal előtte készültem már rá. Tudtam, hogy a második kérdés után le fognak tiltani. Regisztráltam öt-vagy hat nicket és mesterségesen megöregítettem őket valamelyik játék topicban.

Így is történt, pedig nem trágárkodtam, csupán rákérdeztem néhány nyilvánvaló tényre...

Szerintem ennyi eszük a bértopicolóknak is van. Ahogy elfigyelem a PoliDiliben a naponta felbukkanó és eltűnő új nickeket, van ezernyi klón...

Előzmény: Enzo (3914)
Enzo Creative Commons License 2006.04.13 0 0 3915
Mi van 2009-ben?
Előzmény: nilan (3912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!