Itt nem SZF (személy) és BJT (személy) választási kapcsolatáról van szó.
Ja: a Kárpát-medencei érdek fontos. Történelmileg. De ez mindenkit érint, aki itt lakik. A rend nem az, hogy kiemeljük a többséget:) Egyszerű is volna.
Bíber József Tibor életrajzából nem derül kis semmi égbekiáltó szélsőségesség, még egyet is lehet érteni azzal a törekvéssel, hogy hogy a magyarság ne kerülhessen hátrányba saját hazáján, a Kárpát-medencén belül.
1961. február 26-án születtem Budapesten, jelenleg Szolnokon élek. Szüleim nyugdíjas pedagógusok, egy 14 éves leányom van. Magyar-történelem szakos tanár vagyok, diplomáimat az egri főiskolán, majd történelemből a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szereztem.
Politikai pályafutásomat a MIÉP-ben kezdtem, ahol féléves tagság után (2001-ben) előbb a párt Szolnok városi, majd rövidesen Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke lettem. A párt országgyűlési, majd önkormányzati képviselőjelöltjeként, s - nem mellékesen - szolnoki polgármesterjelöltjeként indultam a 2002-es választásokon.
Belülről tapasztalva a MIÉP-ben uralkodó állapotokat, valamint Csurka István dilettáns pártvezetését - jobbító szándékkal - az elnök leváltására szerveződött csoportosulás egyik vezető személyisége lettem. Hamis vádak alapján, megrágalmazva (MSZP-ügynöknek bélyegezve) 2003 februárjában kizártak a pártból.
Mivel meggyőződésem, hogy a nemzeti radikalizmus ügyét minden körülmények között képviselni kell, 2003 júliusában csatlakoztam a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz, amelynek Szolnok városi, majd Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöke lettem. 2004 februárjától a Jobbik országos választmányi alelnökeként a párt megerősítésén fáradozom.
Szívügyemnek tekintem, hogy a magyarság ne kerülhessen hátrányba saját hazáján, a Kárpát-medencén belül, s eddigi ténykedésemmel az e témában tapasztalható káros jelenségek ellen igyekeztem fellépni. 2002-ben, szolnoki polgármesterjelöltként síkraszálltam a romák pozitív diszkriminációja ellen, majd többek között a nevemhez fűződik a szolnoki Izrael-ellenes tüntetés (2004), majd a kínai árudömping-ellenes tüntetések megszervezése és lebonyolítása, valamint a drogliberalizáció-ellenes demonstráció a Belügyminisztérium előtt.
Célom, hogy a 2006-os választások után a Jobbik Magyarországért Mozgalom már parlamenti erőként küzdhessen nemzetünk felemelkedéséért, s hitem szerint egy szebb jövő virradjon gyermekeinkre.
Š Jobbik Magyarországért Mozgalom . Minden jogfenntartva.
Na ugye, ráadásul még minden jogot is tiszteleteben (fenn)tartanak. :))
Szerintem közel 700 szavazatért nem kockáztat az ember, ha a jobb oldal vezető erejének helyi vezetője. Ez alap.
Más.
Látom a jobboldal jelenlegi vezető erejének plakátját: Most Magyarország a fontos.
Most? Nahát.
Ausztriában láttam az államelnöki kampányt. Na, ott a volt külügyminiszterasszony végig kampányolt az Ausztria először jelszóval. Nemcsak az utolsó pillanatban vette elő:)
Szóval így nagyszombaton: Nemzet=jobboldal=kozervativizmus. Sajnos én erre nem teszek egyértelmű egyenlőségjelet.
Mélyen felháborít az, hogy Szalay kolléga minimális szavazmaximalizálásért odaadja azt a 4 évet, amihez azért vissza-vissza lehetne térni, ami akár ellenpont is lehetne ősszel (értem ezalatt: a viszonylag nyugodt várospolitikai légkör miatt).
Szerencsére: a 3 vk. fórumos jelöltje tarotta magát még a héten a nyomolulással szemben. Remélem, hogy ezek után már nem is kérdés neki:)
Hát a logikát messze elkerülőd, ha rajtad kívül lennének itt bértopicolók, akkor azok nekiestek volna Terlának rendesen. Jobb lenne ha kikapcsolnád a bullshit generátort. Game over Bihari, game over.
Terlának válaszolva mutatkozik meg valójában az igazi éned.
Amikor közéleti prominens személy elmondja neked a véleményét, ami nem egyezik meg a tiéddel, te nem vágsz vissza azzal, hogy te bértopicoló vagy, hanem egyszerűen kisunnyogsz topicodból, együgyű válaszoddal!
És milyen érdekes, barátaid, akik szerintem szintén bértopicolók, nem rontanak rá terlára aki nem azonosult a nagy sárkánnyal, hanem csendben hallgatnak!
Bíró Zoltán, Für Lajos, Lezsák Sándor az MDF volt elnökei, a TV-ben elhangzott beszélgetés során összefogásra szólították fel a nemzeti jobboldalt.
Minden nemzeti érzelmű állampolgárt arra kérnek, hogy menjen el szavazni, és támogassák a Fidesz jelöltjét.