A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
ah, pedig 4 gyereket neveltünk fel becsülettel..., egyet az extől és a többit a jelenlegi nejemmel..., de ha te mindent jobban tudsz, részleteket is, akkor minek is mondom, mond te... :)
he? lehet azért kell ilyen hosszú ideig és ennyiszer elmondanom dolgokat, mert még így sem érted meg még te sem miről beszélek. még amit egyszer megértettél, másnapra azt is elfelejted.
Nem volt egyik nőre se kiragasztva,hogy vízkereszcsége olcsó színjáték volt. Hittem a kimondott szavaknak és mellényúltam. Neked egy szavad se hiszem azé nem tudok mellényúlni veled kapcsolatban semmiben se.
Most magad fölött mondtál ítéletet. "zéró ember és morális ismereted van" azé vagy abban a szarban mire évszázadok óta panaszkocc. Szidod a lámát meg tevét, de a saját felelősséged nem nézed. Mások felett viszont seperc pálcát törsz. Te vagy az drágám? Ne haragugy má tényleg ne. Zuza ha elterülsz az ágyon, mint egykor leomlott Mencsváram, hidd, bebizonyítom mindent.
nem értem mit zagyválsz itt össze-vissza a kitalált házas életedről. nem voltál istenhívő korábban sem, és nem csodálkoznék, ha nem is lettél volna házas, meg gyerek sem lenne.
visszatérve: téged minősítene, ha ilyen asszonnyal lettél volna együtt a valóságban, hogy zéró ember és morális ismereted van.
Nos, az ember felelősége, az emberi döntésé, mindannyian mások vagyunk, itt nem a hit, avagy azt isteni okokat kerestem annak idején, hanem a lehetőséget arra, hogyha én nem tudok példával lenni, a család sem, akkor már csak Isten tud segíteni...., de sok esetben nem mindig az a megoldás, hogy végsőkig tartsunk ki valaki mellett, el kellett engednem, ahogyan ő igazából már rég elengedett,. mert mások váltak neki fontossá, olyanok akik kiszolgálták vágyait a szórakozás finanszírozására, és itt a szex csupán neki egy kellék volt azok fele, az ellenszolgáltatás...
Én eddig csak megkeresztelt nőkkel szekszeltem. Fejcsd ki mi a problémád. Az utóbbi katolikus volt, csak nem értette a kétszer kettőt. Először asszittem adventista, mer azok ennyire mesügék
Bocs, Paleo csak 1 kérdés. Istenen múlt, hogy nem az lett, akinek jobb lett volna, ha lett? Isten felelőssége? Nem hiszem. Mimódon változtatta volna meg az Isten, ha a nő szart Istenre? Az ilyen csak az özönvízből ért.
sajnalom, amit veled tettek, es total megertem. olni tudnek az ilyenekert, de ehelyett en is csak a pokolra kivanok embereket. meg azt is megertem, amiket ezekutan a nokrol mondasz, meg az sem zavar annyira, hogy altalanositasz, mert en meg a ffiakat utalom, es ezen nem tudok, es nem is akarok valtoztatni. lehet lenne olyan ffi, akinek elneznem, hogy ffi, de ilyennel meg nem talalkoztam. a lama csak raerosit a gyuloletemre, csak en nem tudok tole megszabadulni, mert elmodtam miert, ne tegyel ugy, mintha nem lehetne ilyen, mert kiboritasz.
Na nálam más a szitu. Nem gondoltam arra, hogy én megtagadom Istent. Belementem új kapcsolatba, de én nem engedtem a 48-ból. A csaj azt hitte, hogy én majd megeszem hogy Jézusnak születtek gyerekei Mária Magdolnától. Tudom, egyiket Bélának hívják, de akkor is vitatkoztam vele. Nem emléxek részletekre szívem szerint lekevertem volna neki egyet.
Sok esemény volt, egyik a másik után. Hogy mondtam e vagy csak vágytam rá, nem tom. "Mennyünk a templomba, mennyünk közösen Istenhez." - vagy valami ilyesmi. Tudni akartam Isten mit gondol rólam, rólunk. Valami úton módon üzenjen. Tudni akarom ki vagyok és miért és mibe kerültem és mit csináljak. Ilyesmi.
Valahogy együtt vagytok. Valahogy. Közöm nincs hozzá de elég pszichiátriai esetnek láccik kívülről az egész. Én amikor szabadulni akartam az exnejemtől,akkor lefeküdtem másik nővel. És ő vált el. Dicsőség az Úrnak. Jómagam a szektavezért majomszarnak tartom és nem embernek. És úgy voltam vele, hogy vigye a pokolba. Ha az exnejem nem érezte azt, hogy igent mondott az esküvőn, akkor az az ő dolga. Hogy szektavezér segghülye a Bibliához az meg az övé. Ő választotta a szektavezért, helyettem, az én világomban az ilyet a pokol kapujáig rugdossák.
tőlem simán elvált az exnejem és annyi. Túldramatizálod. Bár nem kívánlak válásra micsodálni. Inkább mennyetek el párterápiára. Ha az exnejem fejbe lövi a homárokat és kizárólag az exnejem és az én kapcsolatom kellett volna rendezni, lehet végigcsinálom. De mint írtam az exnejem szektavezérrel többet trécselt, mint velem. A szektavezér utasítása volt. Ha az exnejem nem isteníti, akkor a buzzancs tehetetlen. Sima bölcsész diplomája van, a gyerekeit a neje gyártotta. Még az is lehet más férfival.
lama changchubnak nem azt hittem el, hogy jó férj, hanem azt, hogy normális láma. az más kérdés, hogy se nem jó férj se nem normális láma. leszerepelt mindkettőből. ha olyan okos vagy, te talán tudod hogyan lehet tőle megszabadulni.
nem vagyok hívő, soha nem is hittem a ffiakban, csak én nem tudok elválni. igaz nem is mentem hozzá, hanem rámszállt. nagy különbség. már párszor kifejtettem, hogy amelyik nő ad magára, az nem megy férjhez.
arra hívtam fel a figyelmedet, hogy valamikor hívő voltam, majd 30 évig és reményeim közé tartozott, hogy az exem megváltozik és jó családanyává válik, nem így lett... Utaltam arra is, hogyha te is hívő voltál, vagy és sokan itt, akkor ugyan az a cipő mindenkinél, ha kissé másképpen is..., semmi megbántás nem volt szavaimba...