Heti egyszeri rendszeres takarításra és vasalásra keresek megbízható , takarításban gyakorlott, alapos önállóan boldogulni képes hölgyet . Referencia feltétlenül szükséges!! A lakás kb. 60 nm, XIII. kerületben a Cézár házban van. Azonnal lehetne kezdeni!
Elvárások:
- porszívózás, portörlés, pókhálózás, felmosás. - fürdőszoba, alapos takarítása - konyha alapos takarítása, tűzhely takarítás, időnként hűtő kimosása, konyhaszekrények áttakarítása - ablak és ajtó mosás, ez nem rendszeresen - terasz igény szerinti felseprése, esetleg részben vagy egészben felmosása - vasalás, kb egy óra/alkalom
Várom az érdeklődők jelentkezését: bernadett.mudri@gmail.com
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Takarító nő vagy takarító cég, ki mire teszi le a voksát? Szerintem egy takarító cég sokkal megbízhatóbb mint egy takarító nő! Nem tudom ki, hogy van vele, de én biztosan nem engednék be az intim szférámba egy vad idegen nőt. A takarító céggel más a helyzet mivel először is le tudom informálni, másodszor pedig minden esetben számlát adnak. Szóval ha bármilyen probléma merülne fel a számla alapján tudom, hogy kit kell keresni! A takarítás esetén főleg óvatosnak kell lenni, mivel egy normális takarítás esetén ugye bár az egész házat áttudják látni. Nem szabad csak úgy bárkiben megbízni ebben a világban.
Tóth Árpádné vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem. 2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idős emberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi.
Tisztelt Àgi!
Szeretnek jelentkezni a munkara.Rolam amit tudni lehet,hogy pontos
megbizhato,rugalmas,referenciaval rendelkezo holgy vagyok.
Nagyon kedvezo aron dolgozom es nagyon alaposan.
Ha felkeltettem erdeklodeset varom valaszat.
Email:nikodemia@freemail.hu
Elore is koszonom.
Üdvozlettel:Nikolett
Én szívesen lennék a segítségére. Jelenleg főállásban Zuglóban, az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben dolgozok, mint gazdasági nővér, így hétköznap délutánonként, vagy hétvégén egész nap tudnám vállalni a munkát. Jelenleg is takarítok több családnál, így referenciával is rendelkezem. Alaposságomat igazolja, hogy korábban évekig végeztem tisztító és fertőtlenítő takarítást egy gyógyszergyártó laboratóriumban, ahol padlótól a mennyezetig minden egyes négyzetcentiméterre kiterjedő munkát kellet végezni szigorú ellenőrzés mellett. Amennyiben még aktuális a munka kérem hívjon a 06 30-689-4341-es telefonszámon, vagy keressen a cs.erika4@freemail.hu címen.
Saját autóval rendelkező magára is igényes hölgy családi házak, lakások, irodák , takarítását vállalja hétköznap és hétvégén is szakmai fényképes önéletrajzzal.heti rendszerességgel . Megbízható leinformálható kollégákkal ,társasházak, irodaépületek takarítását is vállaljuk .
Tisztelt hölgyem/uram! Tóth Árpádné vagyok,és szeretnék segíteni a háztartási teendők ellátásában. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes aktív életet élek,így nem okoz gondot, ha a munka egy távolabbi kerületben van .Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem. 2010 után egy tanfolyam elvégzését követően egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást,gyermekfelügyeletet. Azóta náluk dolgoztam, heti egy alkalommal.Idős emberek ellátásában is van tapasztalatom,súlyos beteg szüleimet gondoztam otthon-halálukig.Ezután családoknál vállaltam idősgondozást,otthonápolást,ahol meg voltak elégedve a munkámmal,mivel időközben egy idősgondozói tanfolyamot is elvégeztem, bővítve a már megszerzett tudásomat. Referenciát tudok adni. Órabérigényem:800 Ft/óra.Kutyus-cicus nem akadály!Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Tisztelettel: Tóthné,Magdi
Heti egyszeri rendszeres takarításra és vasalásra keresek megbízható , takarításban gyakorlott, alapos hölgyet, hosszú távra, lehetőleg pénteki napra. Olyan személyt keresek, aki teljesen önállóan képes elboldogulni, folyamatosan rendben tartani a lakást, takarítás közben óvja a berendezési tárgyakat. Tapasztalatunk szerint 7 órai munkáról van szó, ezért 7000 forintot tudunk fizetni. Referencia feltétlenül szükséges!! Négyfős család vagyunk, reggeltől estig dolgozó házaspár és két egyetemista fiú. A lakás kb. 110 nm, II. kerületben van, a Pálvölgyi barlanghoz közel. (Kolossy térről 65-ös busz). Azonnal lehetne kezdeni! Kérem, hogy akkor keressen, ha valóban úgy gondolja, hosszabb távra keres munkát.
Elvárások:
- szobákban porszívózás, portörlés, pókhálózás
- 2 fürdőszoba alapos takarítása, kád körül a csempe lemosása, alkalmanként a teljes felület lemosása
- előterekben igény szerint felmosás vagy porszívózás
- konyha alapos takarítása, tűzhely takarítás, időnként hűtő kimosása, konyhaszekrények áttakarítása belül is, nem egyszerre, apránként
- ablak és ajtó mosás, ez nem rendszeresen
- szemetesek ürítése
- terasz igény szerinti felseprése, esetleg részben vagy egészben felmosása
Budapesten a Nyugati tér közelében lévő 35 nm2-es lakás takarítására keresek nagyon megbízható, leinformálható takarítónőt. Fényképes önéletrajzokat a lilliesprimehome@gmail.com e-mail címre várom.
Budakalászra, családi ház takarítására keresek takarítónőt heti rendszerességgel. Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni órabér megjelölésével a takaritasbudakalasz@gmail.com-ra.
Kispestre 1 szobás, (fürdőszoba, zuhanyzó, konyha, előszoba) lakás takarítására keresek takarítónőt kétheti rendszerességgel. A lakás 2-3 óra alatt kitakarítható.Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni bérigény megjelölésével (ha lehet fix összeg, nem órabér) a tisztasagtisztasag@gmail.com címen.