Hellótok, na a hőfokmérőm megint nem mér, biztos kontaktos, meg egyenlőre meg sem találtam. A kérdésem a következő lenne, hol tudnék én letölteni service manualt az A4 B6-hoz? Jó lenne magyar, de angol is jó.
2002-es 1.9 PDTDI Quattro -hoz gondolkodom egy kis LE növekedésben, tud valaki valamilyen tanácsot adni, milyet technikával érdemes tuningolni, hogyan hat az autóra? 150 Le körülire gondoltam növelni a teljesítményt.
Chippes motortuningra 50-60.000 ft körüli árat kaptam.
Helló, Ez durva!!!!! Tegnap estefelé alaposan kikormoltam a kicsikét, és lehet hogy már tegnap, de csak ma vettem észre, hogy mér a hőfokmérőm. A hétvégén akartam csak pedig szétszedni, de úgy látszik beijedt a műtéttől és most szépen mutogatja a fokot.
Megdöbbentő!
Klíma viszont még így sem hűt, lehet nincs is benne gáz :-)
Külföldön élő fiatal magyar srác vagyok. Már évek óta a második generációs Audi A4 nálam az etalon, eddig sajnos nem tehettem meg (anyagiak miatt),hogy legyen egy ilyen autóm de most kipróbálnám. Kérdésem az lenne, hogy a 3 kiválasztott közül melyikről tudtok pozitívat és negatívat felállítani: - 1.8T 163LE - 2.0 Fsi 150LE
- 2.0 Se 130LE
mind 2002-es, 160-180e km közöttiek. Milyen széria hibákkal találkozhatok, mi az amit csípőből tudnom kell ha oda állok elé. Ugyanis félek, hogy mivel régi álmom egy ilyen autó eltereli a figyelmem a hibákról a szépsége... nem szeretnék ilyen malőrt elkövetni.
Leginkább helyben, munkába járásra, kirándulásra és haza utazásra használnánk párommal.
Dízel autóm volt otthon, előtte benzines is. Mindegyikkel óvatosan közlekedtem (üzemanyag spórolósan), de a mostani helyzetem megengedi, hogy most az egyszer ne fukarkodjak magammal és az autóval szemben és igenis ne csak tojással a gázpedál alatt közlekedhessek :) Ugye értitek mire gondolok... azért is soroltam csak benzineseket fel és nem meglepő módon a turbóssal kezdtem. Vele szemezek a leginkább de kérlek titeket, amit tudtok, akármit, írjátok meg nagyon szívesen olvasom!
Előre is köszönöm szépen minden kedves/volt és leednő Audi tulajtól!
Sziasztok, nemrég vettem egy bizonytalan előéletű 1.9 pdtdi-t. Csak 74kw/102 Le. Ez érezhető is rajta, nem kormol nem füstöl, turbója fütyög. Elsőre rendben van, olaj szép benne. Két baj van, klímája nem hűt, illetve a hűtővízhőfok mérője meg sem mozdul.
Tisztelettel kérdezném a hozzáértőket, hogy mihez illik először nyúlni illetve mit kellene csarélni hogy lássam végre hány fokos a vizem, illetve hogy van-e összefüggés avval hogy a klíma nem hűt.
Kedves Mindenki! 2003-as, 1.6 benzines A4-gyel kapcsolatban lenne kérdésem. Az autó egy ideje csak második indításra indul, elsőre sosem, másodikra mindig. Először benzin pumpára gyanakodtak - ki is cserélték, de a probléma azóta sem javult - a sok indítózás miatt egyszer már önindítót is kellett cserélni. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma. AC mint említettem cserélve lett - asszem bontott alkatrésszel - elviekben ott már nem lehet baj. Vélemény? Előre is köszönöm!
'96-os A4-hez keresek vezető oldali visszapillantót, elektromosan behajlós típust! Mindegy milyen színű, mert tükörházam van hozzá, és a tükörlap sem kell. Kivéve persze, ha valakinek van egy komplett fekete visszapillantója, akkor az úgy kell egyben.
Nem tudtok esetleg ajánlani valakit vagy egy bontót, ahol lehet, esetleg nincsen valakinek elfekvőben?
Már nállam van a kocsi annyit vettem észre hogy reggel mikor begyújtom (9fok van kint)kicsit füstöl de mikor rágázolok mégjobban ,de csak hidegen sosem volt még dieseles kocsim ez mit jelent szar a motorja eszi az olajat ?kérlek irjatok tippeket!
Hűtőfolyadékból is tegyél bele G12-est, mert illik cserélni 2-3 évente. Fékfolyadék DOT 4, ezt sem árt 2-3 évente lecserélni.
Csapágyakból, görgőkből SKF, szíjakból DAYCO.
Szerintem MANN filter jobb. Nekem a szerelő rendelte ezért lett Wix.
Vízpumpát csak a PDTI motorokon kell a vezérléssel együtt cserélni! TDI-nél állítólag ráér, ha majd megáll.
Vigyázz, mert szerelők könnyen átb*sznak mindenkit. Kérj előtte konkrét ÁRajánlatot, ha szerelő csinálja. Nekem 120-130 ezret mondott, aztán 170 lett belőle. Közben az anyag egy 100-asból kijött... Költse az ilyen p*raszt gyógvyszerre...
Hosszu válogatás után végre megvettem a kocsimat (Audi a4 1.9tdi avant)110 le motorral remélem jo választás volt és nem lesznek nagy hibái értem a motorra de sajnos belebujni senki sem tud ,majd csinálni akarok rajta vezérmüszij olaj,olajszürö cserét milyen olajat ajánlotok bele de kellene még olajszürö pollenszürö levegöszürö meg vizpumpa!tud esetleg valaki jo árban?bolti ár alatt?ha igen kérlek jelzzétek üdv
Hosszu válogatás után végre megvettem a kocsimat (Audi a4 1.9tdi avant)110 le motorral remélem jo választás volt és nem lesznek nagy hibái értem a motorra de sajnos belebujni senki sem tud ,majd csinálni akarok rajta vezérmüszij olaj,olajszürö cserét milyen olajat ajánlotok bele de kellene még olajszürö pollenszürö levegöszürö meg vizpumpa!tud esetleg valaki jo árban?bolti ár alatt?ha igen kérlek jelzzétek üdv