Aha, nem is hosszú... ennek ellenére még mindig egyszerűbbnek tartom megkérdezni tőletek, ha nem tudok valamit, mint végigböngészni 2000 oldalt angolul :))
Nincs nekem erre időm kéremszépen!!!
:))
hangsúlyozom nem akarom elkiabálni. :)) de szerintem, ha most Ronnie elkezdene csak balkézzel játszani akkor is nyerne. tegnap olvastam volt is -mikor még fiatal volt:DD- hogy valakit végig bal kézzel játszva nyomott le.:)
tegnap Justice Dr. utananezett ennek a dolognak, szoval ugy szol a szabaly, hogy amikor mar csak a fekete van az asztalon meg a feher, akkor:
- az eppen loko jatekos kinyilvanithatja a frame megnyereset, ha tobb mint 7 ponttal vezet
- ha valaki szabalyosan elteszi a feketet, es a pontszamok kulonboznek, a frame veget er (nyilvan)
- ha valaki foul-t kovet el, a frame veget er, a pontszamoktol fuggetlenul
- KIVEVE ha egyenlo pontszam lesz, ekkor van respotted black (fekete a helyere vissza, feher a D-be, sorsolnak kezdest, aki eloszor elteszi az nyer, vagy aki eloszor csinal foul-t az veszit).
az asztal biztos Riley, a tobbit nemtom, de lehet, hogy az asztallal együtt jár.
Egyébként az asztal, ha jól `tom professional giga-mega kategória és vagy másfél tonna.
az biztos. :)) vagy csak olvasta a topikot, és illusztrálni akarta egy példával a kérdéses esetet. :)))
ez a 61ről vissza elég jól bejön Ronnienak eddig!!
go Ronnie!!
hoppááá 7-4 lett úgy, hogy 0-61ról jött vissza Ronnie és előfordult az az érdekes eset amiről tegnap beszéltünk. és télleg nem tették vissza a feketét!! onnan tudom, hogy a feketéért járó 7pontot megkapta Maguire, és a különbség kisebb volt mint 7, de nem folytatták Ronnie nyerte a framet.