Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Sima pocketmig. (165-ösből csak az van) 3 éves, :-) szóval aluflux nem is lehet.
Az enyém már át van alakítva (dizájnolva is, hogy passzoljon a másik géphez) az elején fúrtam egy lyukat, ott jön ki a kábel az előtolóról. Amíg garanciás volt addig belül volt a polaritásváltó.
Vékony anyag porbelessel? Hát az a huzalból adódóan (mély beolvadás) azt mondom hogy nem lehetetlen, (az 1mm már szopás) de én 2mm alatt nem használom.
szia! a gép milyen? sima GORILLA POCKETMIG 165, vagy GORILLA POCKETMIG 185 ALUFLUX???
sajnos a bekötést nem sikerült megnéznem , bár igyekeztem kikockázni a videód. jó lett volna látni, mik az előlapon a bekötések. arról csinálhatnál egy fotót. belül csináltál polaritásváltást? kíváncsi vagyok milyen vékony anyagot tudsz ezzel a módszerrel hegeszteni.
köszi az infót. ami nekem volt benne 2db a pajzsban kivettem nemrégen és semmi olvasható márka nincs ráirva, ugy néztem nagyitóval, valami kinai irás lehet.
Lehet kapni nevenincset is, vettem egy 100-as csomagot e-bayen kb. 4000 Ft volt házhoz szállítva, de hiába jött 40 forintért darab ha annyit sem ért, tizede sem volt használható. :(
Számítástechnikai üzletekben is lehet kapni jó áron minőségit (alaplapokban is ilyen van).
Nevesincs elemből szerintem nincs is ilyen.Minimum a Maxell.Kitartanak sokáig.A würth-ös pajzsomba, én is nemrég cseréltem kettőt, mert már villogott a jelző led.Működött a pajzs, de úgy rakták be a led jelzőt, hogy ha lehajtottad a pajzsot majd kiégette a szemed.(ha folyamatosan ég =köszörű funkció,ha villog= gombelem lemerülés.