Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szerintem miután felrakta az apróra már aznap elvitték tőle annyira nevetségesen olcsón hirdette, legalább is az eladó cuccai közt már csak egy Canon obit látok a honlapján.
Köszönöm a véleményeket, segítséget. Nekem is dslr mellé kéne :) p1-ben kicsit zavar h nincs vakkú, de ahogy latom nem ritka ez ebben a kategóriában. Eredetileg csúcs kompaktot gondoltam, Canon G12, Nikon s9100, de ahogy latom most P1-et hasonló árban megkapható ajándékokkal együtt.
Hogy neked megéri-e azt nem tudom megmondani. Én csúcskompakt helyett vettem olyan helyzetekre amikor nem akarok DSLR-t cipelni és nem bántam meg. A kezelése számomra sokkal kényelmesebb mint az E-PL1-é. A szoftver frissítés határozottan jót tett az AF-nek.
Én az Oly E-P1-est használom, avval lehet fényképezni (legalább nekem esetenként sikerül), sőt élvezetes is lehet a dolog, akár az E-P2-es többet/jobban tud… Annyi pénzt az egyszerűsített műanyag verzióért semmi kép nem adnék (az E-P1 és 2-őn jobbak a „kezelőszervek” mint az L-es „szegény testvéren”), inkább a használt piacon néznék szét, de persze ízlés kérdése… A Panasonic hívők úgy is lehurrognak, hogy ott még jobb m4/3 gépek vannak.
Igen jó a kérdés! Ez egy nagyon elvault gép, állítólag fényképezni se lehet még vele, bár többen próbálkoznak mind a mai napig. Az újabb típus már készíthet képet. Ez annyira ótvar, hogy nincs benne kacsintás, pislogás, de még mosolyfelismerés sem. Egy rendes kenyérpiritóban korszerűbb technika van mint ebben.