L. méltatlankodott is tegnap a közgyűlésen, mert nem vették be az uszoda tervpályázat zsürijébe, pedig van olyan szakember, mint a VÁG-bizottság elnöke, és különben is ellenzék nél kül hogy működhet a bíráló bizottság...
,,Mi a kampányban nem a Fidesz nevű gyűjtőpártot, hanem a Fidesszel szövetségben a hatvanéves tradícióra visszatekintő magyar kereszténydemokráciát képviseltük."
No kérem: így múlik egy (látszat)világ dicsősége:)
Szerencsere en csak tavolrol (nagyon tavolrol) figyelem a torteneseket, de meg igy is felfordult neha a gyomrom. Mondjuk Szalayrol nem gondoltam volna, hogy belemegy ilyesmikbe. Dehat a politika meg a normalisembereket is megbolonditja.
Szerintem szorolapugyben egyik oldalnak sincs mit a masik szemere vetnie. Az index teli van ehhez hasonlo lapokkal, mindket oldalrol. egyebkent, ha jobban megnezzuk a lap nem tartalmaz hazug allitast (nem ismerem az MSZP listat, de felteszem, hogy Botkane tenyleg bejuto helyen volt) es csak a legeslegbutabbakat lehet vele megteveszteni.
Várom, hogy megjelenjen arnyekxxx, no meg bihari és elkezdjen hamisításról és csalásról papolni... :))
Látod sárkány, itt vagyok, és nem papolok semmilyen csalásról. Te is, és barátaid, tévhitben éltek, majd egyszer belátjátok, hogy melléfogtatok. Ezt a sok alaptalan vádaskodás, egykönnyen nem felejtem el!
Valahonnan ismerős ez a szöveg! "Osztalékot akkor tudnak fizetni, ha nyereséges a cég. Ugyanez működik nálunk is, ha választásokat országos szinten, megyei szinten, helyi szinten nyerjük, akkor vannak kézzel fogható eredmények, ha nem nyerünk akkor nincsenek." Tudod, ezt ki mondta?