Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
köszi az infót. ami nekem volt benne 2db a pajzsban kivettem nemrégen és semmi olvasható márka nincs ráirva, ugy néztem nagyitóval, valami kinai irás lehet.
Lehet kapni nevenincset is, vettem egy 100-as csomagot e-bayen kb. 4000 Ft volt házhoz szállítva, de hiába jött 40 forintért darab ha annyit sem ért, tizede sem volt használható. :(
Számítástechnikai üzletekben is lehet kapni jó áron minőségit (alaplapokban is ilyen van).
Nevesincs elemből szerintem nincs is ilyen.Minimum a Maxell.Kitartanak sokáig.A würth-ös pajzsomba, én is nemrég cseréltem kettőt, mert már villogott a jelző led.Működött a pajzs, de úgy rakták be a led jelzőt, hogy ha lehajtottad a pajzsot majd kiégette a szemed.(ha folyamatosan ég =köszörű funkció,ha villog= gombelem lemerülés.
köszi szépen, te egy úr vagy:)) még fotóztál is:) hétfőn megnézem itt a faluban, ha nincs márkás akkor majd ha megyek a városba ott veszek, mert semmi értelme itt a faluban megvenni a noname elemet.
Szerintem Maxel, Sony,Duracell.stb...Mindegy, mindegyik jó.Az a lényeg hogy ne ereszen ki mindenféle savakat magából,ha lemerült.
Nekem ez van, a számítógép alaplapban,a távcsőben a nyílpuskámon, a szobamérlegben(ami mindig 125kg környékén mozog)konyha mérlegben,lakásriasztóban, autómata pajzsban..stb... Mindig van itthon belőle.Valami 300ft darabja nálunk az ofotértben.
S235 ös lemezből csináltuk a széttoló kocsikat is. De ha úgy van akkor rakok alá még max vmi vasanyagot. Gerenda sokat emelne rajta szerintem mert 200mm es gerenda.
Igen egy hardox vagy weldox lemez máshogy viselkedik mint egy szerkezeti acél, én alá tenném a levágott maradék I gerendát, ha jól láttam a képeiden van egy kisebb darab.