Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
A "friend"(ly?)-deal-edbe túlságosan nem akarok belezavarni, egyedül az OM bajonettes Zuiko 35mm f3.5 érdekelne esetleg, ha a Vivitárt már megtartod... Mailen elérsz.
Jóbarátom (akinek nincs túl sok felesleges pénze) megvenné az E-520+14-42 kit+4GB CF –emet, és korrekt árat szeretnék mondani neki. Megtennétek, hogy segítetek, megírjátok, mennyi lenne a ’reális’ ár (amiből még tovább levonom a további baráti részt).
A gépben van kb. 25000 expó, kb. 1év 4 hónapos (Edigital). Vigyáztam rá, de mem kíméltem soha (szóval utazott a táskába bedobva, LCD védőfóliát soha nem látott, kevés eső/hó esett rá, stb…), de praktikusan csak használati nyomok vannak rajta.
Note:
Kapna még hozzá táskát, pár OM obit, de annak az árait ’kb’ már belőttem (azokat amennyiért vettem), illetve valószínűleg az lenne az ajándék hozzá.
P.s: ja, és nálam a terv nem áttérés másokra :), hanem vagy egy új PEN, vagy E-5, majd látjuk…
Nem tudok preferencia listát felállítani mert a G3-at egyáltalán nem ismerem az EPL1-et meg használati szinten nem ismerem. Nekem ebben a kategóriában a 14-150 a vágyam mert mindent megold amire egy utazásnál, kirándulásnál szükségem lehet. A többire meg ott a nagyobb tükrös rendszer.
Köszönöm, Lassu Viz én is hasonló forgatókönyvben gondolkodom.
Akkor Ön szerint is preferáltabb a 20mm pana + EPL1 kombó a G3 kittel szemben?
Én még olyan forgatókönyvön is gondolkodom, hogy EPL1 kit + pana, és ha kijön az új akkor 80ból mondjuk 20-at elengedve eladni a kitet 60 ért és egy új házzal gazdagodni, mikor az már túlesett az első áresésen. /vagy lehet csak házcere is jó lenne, abból kiindulva, hogy csak az E pl2 ház mára már 95 eFt körül van szállítással együtt Angliából- vagyis majd 5 hónap alatt esett kb 30%-ot-/
A részletgazdagság a jó AA szűrőnek köszönhetően kifejezetten jó az EPL1-ben-de kétség kívül kiváncsi vagyok az új modellekre- már csak azok elérhetősége a kérdéses ha 3 hét alatt eljutna az EU-ba, akkor nagyon örülnék, mert augusztus elejére tervezek egy nagyobb utazást és ott mindenképp már az új szerzeménnyel szeretném a felejthetetlen pillanatokat bitekké változtatni..
Szerintem 80 alá nem esik az ára június után sem és ha nem sürgős mindenképp várd meg az új vázakat. Utána is dönthetsz majd úgy, hogy elég neked az E-PL1, viszont ha megveszed az E-PL1-et és lesz valami az újban amire vágytál akkor csalódott leszel.
pár hsz-szel korábban felmerült a kérdés, hogy 100 eFt-ért megéri-e új E P1-et táskával.
Most én is hasonló kérdést tennék fel, 80 eFt-ért megéri-e az E PL1 alap 14-42 es Kit-ben?
Autofocus tudom nagyon rossz tervezem beszerezni hozzá a 20mm-es Panát. :)
Szerintetek az új mikro 4/3-os Olympus gépek (E P3 , EPL3, EPM1) június 30-i bejelentésére esik-e még az ára- vagy megéri-e azt a várhatóan +100%-ot ráfizetni egy ugyanolyan szenzoros házra?
Vagy érdemes lenne N.o-ból vásárolni G3-as kit-et- venni 650 EUR + szállításért? Az a ház és a gép is már komolyabbnak hat- csak hát a Pana G3 az = EPL1 Kit + Pana 20mm- és akkor az alapvető házon belüli stabilizációról a régi obejektíveken lemondtam. (olympus JPEG feldolgozás pedig ízlés kérdése- RAWból bármit ki lehet hozni) Végülis 170 küröl lesz mindkettő vége és ennyit is hajlandó vagyok maximum rászánni.