"...tisztan latszik, h a sajat frusztraciojukat vetitik ki a masik sertegeteseben. ennyire egyszeru emberek, h ha egy forumon nevtelenul lehulyezhetnek valakit, akkor tobbnek erzik magukat?"
Én egyetlen egy szót irtam egy másik topikba, erre azt kaptam, hogy akkor én is a hülyék közé tartozom. Csak azért mert az illetőnek nem volt igaza,Többet nem mentem be oda.
Abban is igazat adok, hogy Gyula bá nem volt egyszerű eset. Én nem értettem egyet az elméletével, mégis tiszteltem benne a gondolkodó és alkotó embert.
De Construkt és csapata éppen ezt nem tudják elviselni.
gyulat ismertem, marmint innen, nem volt egy egyszeru figura.
azert nemi fricska erezheto a modik reszerol, - lehet h csak tudat alatt - mert betehettek volna az alternativ elmeletekhez, vagy nevezhettek volna alternativ fizikanak. de igy benne van, h letezik a regi fizika es szuletoben az uj fizika. :)
bar azert nem ertem, h mi alapon dontheti el egy forum user, h mi a tudomany es mi nem. de legyen igy.
azt sem ertem, akkor miert jarnak ide ellenkezni. ennyi tisztesseg nincs bennuk, h ha az alternativok beken hagyjak oket es nem 'szemetelik' tele a 'tudomanyukat' szerintuk nem oda valo temaval, akkor ok ezt miert nem tudjak megtenni viszonzaskent? ennyire pitianerek lennenek? vagy a regi 'dogoljon meg a szomszed tehene' mentalitas alapjan, ha nekik nem sikerult semmi kiemelkedo akkor masnak se sikeruljon? es ez a stilus! tisztan latszik, h a sajat frusztraciojukat vetitik ki a masik sertegeteseben. ennyire egyszeru emberek, h ha egy forumon nevtelenul lehulyezhetnek valakit, akkor tobbnek erzik magukat?
Az egész azért érdekes, mert az egész világtörténelem arról szól, hogyha valaki újat alkotott, vagy felfedezett,vagy nem értett egyet a régivel, azt agyonra üldözték.
Az a köze, hogy Jánossy Lajos a marxista filozófia alapján próbált fogást találni a relativitáselméleten, és ennek érdekében attól sem rettent vissza, hogy hatalmáva visszaélve hallgattassa el azokat, akiknek más volt a véleményük. Tipikus bolsevik tempó, még ha az ilyen desktrukt-féléknek nagyon is tetszik.
Csak azt nem értem,hogy a tiszta fizikának, vagy matematikának, mi köze ahoz, hogy valaki kommunista ,vagy nem. Szerintem tök mindegy ,hogy mi a világnézete valakinek.Ha a törvények megállják a helyüket. A többi csak bla bla.
lattam. ez legyen elete legnagyobb orome. azert emberileg is rendesen leszerepelt ezekkel a megnyilvanulasaival. kezdve a kommunistazassal, amivel kapcsolatban tudjuk h ...(nemiromle), ezt kovetoen meg be is panaszol teged es miutan bebukta az x-et, engem is. mert nem akkor ment panaszra, amikor eloszor olvasta, hanem miutan valaszoltam az x-re adott blod valaszara.
ha most leirnam amit gondolok rola, nem egy hetre tiltananak. de nem irom le, es tudtommal a gondolat meg teljesen szabad. es nem ugy mint a regi viccben, h
'szabad orszagban, szabad emberek azt mondjak amit szabad.'