Nem sokkal ezelőtt bízott meg a Megbízó, hogy nézzek körül a trón árudákban. Ő maga mostanában nem tud trónokat beszerezni, ma különösen nehéz feladat vár rá, de én mint hű szolgálója teljesítem a megbízásait. Elindított valaki egy láncreakciót és én bekabcsolódtam.Azt már régóta amúgy is tudjuk, hogy Pedro kabbitány szeret láncreakciókban részt venni. És ezt még fogozni is lehetséges:-)
Medvehangya este a Küzdőtéren kihívott öt ellenfelet. Természetesen négyet zsinórban rögtön meg is nyert, egyet azonban meglepő módon elvesztett. Nemcsak ő lepődött meg, hanem az ellenfél is. :)
Keményem tartom az utolsó helyemet e a bajnokságban. Minden erőfeszítésemet beleadtam, hogy az utolsó lehessek. :))) (Ndee nem számít, mivel ő nem játszik.)
Nem szoktam feltenni, ha bajnoki széket foglalok el, azonban ezentúl kivételt teszek. Ugyanis a rendszer által automatikusan kijelölt labirintusokban most már csak 10*-osok csücsülnek. Kivételesen most nem Medvehangya ült a trónon, hanem a bajnokságban ötödik helyen álló Nike. Mázli.