Keresés

Részletes keresés

bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 2 1418

Jajj mindig ezek a realitások! Azért mondják, hogy nem volt szabályos örökbefogadás, mert akkor Gina labdába se rughatna, de Barbarának egy olyan szitu kellett, hogy törvény szerint az övé legyen... Megmonda, ez egy morális konfliktus, nem jogi... A Keresztanyuban semmi nem felel meg a valóságnak, mért pont itt kezdenék..

Előzmény: kyriee (1417)
kyriee Creative Commons License 2021.04.10 0 1 1417

Ha Tatjanát Tatarenkónak hívják, akkor örökbe fogadták, különben nem így hívnák.

Ha pedig örökbe fogadták, akkor Ginának nagyon sokat kell pereskednie a lányáért, szerintem esélytelenül...

Persze a sorozat alkotói fittyet hánynak az egészre...

Ha pedig nem fogadták örökbe, milyen jogcímen nevelnének egy idegen kislányt?

És természetesen a faluban mindenki tudna róla, hogy Tatarenkóékhoz került egy háromhetes csecsemő.

És Ginának a szegénysoron is hallania kellett volna róla pár utcával arrébb. Vologya kis falu.

És pontosan tudta volna, hogy a gyereke hova került.

Előzmény: Ilhilla (1416)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.10 -1 1 1416

A "wiki" szerint:

Tatjana Tatarenko Koch-Bulla Zelda Kriszta és Oleg lánya, Viktor és Igor testvére.

Előzmény: kyriee (1411)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.04.10 0 0 1415

Ez eleve szembemenne Tatyika jövőbeli elképzeléseivel.. ő már korábban is kijelentette, hogy ő már pedig csempész szeretne lenni... :) 

Előzmény: bk_barát (1410)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.04.10 -4 0 1414

Szerinted láttak az alkotók valaha is igazi, élő ukránt?

Annyit tudnak róla, hogy az ukrán, az valamikor szovjet volt, az meg orosz, hát nyilván olyanok.

Előzmény: István285 (1394)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.04.10 -4 0 1413

Ezt úgy elképzeltem Mezei Léda előadásában... 🙂🙂🙂

Tényleg, jut is eszembe, ezzel az erővel a színésznő karaktere lehetett volna itt is Natasa - jobban passzolna hozzá, mint az Ukrajnában amúgy sem túl gyakori Georgina...

Előzmény: bk_barát (1410)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1412

A Fókuszban Barbara, azt mondta, hogy most egy fontos morális kérdést boncolgatnak kit illet a gyerek, aki megszulte, vagy aki felneveli? Én egyertelmuen Tatarenkoekra szavaznék, felreteve, hogy Igor milyen aljasul elbant Ginaval, mert az egy másik fejezet.. Ez egy maximálisan egymást szerető, támogató család, a házastársak se utaljak egymást, nem úgy mint sajnos sok helyen.. A két fiú nem a legjobb testvér, de a kicsiert mindenki odavan. Ideális otthon egy kisgyereknek...

Ginat sajnálom, amiért nem lehet másik gyereke, de akkor is be kéne látnia, hogy nem veheti ki Tatyit egy szerető családból. Neki nem marad más, minthogy jóban legyen a Tatarenko családdal, és így anonim latogathassa a gyereket. Esetleg ok is örökbe fogadhatnanak Tivadarral egy másik gyermeket, aki kitolti az életüket..

Ettől függetlenül arra sincs mentség, amit Tatarekoek most művelnek, bár úgy gondolom, Tatyika eddig a percig volt beteg, az egész baleset arra volt jó, hogy Gina rajojjon ki az ő gyermeke, most már gyogyultta lehet nyilvánítani, mint fiatal egészséges szervezetet, hogy porogjon a sztori... 

I

kyriee Creative Commons License 2021.04.10 0 0 1411

Engem csak egy dolog izgat, Tatyikának mi a vezetékneve?

bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -3 1 1410

Es Gina megis hogy kepzelte odaall az agy ele, hogy

"Szia kicsikem, en vagyok az igazi anyukad, csak pici korodban elajandekoztalak, de mar nsgyon megbantam. Gyere hazaviszlek Tivi bacsihoz, igaz, hogy ezt neki meg nem mondtam, de tuti orulni fog neked, mert aldott jo ember.. Tatarenkoekat meg felejtsd el, mert kozod nincs hozzajuk, Tivi bacsi amugy se birja a burajukat, mert rohadt csempeszek..."

Ilhilla Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1409

Igen, a faháznál forgattak: 02:10-től

https://www.rtlmost.hu/fokusz-p_7718/fokusz-2021-04-09-c_12861733

Előzmény: Ilhilla (1403)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.10 0 1 1408

"Arra senki nem gondol, hogy ez az egész háború Tatyinak lesz a legrosszabb?"

Ezt sajnos ismerhetjük a hazai gyerekelhelyezési perekből (cirkuszokból) is. Mikor már rég nem a gyerekről van szó, hanem a szülők egymást akarják legyőzni. Mikor nem az a lényeg, hogy náluk legyen a gyerek, hanem hogy a másiktól elvegyék.
(Ez az eset annyiban más, hogy Tatyikát legalább szeretik Tatarenkóék.)

Előzmény: bk_barát (1397)
Noirette Creative Commons License 2021.04.10 -2 2 1407

Úgy látszik, az RTL Klub sorozataiban nem túl vidám dolog gyereknek lenni, mindig van körülöttük valami cirkusz. A BK-ban is ez volt több alkalommal, most meg a Keresztanyuban is. Igaz, utóbbiban egyelőre Tatyika az egyetlen gyerekkorú szereplő, eddig ő volt a "gyerekszáj" a sorozatban, de ami tegnap óta történik vele, az már nagyon nem vicces. 

Előzmény: Mazsola0070 (1400)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1406

Ja dehogynem, az öreg unokája Gina után, csak már totál belezavarodtam a bonyolult rokoni szálakba... :P De akkor meg pláne hogy fogják ott pont Gina elöl rejtegetni?

Előzmény: bk_barát (1405)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1405

A faházban, hát ez elég érdekes,  most az öreg Sukorov is odajár pálinkázni, mit fog szólni a lábadozó gyerekhez, aki kivételesen nem is az ő leszármazottja? Meg valszeg a cigit is ott fogják letenni, mert másképp hogy akarnak átjuttatni a határon egy ilyen bazi nagy mennyiséget, ezért is fura, hogy legalább Bárányéknak nem szóltak...

Előzmény: Ilhilla (1403)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1404

Nincs ennyi és kevesebb pénzük sem, ezért mondták, hogy akkor szoktak fizetni, amikor már elpasszolták a cuccot!

Előzmény: Mazsola0070 (1393)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1403

A Fókusz riportban mintha a faházban forgattak volna, amikor a két "anya" nyilatkozott erről a "vologyai krétakörről" és ott láttam a kislányt is.

Ez a faház mindenre jó, még titkos "mobilkórházat" is berendeznek ott?

bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1402

arra egyik Tataranko sem gondolt (nem csak az idióta Igor, de az anyja sem),

Az anyja egyáltalán nem a gyerek érdekeit nézi, hanem csak hogy ő vele lehessen, a baleset után is zokogva ráborult, ami se testileg, se lelkileg nem volt jó a kislánynak, a doktornő egyből ki is zavarta.. Oleg okos és józan, de a szöktetésben még ő is benne volt...

bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1401

Majd Birka Jóska doktor úr?

Különösen azok után, hogy most berágott rájuk a cigi miatt...

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.10 -2 0 1400

"Arra senki nem gondol, hogy ez az egész háború Tatyinak lesz a legrosszabb?"

Na ez az, nekem is pontosan ez jutott eszembe a tegnapi - egyáltalán nem vicces - részt elnézve.

Az egy dolog, hogy ha a Tatarenko klán és Gina elkezd harcolni érte, azt hogyan fogja a kislány viselni, na de arra egyik Tataranko sem gondolt (nem csak az idióta Igor, de az anyja sem), hogyha a frissen műtött kislányt elviszik a kórházból, azzak akár az életét is veszélyeztethetik?

És pl. a műtéti sebet ki fogja ellenőrizni, a varratot ki fogja kiszedni? Majd Birka Jóska doktor úr?

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.10 -2 3 1399

"Gina babája nem egy játékbaba, amit valakinek oda lehet adni "csak úgy"."

Én is pontosan így gondoltam, ahogy írod, de ezek szerint "Barbi-univerzumban" szegény Tatyikát mégis játékbabának nézik.

Netán majd a hatalmas szeretetből ketté is szakítják, mert senki nem képes elengedni? Ez a vonal ilyen formában kezd nagyon eltávolodni a sorozat stílusától, mert ami tegnap a tegnapi részben a kislánnyal történt az egyáltalán nem vicces.

Úgy tűnik, most már senki nem a gyerek érdekét nézi (pl. hogy biztos körülmények között meggyógyuljon), hanem a saját önös érdekeit (természetesen szeretetből).

Eleve, hogyan lehet egy frissen műtött gyereket (akinek - ha belső vérzés miatt műtötték - súlyos hasi vagy mellkasi műtétjének kellett lennie) a műtét után azonnal kihurcibálni a kórházból? 

Arra nem gondolnak a nagyokos Tatarenkók, hogy ezzel - tiszta szeretetből - akár az életét is veszélyeztethetik?

(Az persze más kérdés, hogy egy frissan műtött ember az altatásból felébresztést követően baromira nem így néz ki, mint ahogy Tatyikát bemutatták....)

Na és hát a (nem) örökbefogadás.....

Ha Tatarenkoék nem fogadták hivatalosan örökbe a kislányt, hogyan lett Tatjana Sukorovból (gondolom, az anyja után így anyakönyvezhették) Tatjana Tatarenko?

Soha senki felé nem kellett hivatalosan igazolniuk, hogy a kislány milyen alapon van náluk, és miért hívják Tatarenkonak? 

Ezek szerint Gertrudtimike valóban megfogott egy csecsemőt, mint egy játékbabát, odaadta Tatarenkoéknak, oszt jónapot? 

Előzmény: Apádfüle (1381)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1398

Jó szinész az öreg Sukorov (Pálinkás?), eljátszotta, hogy mennyire örül a vejének, meg a fiúunokának (akiről valszeg korábban is tudott, hiszen azt is tudta, hogy a lánya beköltözött a házába), aztán ügyesen összeugrasztotta Jóskát a csempésztársával. Pedig Tatarenkóék csak Róza mama utasítását hajtják végre, nem tehetnek róla, hogy nem vont be mást, bár igazából nem értem, hogy miért nem, ki fogja terjeszteni a cigit a magyar oldalon?

bk_barát Creative Commons License 2021.04.10 -1 0 1397

Hát nem tudom, hogy képzelték ezt Tatarenkóék, meddig akarják Rózánál rejtegetni a frissen műtött kislányt? Ha lenne bármilyen nyomozás, seperc alatt kifigyelnék, hogy ide járnak, vagy esetleg Krisztina is beköltözik Petra szobájába, az meg mehet haza civakodni a hugaival.. És hogy fog Tatyika pl. iskolába járni? Az egész terv max akkor működne, ha Tatarenkóék sürgősen eladnák a benzinkutat, és elköltöznének vhova Ukrajna belsejébe...

Az előzetssből látszik, hogy Gina még mindig hazudik a férjének, nem tudom, hogy akarja így hazavinni a gyerekét, vagy ő is rejtegetni akarja, pl. az anyjánál, és majd időnként  ránéz, esetleg újra hazaköltözik? Akkor mire volt jó az egész örökbefogadás, meg magyar házasság? Arra senki nem gondol, hogy ez az egész háború Tatyinak lesz a legrosszabb?

luci87 Creative Commons License 2021.04.10 0 0 1396

Tivi annyira szerelmes Ginába,hogy bevesz neki akármit mond!Majd megmagyarazza valahogy!

Nekem fura csak,hogy nemrég még szerelmesen omlott Igor karjaiba,uj életet akart vele kezdeni,most meg már legjov0bban gyuloli a világon?!!Igor is berágott rá Tatyi miatt...

A sors fintora lenne,ha teherbe esett volna Igortol!

Előzmény: Apádfüle (1365)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 0 1395

Azért kár, hogy Mirella és Zozó összevesztek, megnéztem volna, Zozó hogy töri fel a rendőrség rendszerét, és semmisíti meg a csaj mappáját... Viszont úgy néz ki a Rácz tesók rövidesen egymásra találnak, Sótonyi hogy fog örülni....

István285 Creative Commons License 2021.04.09 -4 0 1394

Katasztrófa, ahogy az úgynevezett ukrán határőrnő kinéz, a beszéde, a mozgása is, mint egy számítógépes játékban, mint pl Red Alert sorozat a szovjet kommandósnő.

Miért nem lehet elszakadni ettől a szovjet sztereotípiától? Az ukránok már abszolút nem ilyenek. 

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.09 -4 1 1393

Oleg azt mondta Róza mamának, hogy van egy megbízható beszerzési forrásuk, aki olcsón tudja szállítani a cigit. Az vajon hová lett?

És a Tatarenko fiúk nem ismerik azt a beszerzési forrást, ahonnan évek óta szerzik be a cigit?

Na de ha nem is ismerik (ami elég meglepő) odáig oké, hogy Oleg a kórházban van, de telefonon sem tud intézkedni a várakozás közben? (Legalább annyit, hogy megmondja a seggfej Viktornak, hogy kit kell keresni.)

És Tatarenkóéknek ennyi pénzük van, hogy gond nélkül ki tudnak fizetni ekkora összeget?

Azt vajon Viktorka a saját zsebéből akarja kiperkálni és erről sem szól az apjának?

Na és hát honnan került elő nagy hirtelen Árpa Mikola, mint beszerzési forrás (ami nyilvánvalóan kamu, átverés)?

A dörzsölt Tatarenók kifizetnek egy gyanús vadidegennek ekkora előleget minden előzetes leinformálás nélkül?

(Legközelebb meg Mikola már gúnyosan mosolyoghatna valaki olyanra is, aki nem bénul le a mosolyától, hanem beveri a pofáját, mert rohadt irritáló...)

Előzmény: kyriee (1389)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -2 0 1392

A cigis dobozok fele tele lesz töltényekkel? Simán el tudom képzelni!

Előzmény: bk_barát (1391)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.09 -1 1 1391

Itt most Igornak van igaza, ekkora üzletet nem szabad kötni Apuska engedélye nélkül. Persze van még idő az előleg leadásáig, addig még az öreggel is meg tudják beszélni. Kérdés, mit szól majd Mikola, akinek tuti a cigikkel is van vmi hátsó szándéka, ha neadjisten visszamondják az egészet?

Előzmény: Ilhilla (1390)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.09 -2 0 1390

Nem tudom, hogy ma mennyibe kerül itthon egy doboz cigi, pláne, ha mentolos. Olvastam egy 1700-1800 Ft-os árról, talán legutóbb ennyire emelték fel az árakat.

Nem tudom, mennyiért akarják adni a nekik 1000 Ft-ba kerülő cigit, hogy legyen rajta jelentős hasznuk és a váráslónak is megérje, hogy olcsóbban vette.

Szerintem egyik fél sem jár annyira jól, hogy ekkorát kockáztassanak egy esetleges lebukással.

Előzmény: kyriee (1389)
kyriee Creative Commons License 2021.04.09 0 1 1389

A 100.000 doboz mentolos cigaretta csempészés kapcsán kiváncsi lettem, hogy végül is mennyibe kerül 1 doboz cigi Ukrajnában.

2021-ben a jövedéki adó 20%-kal emelkedett, így lettek a következő bolti árak:

EGY CSOMAG UKRÁN CIGARETTA – 49,9 UAH

EGY CSOMAG KÖZEPES OSZTÁLYÚ CIGARETTA – 57,8 UAH

EGY CSOMAG PRÉMIUM MINŐSÉGŰ CIGARETTA – 66,8 UAH

A mai napon a hrivnya árfolyama: 10,79 Ft. Ebből következik, hogy a legdrágább prémium minőségű ukrán cigaretta 720 Ft.

Tehát a sorozat alkotói erre sem figyeltek.

Mikoláék 1000 forintért adnak egy doboz cigit, így jön ki a 100.000.000-os üzlet, amit Tatarenkóék ki is fognak fizetni.

De vajon kapnak-e majd érte árut?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!