When you start out a sentence with, "I am not a doctor", it might be better to say, "Everything I'm about to tell you is what I'd tell a guy in a bar after I've had 4 martinis".
Im not a doctor, but Trump keeps giving his medical opinion to the American people and the consequences could be deadly.
Santa aMonica fantasztikusan jó. Még mindig? South Central még mindig életveszélyes? hollywood lepratelep és most Westen élő ismerős is megerősítette. Cdak turisták, bűnözők, drogosok, stricik és qrvák. kivéve persze a Universal Studios suórakoztató parkot. Már közel sem voltam gyerek, de fiatal és ez volt életem egyik meghatározó élmánye. Fantasztikusan szuper.
Nins is mit, csak szuvenírek. Én 50 dollár zsetonból 2-3 forgatás alatt 1600-at nyedrtem (2x jött be nulla, amire zeszek, utána 1800-at vesztettem, ami nekem sok volt. Évekig nem mentem kaszinóba, amikor mégs begtértem, szintén 50 dollár ráfordítáőssal nyedrési szériában, megint 2 0 kb 1200-al kiszálltam. Akrupiénak adtam 10 USD borravalót.. Nem Las Vegas-ban törtrlnt, hanem MO-tól i8s keletebbre.
LA valóban nem egy izgalmas hely. Hétvégeken olyan mintha a Holdon lenne. (kivéve....) De a környék, a PCH, Laguna Beach, Newport Beach, Dana Point, Hollywood, Big Bear Lake, Rancho Palos Verdes, Long Beach, Rolling Hills, Malibu, Santa Barbara...a sor végtelen.
Ajánlóm, aki azt mondta, ha megpályázom, biztos megkapom többször járt ott. K jó hely. Az a,merikai oktatáúsi rendszer zseniális és korrepetítorokat ia adnak, de a nyelv miatt nem adtam be sajnos. Beszélek valamennyire, sőt, asz átlagnál jobban, de halálom a mondatszerkesztés. . A kiejtés nem fontos, az amerikaiak nagyon joviálisak. Ha külföldi vagy, nagyon artikuláltan beszélnek. Minthogy a fél ország bevándorló, Trump és Hillary is így tett a televíziós vitában. Minden szavukat meglrtettem, az Interneten néztem.