Ugyan már, senki nem fog elmenni. Kit érdekel ez az álprobléma?
Lesz esetleg néhány terrorista a szomszédodban? Na és? Ki nem xarja le? Úgy se téged fognak felrobbantani, hanem a plázát (nyitvatartás, istenem, veszett több is Mohácsnál).
Ahol én lakom, szoktak némely vasárnap délelőtt körbejárni, imára híva üvöltöznek az autóból (legalábbis ezt gondolom). Akinek ebben tapasztalata van, legyen szíves ossza meg tanácsait, mer én megbolondulok tőle.
Örülök, hogy elmondhattam a véleményemet. Köszönöm, hogy megoszthattam problémámat.
Miután pár napja ekfogadta a Kúria a szocik állami föld eladása elleni népszavazási indítványát, amire nyilván össze tudják szedni a 200 ezer aláírást, csak két választása maradt Orbánnak. Vagy lebeszéli a választókat a népszavazási részvételről, vagy pedig ráküld egy másik kérdést, amire mozgósítani tudja a sajátjait.
Nem véletlen, hogy olyan kérdést tett fel, amire nemmel kell szavazni. Azt már bonyolult lenne betanítani a választóknak, hogy melyik kérdésre kell igennel, és melyikre nemmel szavazni. Egyszerűbb ha jön ősszel a kétnemes népszavazás.
magyarország szívni fog és ezt a legmeggyőződésesebb fideszes sem szeretné, ha jól sejtem.
Dehogyisnem. Ha fideszék megbuknak a következô választáson akkor nem érdekük hogy jól menjenek a dolgok Mo-on, hanem abban érdekeltek, hogy bemutassák az országnak, hogy az ô kormányzásuk hiányában milyen szar is az élet, nem jönnek az EU-s pénzek stb.
Mindenesetre már most azon mesterkednek, hogy 2018-ig kifizessék azon támogatásokat is amiket 2020-ig kellene kifizetni.
A kötelezô kvóta csak annyit jelent, hogy Mo-nak kötelezôen a kvóta szerint meghatározott számú bevándorlónak el kell végeznie azt a vizsgálatot ami menekült státuszba helyezi ôket és akkor be kell fogadni. Azokat akik ezek közül nem kapják meg a menekült státuszt azt nem kell befogadni azt ki illetve vissza lehet toloncolni.
"...Már az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját, mert a józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó...
...Futótűzként terjed Orbán máltai beszéde Európában. Egyre többen akarják az Unió vezetőjének...
...A videó számos európai médiában megjelent. A kommentelők 90 százaléka azt írja, hogy ez az ember kell az unió élére..."
Így igaz.
Svájc legolvasottabb közéleti hetilapja nagyinterjút közölt Orbán Viktorral Európa védője címmel.
főleg, mert ez a népszavazás az úniós tagságunkról, de legalábbis, a források mértékéről is fog szólni és bármiben lefogadom, hogy ezt az únió nyilvánvalóvá is fogja tenni, remélhetőleg az ellenzéki pártokkal karöltve.
azaz, ha orbán mellé állnak a népszavazáson, magyarország szívni fog és ezt a legmeggyőződésesebb fideszes sem szeretné, ha jól sejtem.
"...Már az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját, mert a józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó...
...Futótűzként terjed Orbán máltai beszéde Európában. Egyre többen akarják az Unió vezetőjének...
...A videó számos európai médiában megjelent. A kommentelők 90 százaléka azt írja, hogy ez az ember kell az unió élére..."