Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Kb. hússzal-harminccal lehetsz lemaradva! ;-)De lehet tévedek.Nem számolom a válasz nélküli napokat.Viszont, a napi 5 új beszólásában látatlanban is biztos vagyok. ;-)
Elmélet?Nézz körül az Index háza táján (más oldalakon is)és láthatod!
A végével igazad lehet,de kérlek ne mond nekem Te is,hogy 2728-adszor is felejtsem el a becsületsértő piszkoskodásokat!Tudod,minden napra jut valami.Ha annyit felejtenék,az már rosszabb lenne,mint a sclerózis multiplex! ;-))
De meg ha igy is lenne; a "vadaszok" sokkal tobb kattintast generalnak, mint a troll. Ha mindenki megallna, hogy soha sehol semmilyen formaban nem reagal a troll bejegyzeseire (meg bejelentessel sem!!!), maris kevesebb lenne a felesleges korok szama.
Csakhat vannak akik az eletuket tettek fel arra, hogy vegezzenek egy gerillaharcossal, es napi 24 oraban vadasznak ra, a het minden napjan. Szelmalomharc. A tortenelmi idok elotti serelmeken tul kellene mar lepni.
Az Indexnél növelni kell a klikkszámot!A moderációs irány is ezért változott.És a trollok is ezért lettek szélnek eresztve.Semmiféle korlátozás nem játszik.Figyeld ki!! ;-)
Ha cizelláltan fejezném ki magam kedves Zsolt, a lényege akkor is ugyan az maradna. Maguk sokszor és sok oldalról átbeszélték eme problémát és ahogy látom pár hét alatt semmire nem jutottak. A dolog rákfenéje nem csak abban van hogy némely ember örömét leli mások bosszantásában, hanem az is hogy rossz az index rendszer. Számolatlan felhasználónévvel tudják tenni azt amit tesznek, és ellenőrizetlenül tehetik a dolgukat az egész index fórumon.
Ajánlom magamat, Felsőházi Alsónéni Arisztid
Na most én is daráltam egy kis fingot, de a lényeg ugyan az mint amit már az előző hozzászólásomban kifejtettem. :-)
Ha zöld utat kapott akkor ezek után is csak az általa megjelölt 1 db topikba engedném be. Na ha ott pl 1 hónapig jól tud viselkedni akkor megkapja a többibe is a szabad bejárást.
Amíg itt az index fórumon ott bal felül van egy olyan funkció hogy Új nick létrehozása, addig szélmalom harcot vívtok. Tehát lehet darálni a fingot, csak semmi nem fog változni. Én az index helyében a 18 feletti fórumokhoz külön kérelem útján engedném be. Mert ugye ahova engedély kell a modiktól hogy beléphess, egyszerűbben dobnak is ki.
Azt azért bizonyítottnak látom,hogy 3hét fenekevésnek bizonyult!(kuncogok ám)
Tessék!Tippeld meg,mennyi idő kell Neked, Nektek,nekünk,hogy lejátszottnak tekinthessük ezt a partit!(MI fél évet vízionál)Esetleg,kössünk újra valami kis fogadás félét!Bár,egyszer már ez is bukott.Akkor két hónapot ajánlottál.Pont 3hete nem"bűnöztem",mikor kirúgtál!Így hallgasson Rád a zember!!(nagyon kuncogok)
Nedólaci bizonygatja folyamatosan, hogy lehetetlen, de szerintem csak unatkozik, mert már veletek mindent kibeszélt, az összes kezdő nickre, meg azonnal ráereszti az x-t..
nekem mindenhol ez a nevem ahol jelen vagyok, vagy ennek valami kombója ahol már esetleg foglalt de rám ismerhető az is.
én a virtualításban is én vagyok.
azt mondom amit gondolok és azt gondolom amit mondok. és emiatt nincs is szükségem más nevekre, ahol meg ezt a nevet nem vállalnám ott meg nem is kell lennem.
Béla!Itt van a konferenci lehetősége!Hívj be valakit,valakiket és dumáljuk át,mi is történik itt!Ennél többet,már nem igazán tudok egyedül tenni!!Te jössz!