Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Szerencsére nem igazán gyűjtöttem be eddig olyant ami ágynak döntene .
Az ,hogy megvagyok egy kicsit fázva vagy trónolok de néha a kagylóba is nézek mélyen . Ez szokott lenni 1-1 nap de ritkán . Volt már nálunk is olyan amikor én vittem haza és anyával párosban kellett izzadni a javulás érdekében .
Itt a bölcsiben tegnapi nap után már 2 nevelő a konyhás is jelezte , hogy az éjszaka be lázasodtak .
Tegnap szinte minden csoportban volt 1-2 gyerek aki elég trottyon volt . Nálunk ilyen tájban folyamatosan van valami nyavaja , próbálunk nem bele esni .
Hidegpárásító és 1 gram sóval megoldja ha a párát belélegzi . Nálam is valami ilyen van már karácsony előttről ,az éjjel hidegrázásom volt azt hittem megfagyok a 23 fok melegben ,vacogott a fogam hogy azt hittem kitörnek ! A köhögésen kívül semmi bajom nincs ,nyálaztam mint aki megveszett de a hidegpárásító a kis sóval kombinálva gyakorlatilag tünetmentessé tette eddig a léguti panaszokat . De volt hasmenésem is az elején . Gondolom az új kovid jelentkezik nálam . Influenza ellen be vagyok oltva .
Úgy tűnik mögmaradtam, most nem akar már kijönni belőlem sömmi. Igaz nem öttem tegnap 1 falatot sem, csak ittam néha pár korty vizet. Nem tudom mi lelt tegnap, hogy így lenyomott.
12 fok volt tegnap kint, este már csak 9. Most 6-ot mutat a mérő, nem esött sömmi az éjjel.
Influenza van ! Nekem is hasonló van még nem tudtam kiheverni ,ki se tudok menni annyira köhögök ha kimegyek ! Idebent is csak a hidegködkézővel vagyok jól ! De még nem éltem túl ! Köhögéssel kezdődött ,majd még aznap fosással folytatódott ,de már csak a köhögésem maradt amit a hidegpárásítóval kezelek másként már megfolytott volna ! Az 1 gramm só többet ért eddig mint az összes ithonlévő gyógyszer !
Az a helyzet hétközben max okosotthon van alexával vagy hasonlo digitális aszisztensel, a hétvége az más olyankor van 2es szám vagy nálam vagy nála. Olyankor nem én utasítok parancsolok hanem max vérehajtok de én legalább beismerem. Karácsonyra az ajándékcsomagom tetején( Bácsalmáson) egy papucs volt hogy "ne fázzon a lábam". EZ VAN
Nálunk meg a szombat hajnalig tartó bulinak volt némi lecsengetése megint . Volt aki megint túl fantáziálta az ott történtekett, holott már ezt lezártnak.