Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
A magam részéről semmi problémát nem látok ugyan abban, ha valaki az ilyen típusú információkat ország-világ elé tárja, de azért megjegyzem, hogy van ennek egy diszkrétebb módja is. Az ember az illető hirdető (ál)nevére kattintva megtalálja a feladó elérhetőségét, ha az megadta. Ebben az esetben megadta. Az információcserére tehát mód van magánlevélben is.
Két objektívet szeretnék eladni. Az egyik: 14-42 h-ps14042 g vario X f 3,5-5,6 power zoom. Az irányár legyen mondjuk 75000 ft serial:hn2be0107** A másik: 14-42 H-fs 14-42a f 3,5-5,6 az irányár legyen 32000 ft
serial: ta5dj0017** Ez esetleg cserélném 12-32 obira.
Panasonic Leica 8-18mm F2.8-4.0 S/N: BR7HA103641 keveset használt, újszerű állapot, eredeti dobozzal és tartozákokkal, karc és pormentes garancia nincs (külföldi beszerzés) ár: 210 000 Ft 199 000 Ft
Újszerű. 2018. decemberi, hazai vásárlású (számla mellékelve), ennek megfelelően a 24 hónap gari 2020.12. hónapban járt le. Gyári dobozában, minden gyári tartozékkal: töltő, vállszíj, vázsapka, CD, használati utasítás. S/N: WG8HC0078**
Ár: 77.000 Ft
Átvehető: BP - Tatabánya útvonalon és vonzáskörzetükben. (csizsek.adam@gmail.com)
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (első hátsó lencsevédő, tok és napellenző) gyáriszám: JE9KC101107 ár: 420.000-FT
Panasonic Lumix G X Vario 35-100mm f/2.8 II Power O.I.S. objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (első hátsó lencsevédő, tok és napellenző) gyáriszám: JG8LA101289 ár: 210.000-FT
Csere beszámítás nem érdekel! Kérésre képet küldök.
S/N: BR4AB002642. Hibátlan és esztétikailag is tökéletes állapotban. Ahogy a képeken látható, doboza nincs meg, 2015-ös ebay-es vásárlás. A képeim cca. 6%-a készült csak vele, ezért is adom el. Postát ilyen érték mellett nem erőltetném. Ide tettem fel RAW-ot. Találkozni Bp. bővebb belvárosában tudunk. Ár: 60 500 Ft
Keveset használt, jó állapotú. Függőlegesen felhajtható fejjel rendelkezik, zoom funkcióval, a zoomolást kézzel kell elvégezni. A vakufejen 28, 35, 50 és 85 mm-es értékeket tüntettek fel. A beépített diffúzor segítségével pedig akár 18 mm-es gyújtótávolságnak megfelelő szög is kivillantható.
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (első hátsó lencsevédő, tok és napellenző) gyáriszám: JE9KC101107 ár: 420.000-FT
Panasonic Lumix G X Vario 35-100mm f/2.8 II Power O.I.S. objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (első hátsó lencsevédő, tok és napellenző) gyáriszám: JG8LA101289 ár: 210.000-FT
Csere beszámítás nem érdekel! Kérésre képet küldök.
Eladó egy szép állapotú, igen keveset használt Olympus E-PL5 digitális fényképezőgép kit (14-42mm objektívvel). Az összes gyári tartozékán felül adok hozzá egy pótakkumulátort, valamint egy memóriakártyát (16 Gb). Az objektív műanyag peremén egy apró, szabad szemmel alig észrevehető - koccanásból eredő - sérülés található. Természetesen a képminőségre semmilyen hatással nincs. Viszont az ára ezért ilyen alacsony.
Eladó, egy garanciális, második gépként, nagyon keveset használt, gyakorlatilag új, fekete színű Olympus PEN E-PL8váz (SN: BHSA4369x).
A gép 2020 augusztusában, Magyarországon lett vásárolva.
Összes tartozékával (vaku, töltő, kábel, akku, stb), papírjaival, dobozában, Olympus Pen táskával együtt, tökéletes állapotban kerül meghirdetésre. Tartalék akkumulátort is adok hozzá.
A váz irányára, táskával együtt: 73.000 65.000 forint.
Igény esetén Lumix 12-32mm f/3.5-5.6-os objektívet (XA9CN10149x) is tudok adni hozzá 27.000 25.000 forintért.
Csak az objektív vásarlásakor, az ár: 35.000 forint.
Komoly érdeklődés esetén a szállítási költséget én vállalom!
Eladó Panasonic lumix DMC-G80H típusú váz megkímélt, hiba mentes állapotban, 2022.11.23-ig garanciával. Egy hangyányi kb 3mm-es hajszálkarc van a kijelzőn, melyet próbáltam fotózni (lásd képek), de használat közben nem látszik, csak kikapcsolt kijelzőnél. Expó szám 8300. Opcionálisan eladó hozzá egy Panasonic lumix 12-60 F3,5-5,6 objektív, melyet egy teljesen új kitből vettem és mindössze 1x használtam, kb 80-100 kép készült vele. Március 1ig még garis, természetesen hibátlan ez is.
Egyben az egész 195.000ft. Ésszerű keretek közt alkuképes az ár. Természetesen az objektívhez a sapka elől-hátul megvan, adom velük. Képeket kérésre emailben bármennyit küldök. Az objektív külön csak akkor eladó, ha a váz elkelt. Érdeklődni emailben (szabogabor7@gmail.com), vagy telefonon (70/622-2734). Átvehető Szigetszentmiklóson, Pest egyes részein és Szolnokon megfordulok időnként, egyeztetés után ezeken a helyeken is átvehető. Jelenlétemben bármeddig nézegethető, tesztelhető, minden darabja (objektívek és a váz is). Posta és foxpost van, de kizárólag előreutalás után a vevő költségére és felelősségére.
Eladó Panasonic lumix DMC-G80H típusú váz megkímélt, hiba mentes állapotban, 2022.11.23-ig garanciával. Egy hangyányi kb 3mm-es hajszálkarc van a kijelzőn, melyet próbáltam fotózni (lásd képek), de használat közben nem látszik, csak kikapcsolt kijelzőnél. Expó szám 8300. Opcionálisan eladó hozzá egy kitből maradt Olympus 40-150 F4-5,6 objektív, fekete színű, szintén kifogástalan állapotban, illetve egy Panasonic lumix 12-60 F3,5-5,6 objektív, melyet egy teljesen új kitből vettem és mindössze 1x használtam, kb 80-100 kép készült vele. Március 1ig még garis, természetesen hibátlan ez is.
Egyben az egész 225.000ft. Ésszerű keretek közt alkuképes az ár. Természetesen az objektívekhez a sapka elől-hátul megvan, adom velük. Képeket kérésre emailben bármennyit küldök. Az objektívek külön csak akkor eladók, ha a váz elkelt. Érdeklődni privátban, emailben (szabogabor7@gmail.com) vagy telefonon (70/622-2734). Átvehető Szigetszentmiklóson, Pest egyes részein és Szolnokon megfordulok időnként, egyeztetés után ezeken a helyeken is átvehető. Jelenlétemben bármeddig nézegethető, tesztelhető, minden darabja (objektívek és a váz is). Posta és foxpost van, de kizárólag előreutalás után a vevő költségére és felelősségére.
m43-as LUMIX 25mm 1.7 obim eladnám, amíg megvan a kiszemelt :) Teljesen szép állapotban van, nem sokat használtam. Nyitva is szuper a képe, meglepően éles. Kipróbálnék valami nagyobb látószöget. SN: xe6ha00243* Ára: 41000Ft Érd: davidberczi@gmail pont kom Budapesten át tudom adni, posta nem játszik.
Hobbiváltás miatt eladó egy fekete Panasonic DMC-GX80 KEGK 12-32 f3.5-5.6 kit. Sn: Váz:WG7KC00434* obi:XA7KN10849* 2018.06.11.-én lett vásárolva a Media marktban, online számla elérhető. Hibátlan működés 3000 alatti expo. A kijelzőn fólia. Mindene is megvan. Por, gomba, karc, kopás és sérülésmentes, újszerű állapot.
Ár: 120 000 huf
A következő tételek járnak hozzá:
Vázsapka, hátsó obi sapka Külső töltő 2 db utángyártott akkuval Átm. 52 Cpl szűrő 37-52 adapterrel Átm. 37 obi sapka Átm. 52 obi sapka Átm. 37 uv szűrő
46-52, 58-52 adapterek
(************************)
Eladó még egy Panasonic 14-140 f3.5-5.6 power o.i.s objektív. Sn: BR3SA01071* Nem része a kitnek, külön vásároltam. Doboz, garancia, papír nincs. Első-hátsó sapka, napellenző, cpl szűrő jár hozzá. Por, gomba, karc, kopás és sérülésmentes, újszerű állapot.
Ár: 100 000 huf
Ha egyben viszed és el jössz érte, 10% kedvezményt adok.
(*************)
Továbbá van még:
LensPen készlet + körtepumpa. Ár: 5 000 huf Gorilla pod- eredeti, nem a kínai. Ár 5 000 huf Kemény tok. Elfér benne a váz+kitobi és pár apróság, övre fűzhető, sosem használt. Ár: 5 000 huf Ezeket postázom is illetve kérhető a vázhoz is.
Olympus 12-40 2.8 PRO, esetleg Panasonic 12-35 vagy Olympus 12-45 F4 optikák valamelyikét személyes átvétellel (Budapest), reális áron. Garancia nem feltétel, a szép állapot, de legfőképpen hibátlan működés és képalkotás igen.
1. Olympus 45 mm f1.8 újszerű állapotú, magyarországi vásárlás, első tulajdonostól (2018 augusztus), papírokkal, dobozzal együtt (ABS83304x) - ár 58.000 Ft
2. Olympus 30 mm f3,5 MACRO, újszerű állapotú, magyarországi vásárlás (2018 augusztus), dobozzal együtt (ACBA2757x) - ár 46.000 Ft
3. Olympus 14-42 mm 1:3,5-5,6 EZ "pancake" zoom objektív, magyarországi vásárlás (2018 augusztus), papírokkal, első tulajdonostól, dobozzal együtt (ABS83304x) - ár 28.000 Ft
Megtekinthető igény szerint Budapest belvárosában.
Érdeklődni a harminc-2307651 számon vagy e-mailen lehet.