Egy 3 eurós verseny miatt nincs értelme felidegesíteni magam, vagy ha fel tud idegesíteni egy 3 eurós verseny, akkor nem szabad 3 eurós versenyeket játszani.
akkor verseny volt? Nem nagyon hiszem hogy 1000 eurókat játszol el cashben egy AK-ra feltéve emelgetés után, feltételezve legalább egy közepes párt az ellenfélnél, ezáltal azt hogy max coin flipre vagy jó....
Szerintem meg semmi extra, végül is a végeredmény szempontjából preflop all-in mentek egy 53-47%-os nyerési esélyű lapokkal, s nyert az 53%-os (kész lap), ami meg az asztalra tett lapokat illeti, az már csak a kedélyeket borzoltatja a játékosokkal, ezért kár lenne az ablaküvegért. De ha mondjuk flop után mennek all-in-re, akkor lehet repíteni a gépet a 10. emeletről.
Na a Slajchó család még csak most tért magához,szombat óta,és ezért elnézést,hogy ilyen későn köszönöm meg Nektek ,és főleg Krisznek, aki megszervezte a találkozót.
Annak ellenére,hogy nagyon béna voltam pókerben(ez a sok vodka miatt lehetett),nagyon szép emlékek maradtak bennem.:-)
ja,és kellemesen csalódtam egy emberben,Tőle elnézést kérek utólag is,ha valaha megbántottam.