Csak heten. Mi két részletben 6-an megyünk ebben benne van az orvos meg a Ha jól tudom, lesz pécsi is köztünk, és minő véletlen, őt is Gábornak hívják. Vagy is P67. de ezek szerint, csak a mi 4-es brigádunk jön haza csütörtökön. Azért, nagyon remélem, a te szakmai segítségedre nem lesz szükség. : ) Az enyémre biztos nem, a környéken nincs villany. : )
Köszönöm még egyszer! Életmentés ez az M42-es átalakító. Biztosan sápadoznék látva a sok-sok gyönyörű virágot úgy, hogy nem fotózhatnám őket igazán...
Retyezátosok!
Ha jól számolom, akkor 9-en leszünk csütörtökig :))) És lesz köztünk tűzoltó, orvos, meg lelkész is...(az én vagyok), és még ki tudja milyen foglalkozást űző emberek.
Szóval... ha valaki esetleg kigyulladna lesz, aki oltson, ha nem sikerül, lesz ott egy orvos, ha az sem, akkor maradok én ;)))
Megjött. Nagy. Szééép. :))) De csütörtökre átkerült az érettségim betegeskedés miatt (nyomom az ágyat megint :S), úgyhogy addig a táskában pihen. Orfűn viszont élesbevetés. :)
Mégse hívlak fel, nem vagy kapcsolható, vagy már nem a régi számod van.
Egyszer haza vitelek Pécsről, kiproszáltam az 500-as obidat, akkor kínáltál meg a kenyérből. Ja meg találkoztunk medvehagyma fotózás közben is, a tűzoltóval voltam. : ) Meg diát is hívtál már elő nekem. Velvia 50, meg provia 100 van, összesen 5 tekercs, de én már biztos nem fotózok rá, de nem gyári, hanem elinfóban kazettázták.
Szia Gábor!
Igen, ez az a csapat, he kel tűzet is oltunk. : ) Bejött a sejtésem, egy csapatban evezünk, ti jöttök az A. Pistivel. Remélem hozol jó kis házi kenyeret. : ) Van pár tekercs diám, nem kel?
Mi két részletben 6-an megyünk, de sajnos csütörtökön jövünk is haza. Ha jól tudom, lesz pécsi is köztünk, és minő véletlen, őt is Gábornak hívják. : )
Mivel még nem voltam ott, így tegnap keresgéltem a netten, és akkor olvastam a viperáról, hát nem lett tőle jobb kedven. De eddig még minden ismerősöm haza jött onnan, így bizakodó vagyok. : )
Bár nem én vagyok ebben a legiletékesebb, hisz eddig nem a kimagasló aktivitásom volt az ismertetőjegyem a topicban, de azért felvetem egy orfűi, baranyai fotósok találkozó ötletét, ha már úgyis ennyien ott leszünk. :)