Keresés

Részletes keresés

Albacomppeti Creative Commons License 2021.04.23 0 0 96934

Nem mintha bármelyik fújással lehetett volna vitatkozni. A DEAC célja egyértelmű, senki se kaphassa el a fonalat, mint Hearst Fehérváron. Ütni-vágni kell. Mivel a büntetőzésünk olyan, amilyen, tökéletesen ül ez a taktika.

Előzmény: Törölt nick (96932)
Albacomppeti Creative Commons License 2021.04.23 0 0 96933

Szerintem is jobbak ma. A sporik tevékenységéből számomra a legfájóbb egyébként az Omenaka elleni gyors 2 fault, valamint Csori 3 faultjából 2, ami, hát finoman szólva is véleményes volt. Nyilván valóan teljesen szándékosan erőlteti a Deac a palánk alatti 1-1-et Ahmad hiányában, de ez a 4 fújás határozottan rosszindulatú volt, és bőven bőven tetézi a problémáinkat.

De ja, a legszomorúbb, hogy egy pandémia előtti hazai meccsen ha találomra kiválasztunk egy csapatnyi szurkolót a csarnokban, akkor hasonlóan tudnának büntetőzni, mint ma a fiúk..

Előzmény: Dennis Rodman a STÁR (96931)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.23 -1 0 96932

25 büntető egy félidő alatt nem elég?

Előzmény: Dennis Rodman a STÁR (96931)
Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2021.04.23 0 0 96931

Pocsék büntetőzés, kicsit a bírók is oda fújnak, sok fault gyanús szitut nem fújnak be a debreceni palánk alatt.

Nem látom a sikert ma, pedig ez baj, mert otthon elizgulhatjuk és akkor pálya előnnyel nyer a Debrecen.

Dobásaink sem ülnek, ma jobb eddig a Debrecen ...

Albacomppeti Creative Commons License 2021.04.23 0 0 96930

Hát, hiányzók ide-oda, ha bedobnánk a büntetőket, még szoros is lehetne. Eddig extra teljesítmény nélkül.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.04.23 -3 0 96929

Nagyon nem lefutott. Ma, ha tényleg lesznek hiányzóink, a Debrecen esélyes, egy negyedik meccsen pedig jöhet a szokásos izgalom. Kiélezett végjátékba nem kellene belemenni. :)

Előzmény: russelalba (96928)
russelalba Creative Commons License 2021.04.21 0 0 96928

Nem szabad lefutottnak hinni, mert nem is az. Én csak a negyedik negyedről gondolom hogy elengedték a srácok, mert ezt ők is tudják. Legalábbis remêlem.

Előzmény: elefantbaby (96927)
elefantbaby Creative Commons License 2021.04.20 0 1 96927

Szerintem is minden elismerést megérdemel a csapat,mert amit a 2 meccsen nyújtottak,az kb a legjobb volt a szezonban.

Viszont nem szabad a csapatnak elhinni hogy ez már könnyű lesz,mert akkor baj is lehet. Ugyanezt kell tolni Debrecenben is,meg ha kell a 4. meccsen is,és akkor meglesz. A 4. negyedet meg kell beszélni,aztán jó lesz ez.

Előzmény: russelalba (96926)
russelalba Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96926

Szerintem nem jogos most szidni a csapatot a negyedik negyedért. Simán csak annyit tettek oda amivel kitartott a végéig az előny. Amint benézett a Deac 10 alá csináltunk valamit. Egy pillanatra sem éreztem a negyedik negyedben sem hogy benne van a fordítás. Inkább olyan volt mintha tudnák, hogy három nap múlva újra meccs, ne szakadjunk meg feleslegesen.

A Sporttárs Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 96925

Az látszott, miért nem szabad belemennünk kiélezett végjátékba. Tíz pont körüli előnynél van esély, hogy nem rontunk annyit, ami elviszi a meccset. :)) A végén persze a Debrecen minden mindegy alapon dobált be négy triplát, de megint eladtunk pár labdát, elrontottuk a védekezéseket... Szerencsére az első félidőben meg a harmadik negyedben fejben is rendben voltunk. A negyedik negyed extrém volt ezzel az eredménnyel, de mi a másodikban is eljutottunk harmincig...

Nagy nyomás van most már rajtuk, nem hibázhatnak, ezzel együtt Debrecenben ők lesznek az esélyesek. És ha nyernek, akkor a negyedik meccsre átkerül ránk is némi teher. Úgyhogy nem lehet itt még lazítani. Mindenesetre a 2-0-ért jár a  gratula.

elefantbaby Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96924

Így van. Én jobban örültem volna egy 70:60-as meccsnek. Ez a mai nagyon látványos volt,de nem lehetünk nyugodtak.

Előzmény: Albacomppeti (96921)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 96923

Ja, de dobtunk közben 35-öt abban a negyedben. Ki nem szarja le akkor, mennyit kaptunk? :)) A Debrecennek a végén a kamikaze kosárlabda ilyen brutálisan vabank módra elengedett triplákkal majdnem bejött, persze előtte Hearst megcsinálta ugyanezt már az első félidőben. Úgyhogy összességében 2-10-zel kezdve utána viszont simán nyertünk.

De az látszott, hogy kőkemény lesz ez még.

Előzmény: Kornel61 (96920)
elefantbaby Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96922

Elképesztő,3 negyeden keresztül nagyon fizikális,többnyire jó játékot mutattunk. A 4. negyeddel nem tudunk elszámolni. Mindent megtettünk,hogy feljöjjön a Debrecen. Gyors támadások,buta passzok  0 védekezés,tripla dobásnál fault,2+1 stb.

Szinte minden támadásnál pontot kellett(volna)szerezni,mert képtelenek voltunk kivédekezni a támadásokat.

Mondjuk van még tartalék,mert Davisnek ma nem nagyon ment.

Mindegy megvan az a lényeg,de ez nem mindig fog beleférni.Ezt a mentalitást kell továbbvinni,ami az első 2 meccsen volt.

Az utolsó negyeden kívül azt mondom,hogy Fofó is nagyot alakított eddig.

Albacomppeti Creative Commons License 2021.04.20 0 1 96921

Ez nem is volt olyan nagyon szoros végjáték, Curryn mégis fel tudtam kapni a vizet.. Fofó, mikor tanulod már meg??

Egyébként a 114-105, ami nem éppen "Ivkovic-i" eredmény nagyon durva hosszabbítás nélkül. Van valami statbúvár, aki meg tudja mondani, mikor volt utoljára ennyi pont rendes játékidőben NB1-es meccsen? Tudom, 114 dobott ponttal megnyert meccs után nem kéne elégedetlenkedni, de megelégedtem volna mondjuk 105-tel is, ha cserébe 75-öt kapunk :)

Persze látszik, hogy jó játékosok alkotják a csapatot, sajnálom kicsit, hogy Norbi a PO-ban keveset lesz pályán. Csori viszont nem, ugyanis elképesztően jól használható volt a DEAC centerei ellen, amin bevallom, nagyon meglepődtem. Hearst zseniális volt, majd elfáradt, Voja pedig végtelenül higgadt, és a legfontosabb pillanatokban dobott nagyon sok pontot.

Kornel61 Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96920

Ez összejött, de a 4. negyed kapott 42 pontja katasztrófális! Most már 3-ból 1 simán meg lesz és ott vagyunk a négyben. Falc-Alba döntő legyen!

Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96919

Hearst 24 pont a félidőben ...

Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96918

...hát, hogy riporterresem tellik, ez már szégyen a javából, meg a szurkolók semmibe vétele COVID idején ... bezzeg Debrecenben egy nagyon szimpi kommentátor volt ...

Win76 Creative Commons License 2021.04.20 0 0 96917

Hearst is megérkezett ha jól látom!

Win76 Creative Commons License 2021.04.19 0 0 96916

A Szombati győzelem akkor ér sokat ha a holnapit is behúzzuk!

Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2021.04.17 0 2 96915

OK, otthoni meccs majd beárazza, hogy mennyire tudják ezt a szintet stabilan hozni. Ha ez a forma maradna, akkor az Olaj sem lenne lehetetlen ....

elefantbaby Creative Commons License 2021.04.17 0 1 96914

Tessék-lássék nem lett volna elég. Kellett a jó teljesítmény pár embertől,meg a koncentráció végig megmaradt.

Jó lenne tovább menni,talán az Olaj ellen sem lennénk teljesen esélytelenek.

Előzmény: A Sporttárs (96913)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.04.17 -2 3 96913

Nyilván nem minden a stat, de itt az jött le, mintha csak úgy tessék-lássék tenné a dolgát mindenki. Márpedig 13 támadó lepattanó vagy ennyi assziszt azt mutatja, fejben rendben voltak a játékosok, odafigyeltek. Nyilván a jó dobóforma lehet egyszeri is, decemberben itt nyolcvan alatt dobva nyertünk. De a védekezés az odafigyelés kérdése.

Előzmény: elefantbaby (96912)
elefantbaby Creative Commons License 2021.04.17 0 0 96912

A majdnem jelzőt nem vetted figyelembe Spori! Pedig abban van a lényeg.Meg én nem a statból mondtam véleményt.

Biztos fontos a stat is,de én inkább szeretem élőben nézni.Talán úgy jobban átjön;

Előzmény: A Sporttárs (96908)
Dennis Rodman a STÁR Creative Commons License 2021.04.17 -1 1 96911

Nyertünk, elvettük a pálya előnyt, valóban helyenként élvezhetően _ végig vezetve, de ... nagyon hullámzó alapszakasz után nagy meglepetés lenne ezt a csapatjátékot és feljavult védekezést hozni megbízhatóan ...

GABA76 Creative Commons License 2021.04.17 -1 0 96910

Hoppá hoppá! Ez szép volt! Így tovább! 

elefantbaby Creative Commons License 2021.04.17 0 1 96909

Sztem nem jól láttad. Ha arra gondolsz,hogy mindenki csak gépiesen teszi a dolgát,abban van valami,de ez a jelenlegi világjárvány idején az élet minden területén így van. Én is tapasztalom,hogy minden területen fásult mindenki.

Viszont ez a mai meccs ennek ellenére sztem rendben volt.

Előzmény: Dennis Rodman a STÁR (96902)
A Sporttárs Creative Commons License 2021.04.17 -3 1 96908

Azért most ne fanyalogjunk... Ez volt eddig a szezon legfontosabb meccse, hat játékos tíz pont fölött, kiosztottunk 21 (!) asszisztot, agyonnyertük a lepattanót és dobtunk idegenben majdnem százat. Ja, és nem a Jászberénynek. Szóval, hogy úgy játszottunk, mint máskor, az nem tudom, mire igaz... Esetleg néhány őszi meccshez viszonyítva.

természetesen semmit nem ér, ha nem nyerünk itthon, márpedig ez a két csapat eddig mindig idegenben verte a másikat. De most nagyon ott kellene lenni fejben, mert a Debrecen nem fogja feladni egy szar meccs miatt.

elefantbaby Creative Commons License 2021.04.17 -1 1 96907

Furcsa meccs volt olyan szempontból,hogy majdnem ugyanazt játszottuk mint az egész szezonban.

A különbség az volt,hogy jobban dobtunk mint szoktunk,meg a védekezésben jobban odatettük magunkat.

A hozzáállás az maximálisan jó volt.Voltak most is hibák,de ez most belefért.Nem lefutott a párharc,de most nagyjából látszott,hogy mivel lehet legyőzni a Debrecent.Szoktuk ekézni Fofót,de ez most taktikailag is rendben volt.

baratiz Creative Commons License 2021.04.17 -1 2 96906

Ezt én nem értem! Az alapszakasz két sima veresége után, idegenben, gyakorlatilag végig vezetve, magabiztos győzelem mellett "iparos munkának" nevezni, és hiányolni a tüzet... Adja a jó szerencsénk, hogy ilyen iparos munkával és ilyen eredménnyel csináljuk végig a rájátszást.

Előzmény: Dennis Rodman a STÁR (96902)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.17 0 1 96905

Nem csak túl lettünk rajta, helyenként élvezhető is volt.

Előzmény: A Sporttárs (96904)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!