Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Figyelem! A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
Ja, btw, szerintem az egész nick a reklám céljából van itt, találtam egy hirdetést, amiben a tag internetes wellness hálózat kiépítésére toboroz jelentkezőket.
Remek ötlet ez az Indapass, csak mi a csudának kell email cimmel belépni?
Nem lehetne az összekapcsolt nicknévvel belépni?
Vagy ha már voltam olyan tökéletlen és beléptem, nem lehetne a törlés funkciót is belerakni?
Utálom amikor kioktatnak, hogy email cimmel lépjek be.
Roppant kényelmes, hogy amikor be akar lépni a nyomorult felhasználó, felszólítjuk a kedves delikvenst hogy álljon féllábra és visszafelé énekelje el a dél afrikai himnusz, mert a szerver éppen ezt kivánja az ésszerűség és a saját kényelmünk érdekében.
Tegnap reggel nyitottam egy topicot a polidilin asszem "sokk-e az öszödi beszéd a szociknak" címmel, de az nem jelent meg ott, a bejárt topikjaim közt még megvolt, be is raktam a kedvencek közé, ma reggel viszont már sehol sem találtam. Hova lett?
OK, nem megállás nélkül, csak mindennap berakja a mondandóját. Gondoltam, mivel ez többünket zavar, esetleg hangulatrontásnak minősül. De ha nem, hát nem...
Ugyan nem tudom, miről van szó, mivel a Napkeltében nem én intézkedek (kivéve kivételes alkalmak), de a Kérésekbe visszaengedhetlek, csak vegyél figyelembe 2 fontos szempontot:
1. Csak a PoliDili problémáinak van fenntartva 2. Csak tényszerű, ON közlésekre (mószerolás) és kérdésekre (miért lettem kitiltva?) van fenntartva. Bármi más esetén repül a nick.
EZt a Ceragem-es izét töröltem. Ha az Index köt velük egy reklámszerződést természetesen a topik visszaállítható és a ceragem hivatalosnak szánt nickje is visszakaphatja a jogosultságait, de előbb a papírmunka...!
Kérlek olvassatok már bele az Onkológia Hasnyálmirigyrák topic mai bejegyzésébe. Gondoljátok hogy idevaló? Mert szerintem nem, és felháboritónak tartom.