Csak megkérdem. Gyűjtöm a kitüntetésekkel, rendjelekkel, numizmatikával kapcsolatos irodalmat, nem baj ha ócska régi 1700-1800 körülről:)))
Neten nézem, meg meg is küldik nekem az antikváriumok az aukciós katalógusukat. A múltkor volt egy remek darab a Honterus aukcióján adtam is rá megbízást. Erre kiderült, hogy a barátom, aki amúgy hadtörténeti irodalmat gyűjt is adott rá vételi megbízást. Így aztán szépen, ahogy a csillag megy az égen, egymás ellen licitáltunk, de ő adott magasabbat, övé lett:((( Sokba került neki, hogy nem egyeztettünk. Na ez azóta nem fordul elő:) De olyan könyv sem:(((
Mitet? Lássuk! Lássuk! (mármint én és a következő nemzedék, mer' erre a magyár se jár!:-(Mármint rajtunk kívűl) Mi lehet Dettyékkel? Megérkeztek, megnézték, jönnek?
Megyek dógomra, korán lesz reggel... és munkahegyek....
Jóccak mindenkinek!
Ja, még akartam mesélni, hogy ismerősöm hazajött az esős Tunéziából, csokibarnán.... ch,..... majd' megpukkadtam az irigységtől. De kaptam szupi ajándékokat, így megbocsátom neki! :)
Bocsánat, csak annyira hasonlított minden mondatod egy ismerősömére, ami nem baj, csak vele gyakran találkozom munka kapcsán, és hirtelen azt hittem, hülyítés....
szóval hogy ő írogat...
Elnézést mindenkitől, lehet, jobb, ha mára elteszem magam...