Igen, arra gondolok, de a Bryan által énekelt verzióra.. az eredetit még nem hallottam.. Most rajtam van a letöltögetési láz, úgyhogy naponta kb. 6 új számot viszek haza, a kedvenceim is sűrűn változnak.. :D De ez tényleg tetszik.
Más: Bryan remélhetőleg mégsem hallgatja meg a magyar Spiritet, mert én személy szerint falra másztam tőle.. Mért nem velem találkozott a koncert előt?? Már csak jobban járt volna.. Nem?? :D
pont tegnap hallgattam/neztem meg az everything i do i do it for you dalt bryan es c.dion eloadasaban egy koncerten, de sajnos borzaszto volt a minoseg. csuszott a hang meg a kep, ugyhogy baromira nem is tetszett az egesz
A Please forgive me és a többi csoda romantikus számmal kapcsolatban: Bryant kérdezték, hogy kinek írta őket, ill. mire gondolt - azt válaszolta, hogy általában csak kitalálja a szituációt és arra gondol, hogy minél hihetőbb és meghatóbb legyen :D - szóval elég cinikus..
:D
Magánélet: Vicky Russellel akkor szakítottak, de állítólag jóban vannak, csak nem akarják újrakezdeni.. Aztán volt valami Lisa (?), egy londoni csaj, miatta ment Londonba - de egy interjúból tudom, hogy a londoni háza még el se készült és már szakítottak.. Aztán Cecilie Thomsen.. Egy darabig nem volt senkije, aztán a menedzsment nyilatkozott valamit, hogy van valakije, de nem árultak el róla semmit.. valamikor ősszel a cseten mondta Bryan, hogy tök szabad, aztán volt valami pletyka Plum Sykesről - a legújabb pletyi pedig az, hogy a múlt héten szakítottak.. (remélem nem azért, mert nagyon hagyta magát letapizni Pesten :D)
Más:
megvan nektek a Let's Talk About Love? Most töltöttem le és az az új kedvencem! :D Pedig nem is vagyok valami romantikus alkat..
A maganeleteben en sem vagyok sajna tul jaratos. Arra a dan lanyra gondoltal, vagy pedig arra a Vicky akarkicsodara.Azt tudom, hogy egyszer megkerdeztek tole, hogy a Please Forgive Me-t neki irta-e es mondta, hogy nem, nem akarja ujra kezdeni. Egyebkent nem tudom honnan, de azt hallottam, hogy most nincs senkije.Szoval tolem ennyi tellett.:)))
Régebben nagy hívő voltam, és még mindig szeretem a zenéjét, de már más vízekre (is) eveztem. Lenne egy kérdésem, amire BIZTOSAN tudjátok a választ.
Amikor az Everthing I do... és a Waking album kijött, akkortájt volt, hogy egy barátnőjével szakítottak. Akivel 8 éve voltak együtt. Ez a kapcsolat azóta nem éledt újra? Csakmert írt olyan dalokat utána, amikből nekem nem volt egyértelmű, hogy kihez szóltak.
Ja, és vérig sértve éreztem magamat, amikor egyik zenei újságban a "Best of MTV Unplugged" album értékelése megjelent. Az albumra rákerült az I'm ready is, és az értékelő "úriember" azt találta mondani, azaz úgy adta elő, hogy: "...és rákerült az albumra az elég jellegtelen I'm ready is..."
Ilyet olyan ... emberek írnak, akik szerint az unplugged azt jelenti, hogy be kell cipelni a samplereket és a torzított gitárt.
Azt hittem lefordulok a székről, amikor elolvastam...
Most olvastam a cikket én is. Mindenesetre jó neki, hogy o ilyen viccesen fogta fel a dolgot. Én majdnem frászt kaptam,amikor a focimet elolvastam.(bocs de nem találom a hosszú i-t)