Azért lennék rá kíváncsi, mert szüleimnek van egy ilyen kisteherautójuk, a napokban vezettem, és olyan érzésem volt, mintha "nem úgy menne, ahogy eddig"...
A motor maximum 3800-ig forog. Ezt elég alacsonynak tartom.
Esetleg van valami tapasztalat a munkájukkal és a használt anyag minőségével?Nem Vivaro,vagy Trafic de szükségem lenne egy pár db szilentre(Jeep lengőkar),és szeretném körbejárni a lehetőségeket.
A segítségetekre lenne szükségem, 2007-es 2.5-ös Trafichoz keresek bölcsőszilentet. Tudok venni azt valahol vagy meg kell vennem az egészet, vagy van rá valami barátságos megoldás?
Köszönöm a segítő szándékú válaszod! :) Szerinted elmerjek így indulni vele Angliából Magyarországra? Mert mentem azóta az autóval de motorilag semmit nem tapasztalok azaz nem rángat nem hagy ki hanem működik rendesen!
Van egy 2005-ös Renault Trafic-om és kicseréltem benne a levegő valamint a gázolaj szűrőt! Idáig semmi baj nem is volt csak mikor összeraktam a gázolajszűrőt természetesen az új gumitömítésekkel akkor utána láttam,hogy kb 3 perc után nagyon halvány folyás látszik a gázolajszűrő ház falán! gondoltam csak a szerelés által ott maradt gázolajfolyik kicsit ezért letöröltem és nem foglalkoztam vele hanem másnap néztem,hogy a jelenség ismét ott van a szűrőház falán de a folyás nem olyan nagy mértékű mert nem volt alatta tócsa valamint a szűrőház alja sem volt gázolajos csak egy kicsit! Gondoltam vissza rakom a régi gumitömítést mert gondoltam lehet nem jó a méret de a jelenség ugyan az lett! Egyik ismerősöm azt mondta,hogy várjak vele pár napot és nézzem meg utána de én szerintem az butaság! Az autó üzemanyagrendszere nem levegős és nem is szagatt szóval valóban nem tudom,hogy mi lehet a gond! Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném,hogy mi lehet a gond! A felső rászorító csavar természetesen meg volt húzva azaz meg van húzva becsülettel! Köszönöm a válaszotokat! Üdv: Tomi