woww, hár Merry-t küldtem? tökjó. már el is felejtettem mit írtam ki. azóta rendszerezettebbek a zenéim egyes zenekaroktól. ipari letöltések kezdődtek a lehetőségek bővülésével xD, és sok remek ajándék cd. majd küldtök e-mailben listát, és válogathatsz, hogy melyik zenekartól szeretnél még többet hallani. ^^" ( merry-től például xD)
Mira-tól még kapok Klaha-s és Tetsu-s cuccot, hogy minden meglegyen ami MM. ha kellenek, még adhatok, van egy koncertfilm Klaha-val. ha visszajöttem szabiról, majd megbeszéljük, és ha nincs és kell Moon Child film, azt is tudok adni cd-n. nem mintha annyira jó lenne, de azért van egy érdekes hangulata, na és Haido, Gackt pedig iszonyú szexi és cool.
én Casshern-t láttam, baromi látványos futurisztikus film, cool zenék, szép színészek, de amúgy elég elcsépelt a sztori. asszem, korábban tettem is be ide egy trailert.
nem is tudom, hogy az érzelmes = nyálas, talán lehet némi különbség:)
jaja, így van. én is meglepődtem, a könyv utolsó fejezete az első kiadás kritikái, bár igaz, egyedül Case véleménye (?) negatív, de Vágvölgyi utólag elismerte a tévedéseit és igyekezett korrigálni, de úgy láttam még mindig vannak benne elírások, méghozzá elég nagy bakik. biztos sietett, vagy a híres nagyvonalúsága:) viszont jól ki lett bővítve a zenei és a filmes rész. tényleg érdemes megvenni.
--------------
Bylon,
egy kérdés: regisztráltattam magam a soundofjapan fórumokba, wuwei néven, de az avatár-ral kapcsolatban nem tiszta, hogy csak az eredeti webcímmel műxik, vagy innen az index tárhelyéről (indexes címmel) is fel tudom tölteni a képet? na mindegy, kipróbálom, azt meglátjuk.
---------------
utólag: még egyszer ezer köszönet a sok jó zenéért és klippért, amiket kaptam tőled, szoktam nézegetni. Seo Taiji, EOD, Közi, Despairs Ray, Plastic Tree rulez! Mucc, Kageoru kevésbé tetszik, a két Luna Sea albumért pedig örök hálám.
majd innen felismertek, ez lesz az avatarom, ha sikerül feltenni:
Nem láttam a Casshern című filmet, de az TBH Requiem című videóklippjében a filmből vannak jelentek, biztos filmzene ( hátha így ismerős Harpo-nak ^_~. indie rockzene, az énekes nagyon érzelmes..vagy hogyismondjam, nincs jobb szó, ami nem hangzik nyálasnak? )
most jut eszembe, úgy hallom, került bele idézet a sound of japan-ról! XD egész pontosan a kritikai részben, ahol sokan fényezik az író hozzáértését, Japánban töltött idő adta tapasztalatait, akkor oda tettek egy ellenvéleményt.
a legújabb Gackt PV: Love Letter - Asian Dears-nek. érdekes egy klip:)
G. hangja meg úhhh, hol a csodás régi??
Love Letter PV - sajna egy undorító zip fájl (amit utálok)
hogy lesz ebből a kinézetből Diabolos? korábban kellett volna image-elnie a dolgot, akkor még simán hitelesnek tűnhetett volna, mikor még dühösen szikráztak a szemei.
:) Igen, ők. :D Én meg zenét alig találtam tőlük....dehát aztán sikerült 9 számot szerezni :D hát, olyan kicsit r'n'b-s popzenét csinálnak...szóval kicsit nyálas, ez a számuk még jó -->Hi Ya Ya , de vannak elég gyötrelmesek is. :D Most épp a The Back Horn-tól hallagatok egy albumot. Íme képecske róluk:
épp egy csodaszép Luna Sea számot hallgatok, már a címe is önmagáért beszél: Until The Day I Die. Sugizo valami álomszépen hegedűl és Ryuichi hangja jajj, elalélok:)
visszatérve Ando-ra, asszem őt fogom kérni Japánból:))))))
Én is megvettem, de még nem volt időm elolvasni, csak belelapoztam. Állítólag a régi kiadáshoz képest kicsit fel lett javítva. Mondjuk a régit nem olvastam.