Ez vízpumpa lesz, lekoptak róla a lapátok . Tudnék mutatni fotót,de másik gépen van.De tettem már ide is fel csak keresni kell. Mikor cseréltél vezérlést?
Kimostam a hűtőt kívül-belül, de sajnos a melegedés maradt. 10 perc esti autózás után már 100 fölött a mutató.
Meg tudnátok mondani, hogy ez mi? Állítólag nem termosztát, de felette forró a cső, alatta (ami a hűtő alsó csonkjára megy) meg jég hideg. A hűtő is hideg.
Ha jól látom április óta küzdesz. Előbb horror fogyasztás - 30 l - , mellette fals km számlálás. Azután pause, majd most újra a rossz km kijelzés. Akkor is a szerelődhöz vitted, ha jól olvasom. Ha azóta nem váltottál szerelőt és a hiba ugyanaz, akkor Benned van a hiba. A szerelő nem fog fejlődni, ha azóta sem sikerült rendbe raknia, de itt meg hiába kérdezősködsz, ha nem hallgatsz a tanácsra. Valóban a jeladónál kellene kezdeni józan paraszti ész szerint, mint ahogy ha leáll a motor, az első, amire ránézek, hogy van-e üzemanyag, illetve kap-e. Nem a computernél kezdem az okot keresni és onnan haladok vissza. De ahogy gondolod, csak akkor kár a fáradozásért.
...nem erőltetem hogy meggyőzzelek , mindenki azt fogad el amit jónak lát....igaz az én tudásom sem teljes , de bármit is írok ide segítő szándékkal teszem...
igaz nem 307-el hanem Berlingó 1.6 16v-vel hasítottam 10 éven keresztül/bő két éve 1.6 HDI-vel/ . Ami a kasztni, beltér és az elektronika egy részét leszámítva megegyezik a 307-tel .
Elhiheted láttam és megéltem már pár dolgot ezalatt úgy mint sk javítva vagy szerelőm mellet állva.
Ezúton köszönöm Smirónak a kiállását mellettem ...
Van olyan, hogy nincs külön kerékfordulat érzékelő, hanem az ABS szenzorról veszik a jelet. Ha ABS hibát is jelzett az autó, akkor ott érdemes keresgélni.
Sziasztok! 307SW 2.0 Hdi 136LE 100kw (RHR) , 2004-es. FAP szűrőt szeretném kiiktatni. Csináltatott mostanában valaki? Komplett költsége érdekel és hogy mennyi idő alatt van készen. Tudtok esetleg ajánlani valakit rá? Budapest, Pest megye déli része, vagy Keszthely környéke érdekel első sorban.
Az a bajom hogy a km számláló felét méri a valósnak, ebből adódóan a fedélzeti computer is hülyeséget ir ki fogyasztásra meg megtehető útnak mi lehet a baj? Köszi előre is
Kis segitségre lenne szükségem hogy mi lehet a probléma. Egy Peugeot 307 2001 es 1.6 os kocsi. A hidraulika kuplung már kiakaszt. Mult télen kezdte hogy hosszabb út során (kb 100km) autópályán hosszas nem váltás után a kuplung kezd beesni. Azaz felkell punpálni hogy kioldjon. Tél vége fele a pedálnál lévő munkahenger cserélve lett és igy a probléma elhárult. De most kb fél év után ujra elkezdte. Mi lehet a gond?