Lenne egy kérdésem,remélem tudtok segíteni. Ha megnyomom a kulcsomon a csomagtér nyitó gombot,akkor csak ha meleg van,tehát nyáron nyílik ki,illetve fel a csomagtér ajtó. Télen,vagy akár már most is,csak kinyitja,de felnyitni már kézzel kell. Valami baj lehet az olajjal,ami ezt segíti nyitni,vagy mi lehet a baj?
Aztán,még egy kérdés: ha beindítom a verdát (2,2 HDI),akkor néha-néha megjelenik a vízhőmérsékletet visszajelző kis lámpa a műszerfalon.
Utána eltünik magától és csak néha csinálja. Ugye nem lehet,h nincs benne rendes hűtőfolyadék? Vagy lehet,h cserélni kell a folyadékot? Az is elhasználódhat???
Sajnos nem vagyok Pesti, Győri vagyok, de az a baj, hogy azt sem tudom, hogy egyáltalán van nekem benne ez az erősítő vagy sem. Hol kéne ezt megnéznem?
Találkozót szervezünk vagy legalább elkezdjük (résztvevők számának függvényében) előzetes jelentkezést vagy részvételi szándékot a következő e-mail címeken várunk :
Igen! Az RT3 rendszerben csak azt tudom állítani, hogy előre hátra vagy jobra balra, és a kalaptartós hangfalak egyszerre szólnak a hátsó ajtós hangfalakkal, mint az első ajtó hangfalak az első szélvédő ablakban lévő magas hangszórókkal.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az autómban elméletileg JBL hangrendszer van, és arra lettem figyelmes, hogy a hátsó kalaptartón levő hangfalak alíg szólnak a többihez képest, szinte semenyire. Az erősítővel lehet a gond vagy nincs is benne erősítő csak sorban vannak kötve a hátsó ajtó hangfalaival? Üdv.
Szia 2,2 HDI motor van benne 270,000 km-rel és sajnos nem tudom mi az a kopogás,valójában inkább olyan érdekes kerregő hangot ad ki..csapok,féltengely most lettek cserélve.Az a baj,hogy én sem tudom mi az a hang vagy mihez hasonlítsam...Azt csak addig csinálja míg be nem melegszik az autó és azt is csak menetközben.Álló helyzetben nem csinálja ...olyasmi hang mintha valami súrlódna valamihez..egyszerűen nem tudom mihez hasonlítani...
Sziasztok csak egy olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy mostanában a peugeot 607-sem hidegen néha kicsit kopog az eleje aztán mikor bemelekszik már nem hallani.Lényegében kívülről nem tudom mit hallani,de a belső térből lehet hallani.Ezt azelőtt nem csinálta csak szeretném tudni a véleményeteket,hogy körülbelül mi csinálhassa.Nagy szervíz most volt rá.Meg azt szeretném megkérdezni,hogy olajcserét milyen időközönként kell rajta csinálni,mert a legutóbbira már ráfutottam kb 20,000 kilométert :))
2.2 hdi :) köszönöm..amúgy a váltó is most lett felújítva..vandler lamellák olajszűrő tömítések...és még így is néha dob a váltó mintha manuálisnál 4es fokozatból 2esbe váltanánk hírtelen..köszi előre is!! :)
Találkozót szervezünk vagy legalább elkezdjük (résztvevők számának függvényében) előzetes jelentkezést vagy részvételi szándékot a következő e-mail címeken várunk :
Nagy István vagyok / Pipa 54/ Veszprémből ,engem érdekel egy találkozó . Ha tudok a szervezésben is segítek ! Szerintem kezdjük el gyűjteni a jelentkezőket.
valaki megmondaná mi kopoghat az elejébe de nyon érezni még jo uton is szilentek gömbfej kormányösszekötök toronycsapágy rendben mi lehez ez? mert nagyon bosszant mintha majd ki esne a kerék
Sziasztok. 15 éve gyüröm a peugeot-okat, imádom a 607-et, szivesen benne lennék egy találkozoban, akár a szervezésben is. jelentkezzetek, kiváncsi vagyok, mennyi rajongót érdekel a dolog. kareszka70@citromail.hu
sziasztok!!valakinek tipp vagy tapasztalat??az autó sokszor padlógáznál is nem megy többet 90 nél és városban is néha 30nál 50nél is megakad 2000-es fordulatott nem lépi túl..szal az autó hol megy hol nem..mondjuk alapból is 170nél többet még nem tudtam menni vele..én légtömegmérőre tippelek de nem biztos..gépre is tettük már de hibát nem ír ki..köszönöm...
Sziasztok. Bő 1 éve vettem a 607 -t, akkor minden ki lett cserélve ami ilyenkor illik. Azóta tekertem bele 50e km -t, szóval használva van, olajcsere 10-12e km ként megvolt.
Mik a szervízintervallumok?, mit lenne érdemes már cserélni? Gázolaj, levegő és pollenszűrő már volt azóta egyszer.
Megtudná mondani valaki, hogy a csomagtartó gázrugó szettet hogyan kell kiszerelni mert ugyan is amik benne vannak azok nem emelik fel a csomagtartó ajtót.