igen, ugy csináltam, kinagyitottam részleteket. Mivel a laptopunk csak 220-ról müködik már (akkunak annyi:-(((() igy a nyomtatást tudjuk csak használni majd.
Ha megjöttünk és tudok neked ujdonságot irni megirom:-))))
Nem tudom mit értesz letöltás alatt, sajnos az efféle jelöljünkbesokpontotagoogletérképen dolgokkal az a baj, hogy kinyomtatva összemosódnak a pontok, ezt csak digitálisan lehet jól használni. Talán úgy lehet kinyomtatni, hogy egyet az óvárosra közelítve, egyet meg az egészről. A megjegyzéseket meg külön kinyomtatni hozzá.
Használjátok egészséggel! :-)
Igyekeztem a főbb dolgokat rátenni némi kiegészítő infókkal együtt.
Köszi Gábor, nekem is sikerült megnyitni a térképet.
Pünkösd hétfőn megyünk és az teljesen kiment a fejemből, hogy "on Monday closed" majdnem az összes múzeúm.
Esetleg szerintetek Ünnepnapon kinyitnak? Vagy lehet, hogy az olaszoknál nem ünnep a hétfő?
A férjem német cégnél dolgozik és Németországban munkanap lesz az biztos.
Remélhetőleg nem lesz ilyen nagy késés, mint tegnap. Már így is húzós nap elé nézünk. Hajnali 3-kor indulunk itthonról a repülőtérre és éjjel kettő körül keverednénk haza ha minden jól megy.
Köszi! Tudom, hogy olcsóbb, de úgy vagyok ídőhöz kötve, hogy Bergamóra kell mennem és onnan ét kéne jutnom Melpansára egy transzferbuszhoz. Tehát a két reptér között kellene valami járat.
Vegyél egy 24 órás jegyet (4,5 euró), menj el az 1-es busszal a (felsővárosi) végállomásra, menj fel siklóval San Vigiliora, majd vissza a felsővárosba, na ott akad bőven látnivaló (a Piazza Vecchio környékén csodaszép templomokl és paloták) de bármerre mész szépet fogsz látni. Gyere le siklóval az alsóvárosba, ahol érdemes tenni egy sétát a Porta Nuova környékén.
Továbbá nézz bele korábbi beszámolókba, ( http://lokoszt.blog.hu/2008/12/24/bergamo_a_varos ) de egynapos kiránduláson ha fölmentél az 1-es busszal, már magadtól rájössz mit "kell" nézni. :-) És a leírt sétánál sokkal több nem fér bele 7-8 órába. Ja, egy kis adag 2 gombócos fagyi 2 euró. Szóval minimum 4,5+2 euró költőpénz legyen Nálad. :-):-)
A sok fotó miatt két részre bontom, ma még csak az első rész van kész, a második jön holnap, itt. Remélem, a részletességgel tudok segíteni másoknak is, árakban, a városon belüli látnivalókban, közlekedésben.