Nem tudom volt-e ilyen idős játékos az elmúlt évtizedekben, mint Ronnie, akinek ilyen jól ment a snooker játék? Nemcsak a hetedik világbajnoki cím megszerzésére esélyes, hanem elsőként juthat el 1250-edik 100-as break megépítéséhez is. Most is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a jelenlegi UK torna torony magasan legesélyesebb versenyzője és tegyük hozzá azt is, hogy nyolcadik alkalommal szerezné meg ezt a címet.
Jézusom mekkora máksorozattal (snookerből kimenekülés, fluke, majd hosszú zöld, s ívről tökéletes a sárgára a terelés) lopja a frame-et Brecel, s így 5-0-ra megy. Hát ez sehogy se akar menni ma Maguire-nek.
Érdekes ez a UK Championship, egyelőre Ronnie-t kivéve minden favorit kiesik még a végjáték előtt.
Maguire is könnyen kirepülhet (tudom, sose gondolta senki,hogy nyerheti a tornát, de mégis a 8. kiemelt), 4-0 Brecelnek.
Ha jól láttam, ÉLŐ FRAME közben rárakták az asztalra, hogy melyik lyukba mennyi golyóból hány esett le? Dominic Dale-ék se értették, mik azok a számok. Azt nem tudom mindkét játékosra értették, vagy csak adottra, de azt sűrgősen el kell felejteni, hogy élő frame közben telefirkáljuk az asztalt.
Lehet neked lesz igazad. Mondom, nem azzal van a bajom, hogy sületlenséget mond, szerintem még fura a snookerben látni.
Saengkham 5-0-ra ment Bingham ellen, de Bingham 5-5-re mentette a meccset. A döntő frame-ben Songoku, azaz Noppon Saengkham egy 121-es breakkel nyert 6-5-re, ellenfele O'Sullivan lesz.
Graeme Dott... Nem tudom valaha lesz-e megint jó eredménye, de tegnap bűnrossz volt látni a szenvedését. El fog tűnni végleg a süllyesztőben, ahogy Stevens és úgy tűnik Ding is.
Nincs a sráccal bajom, de nagyon idegennek érzem egyelőre. Nem tudom miért, lehet mert nem szoktam még meg.
Korábban volt Colin Murray meg Andy Goldstein, ők már máshol vannak, de nekem ők hiányoznak.
Rachel Casey (aki itt interjúzza a játékosokat, de eddig ő volt a műsorvezető korábban e szezonban) lehet mert nő és a többi, jobban illett oda, mint Radzi.
Biztos Kyren Wilson kiakadna, mert nem lenne az Eurosporton főmeccs és meztelenkedne, de szívesebben néztem volna Lisowskit és Dott-tot főmeccsnek az Eurosporton
"Hazai" torna, mert Walesben lesz, de névileg Scottish Open.
Csóró Zhao Xintong, faggatták, pedig látszik, hogy még az angol fejlődőben nála. Szimpatikus srác, következő kört hoznia kellene Peter Lines vagy Sam Craigie ellen
Miután Murphy kikapott "egy amatőrtől" és mondott, amit mondott, beállt mögé Robertson, Selby, Williams - ki is estek mind a soron következő meccsükön. Lesújtott a Murphy-átok.