A fülke forradalom arról is döntött, hogy bajnok legyen a Vidi. Na jó esetleg a Loki. Két haramad az két harmad! De a fijjug még a részletekre is figyelnek. A Vidi csak arányosan teljesít. A megszerezhető pontok kevéssel több mint két harmadát söpörték be eddig. Ez így helyes. Kubatov elvtárs meg már listázza az elégedetlenkedő fradistákat. :-)
akkor nem kellett volna a f.....re szavazni. Most itt 4-8-20 évig ez lesz, állami pénzek, minden csapat élén egy F.... guru, Kubatov, Kósa, nálunk DT, fehétváron a vezér személyesen....
Nézegetem a szavazást a honlapon. Sütő és Urábán kapott sok szavazatot, ez rendben is van. Eppel viszont alig. Ezt nem értem. Gyönyörű gólt rúgott. Vagy csak nekem tetszett? Ráadásul megnéztem eddig összesen 185 percet játszott ebben a bajnokságban. Ezalatt szerzett 3 gólt. 90 percenként azaz egész meccsenként másfél gólos átlag. Talán kaphatna több lehetőséget is.
Akartam már kérdezni: Mit szóltok ehhez az akadémiai támogatás nevű dologhoz?
Én bevallom DL-től hallottam először erről az egészről az ankéton és nagyon meglepett. DL szerint részben emiatt is stabil a költségvetésünk. Ugyanakkor én alapjában véve ellenzem, hogy az állam (akár központi akár önkormányzati pénzből) profi futballt támogassa. Az utánpótlást lehet, de a profikat ne! Namármost ha az akadémiai támogatás nem profi futballt támogatja(mi is nyilván az SKA miatt kapjuk), akkor hogy lehet, hogy az MTK felnőtt csapatának a költségvetése lesz miatta stabil? Akkor ez valahogy mégiscsak egy burkolt támogatása a profi focinak?
Valamelyik ForForTwo magazinban láttam 1 cikket egy emberkéről aki kitűzőket gyűjtött. Ott olvastam hogy van neki 1 olyan MTK címer amit angyalok tartanak. Erről nektek/ismerőseiteknek valami képe nincs -e esetleg? Neten keresgélek de semmi...