Keresés

Részletes keresés

Yv Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2954
mhm..

de elobbi kerdesem nem koltoi volt.. hanem nagyon is valosagos.. valaszolok: Yv

Előzmény: Lappantyú (2953)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2953
Az a baj, hogy Kobzoska, ha dolgozik, nem tud feljönni Pestre délutánra. Ugye, Kobzoska?

Lappa

Előzmény: Yv (2952)
Yv Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2952
Szerintetek ki az aki a dolgozos szombaton is otig dolgozik??
Előzmény: Vének Tanácsa TM (2949)
Yv Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2951
Tudom Lappa tudom:) De ugy igazabol a gyengesegen kivul semmi mas nem kiseri. Ezert is varok meg a dokinenivel (mert nekem az van:) ) Csak elmulik..

Lappa: es gorcsolni nem gorcsol ilyenkor a hasad?

Ze: koszi az otletet:) Tenyleg tetszik es a kornyeken meg ismeros panzio is van.

Előzmény: Lappantyú (2948)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2950
Nem is igazán a puffasztó hatáson aggódom (már ha aggódom), hanem azon, hogy nyomásra érzékeny és nem is kicsit a pocakom. Ez fura és nem értem és régebben nem volt így, csak az elmúlt hónapokban.

[amúgy jártam egyszer írisz diagnosztikán és ott mondták, hogy valami epe gondokat látnak, nekem mondjuk olyan sose volt, de amikor diagnosztizáltak, akkor épp salátás-gyümölcsös korszakomban voltam, szóval lehet, hogy valami ilyesmi. de még inkább lehet, hogy a gyógytea, holnap már nem is iszom egyáltalán és megnézem, hogy akkor mi lesz]

lappabetegségkivezésés.hu is over. :-)

Lappa

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2949)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2949
A salátaféléknek, gyümölcsöknek a magas rosttartalom miatt van puffasztó hatása. Teljesen természetes - bár kellemetlen -, nem kell aggódni miatta.

Tali: tulajdonképpen nekem sem lenne rossz a dolgozós szombat sem, úgyis csak rövid nap lesz, busz meg gyakran jár.

Előzmény: Lappantyú (2948)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2948
Azért az nem valami jó fogyókúra, szerintem látogasd meg feltétlenül a dokibácsidat!

Részemről áll még mindig a diéta cucc, ez a harmadik nap, mondjuk nem nagy valami, de valahol kell kezdeni. Úgy látom, megint jó időszakot fogtam ki, mert alig vagyok éhes.

Amit nem értek, hogy ilyenkor, diétás időszakokban mindig nagyobb a hasam, mint általában (pedig sokkal kevesebbet eszek) és ha megnyomom, fáj is. Nem tudom, hogy ezt a sok gyógytea teszi vagy a salátára reagál így a pocim, esetleg a gyümölcsökre? Mert mindegyiket szívesen eszem-iszom, de mégis.

Túlságosan nem zavar, mert tudom, hogy utána úgyis elmúlik, de azért fura.

Lappa

Előzmény: Yv (2946)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2947
Yv: Eger és Szilvásvárad nagyon klassz hely, nekem nagyon tetszett és kirándulni, túrázgatni ot a Bükki Nemzeti Park, különböző hosszúságú utai... Mi olyan 6 kmet tettünk meg, nagyon élveztük, szép volt.

Nekem a máj. 12-13 7vége lenne optimális. De a 26-27 is jó.

Mázlira az utód teamániás úgyhogy van jövője a teacsinálási projectnek (Kirké szavával élve :)))

Üdv

Előzmény: Yv (2946)
Yv Creative Commons License 2001.04.19 0 0 2946
Kirké:))) megkaptam az igazi postás leveled. Köszönöm-köszönöm-köszönöm! Ugye Te is ott leszel és akkor majd talizunk?:)))
Ígértem egy hosszú emilt, de nem tudott megszületni, de igyekezni fog:)

Lányok: nagyon jó fogyókúrát talált ki kedves szervezetem. Semmi, azaz semmi nem marad meg bennem, így ehetek bármit:))) Bár elég fárasztó, hogy már két napja ezt csinálja... ma szépen rádiétázok és meglássuk:)

Zé: azt nem tudod megcsinálni, hogy mondjuk két-három óránkét főzöl egy liter teát és a fennmaradó időben szépen megiszogatod? Erre betaníthatod az utódodat is:)

Tali: dátumról kéretik dönteni.. májusra még nincs programom:)))) (vagyis 1 hétvége egy srácnak ígérve, egy másik pedig a kutyáknak + a Tiszának, de ezek még nincsennek lefixálva és a döntés az enyém. Apropó valami jó túrás, csendes helyet nem tudtok ajánlani Mo bármely részén? Nem tudok dönteni, hova menjünk..)

Yv

Zaporozsec Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2945
Kirké, ezen a combi-moondáson olyan jót mulattam és olyan igaz :)))))))))

Talán ez majd hat...

Előzmény: Kirké (2944)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2943
Hali.
hú, asszem fáradt vagyok. a lényeg: nem jött be a mai menü, mert alább már emlitettek elfogyasztása után egy adag hal, szójacsirasaláta és egy darab csoki is lecsusszant. De valahogy még mindig okésnak érzem magam, egy pohár jó vörösbor után kellemes társaságban elköltve szinte még fogyasztó hatású is volt. de ha az nem, mindenképp önbizalomnövelő :))))

aquila, kedves, dejó, örülök a kezdeti sikereknek, csak igy tovább! (én bevallom, mindig is kicsinek éreztem magam, dehát a 160cm-mel ez eléggé érthető :)))

Lappa, a vasakarat...! Holnap vissza én is a salikhoz, nincs mese, de nincs időm teját főzni mert egggész nap nyaggattak (betanitom az utódom :))) lehet, hogy este most még megcsinálom...?

jó éjt!

aquila Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2942
KÖSZÖNÖM:-)))))

(aquila boldog:-)

Előzmény: Lappantyú (2941)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2941
királyság! isten éltessen! :-))))
Előzmény: aquila (2940)
aquila Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2940
Sziasztok! Már nem is emlékszem, talán két hete nyavalyogtam itten, hogy nincs motivációm... Jelentem, most mintha lenne. Három hét alatt leadtam három kilót:-) És irtó fura érzés, de kisebbnek érzem magam. Nem vékonyabbnak vagy könnyebbnek, kimondottan kisebbnek. De ez nem baj, csak furcsa érzés. Hétfőtől járok akupunktúrára is. Nálam eddig mindig bejött.
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2939
Énrám nincs semilyen hatása, csak utána szomjas vagyok nagyon.

Meg az még a hatása, hogy leginkább zsíros kenyér mellett kedvelem. :-)

Lappa

Előzmény: kockasfulunyul (2938)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2938
Tegnap este én megkívántam a savanyú káposztát, bár tudom, hogy milyen hatással van rám.
Be is jött, felért egy méregtelenítéssel. De mikor olyan finom...

Lappantyú Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2937
Szerbusztok!

1. talicucc: amúgy nekem jó volna az a dolgozós szombat délután, mondjuk négy-öt óra körül, akár. vagy pedig május 26. szombat, esetleg május 19. vasárnap, mi is nekem tökéletesen megfelel.

2. tegnap: sikerrel lett teljesítve, mondjuk nem csak levelek, hanem három alma és egy mandarin, valamint egy karalábé és két sárgarépa este. Meg két liter gyógynövénytea (zsúrlófű, citromfű és csipkebogyó - amúgy ezt a keveréket ajánlom mindenkinek, szerintem nagyon jól méregtelenít) és este egy jó bögre gyümölcstea még. majd fél kilenckor elalvás, reggel vidám ébredés. :-)

3. ma: délelőtt gyümölcsök, délben saláta, pulykasonka és kornspitz, este kaukázusi kefir és kornspitz a terv. plusz teák, bőséggel.

Lappa

Zaporozsec Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2936
Halihó!
Kisütött a nap, igy minden könnyebb.
Szóval a mai menü: 2 db rozsos burli (olyan zsömleszerűség), 3 alma és egy liter Hohes C, amely 100%os. Ha ezen feleül megéhezem, van nálam dió a tegnapiból. PLusz 2 db tea filter, de azt nem megenni fogom :))) Ezzel ki kellene húznom estig, de sajna nálam van még egy doboz csoki és 2 nagy csokitojás Kedvestől húsvétra (pedig ő megigértette velem, hogy semmi sütit és csokit nem vihetek neki erre tessék: árulás :)). De meg fogom állni. Este meg majd főtt tojás, megkivántam valahogy tegnap óta.

Kellemes és szép napot!

Gretidi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2935
Az elokeszites az meg csak-csak ment, es ez a pihenjunk sokat is bejohetett volna, mert en ma jelentem logtam a 2 eloadasomrol :) [de mentsegem legyen, hogy holnap ZH-t irok :)], csak epp a lebojt maradt el a pihenes mellol... De ha Ti ezt ilyen jol viselitek, en sem panaszkodom. :)

Udv: Gretidi

Előzmény: Zaporozsec (2934)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2934
Hali!

Kozben csendben elpalyaztam a munkahelyrol es most nemetoran vagyok... :)))))
Szoval akkor meg egy honapig tegyuk felre a talit vagy pedig hetkoznapra kell tenni... de inkabb az elobbi szvsz

Gretidi, mi ez a buntudat? hisz a popcorn nem is hizlal. A lebojtcuccot meg elo kell kesziteni, nem lehet csak ugy belevagni. Olvastam egy jo kis meregtelenito kuras fuzetkeben, hogy azon a napon nem art sokat pihenni, otthon lenni, kihuzni a telefont, lazitani olvasgatni meg furdeni (azt amugy is :))) hogy a meregtelenites nyugalomban menjen. Tehat ajanlatos hetvegen, foleg ha az ember nincs acelbol (lasd: en). Szoval maradj csak a salataknal, az jot is tesz, fogyaszt is es olyan ehes sem leszel...

Bejelentem: nekem nem kell jovo szombaton dolgozni, hanem az elseje elotti hetfon. Melyik a job?? :(((

Ze

Gretidi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2933
Hat csak ahhoz kepest, hogy ma csak inni akartam... De nem baj, en is ezzel vigasztalom magam. :)) Viszont lehet, hogy igy a szombati vacsimnak lottek. Ui. megbeszeltem a parommal, hogyha fogyok vmennyit, elmegyunk vacsizni. Persze szigoruan salatat meg ilyesmiket. :) De meg csak kedd van, ugye?? :))
Előzmény: Lappantyú (2932)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2932
Azok nem rossz dolgok, hanem jó dolgok, te! :-) és azt ne mondd, hogy ezek miatt, amiket felsoroltál, olyan nagy a bűnöd, mert az hülyeség. Egészségedre inkább.

Lappa_nem tudja, mit mondjon jó talis időpontnak :-(

Előzmény: Gretidi (2931)
Gretidi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2931
Hat sajna jomagam nem tudok olyan szep eredmenyekrol beszamolni, mint Lappa: egyszeruen _muszaj_ volt ennem egy kis joghurtot kukoricapehellyel. Aztan meg 2 szelet pulykasonkat is ugy magaban... Es reggel a teba jutott egy kis keksz is.

De azert ittam sokat meg minden, de nehez egy nap ragcsalas nelkul... Es itthon nincs mas ragcsalni valo...

[Mely levego] De majd holnap!!!! :))) Akkor mar nem itthon leszek. Nalatok ez hogy van? Nekem sokkal nehezebb itthon nem enni rossz dolgokat.

Kobzoska Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2930
Na, pedig épp most akartam mondani, hogy az nekem is jó.
Előzmény: Lappantyú (2929)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2929
húúúúú, de jó, hogy szóltál... :-) akkor nem akkor!
Előzmény: kockasfulunyul (2928)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2928
Lappa, csak csendben jegyzem meg, hogy te aznap véletlenül nem a Maminti esküvőjére vagy hivatalos? Vagy lelőttem a poént? :-/
Előzmény: Lappantyú (2924)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2927
No, igen, ezért tettem fel a kérdést csak halkan, zárójelben.

Szeretnék ott lenni :-)

Előzmény: Lappantyú (2926)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2926
Nekem beleférne simán, inkább csak nem akartam ilyen hirtelen tények elé állítani a társaságot, főleg, hogy a topicgazdánk nem Újpestről csatlakozik hozzánk. Márpedig nélküle nem lehet talit szervezni!

És persze azt szeretném, ha mindenki jönne, aki a múltkor ott volt és még azok is jönnének, akik nem voltak ott a múltkor. :-)

Lappa

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2925)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2925
Május 19-e Ivó napja. Ideális... :o))

(A mostani szombat túl korai?)

Előzmény: Lappantyú (2924)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.17 0 0 2924
Tényleg, akkor hatnapos lesz a hét. :-( Utána meg anyák napja, utána meg nekem hétvégi királyság program, szóval akkor május 19. szombat, az kinek jó? Topicgazda-néni :-)))?

Lappa

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2923)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!