Hát, ez egy elég régi cucc, boltban már nemigen kapható. Még azt sem mondhatom, hogy kölcsönadom, mert nekem sincs már meg. Esetleg a Pirate Bayen próbáld meg, hátha valaki ott kölcsön adja... :-)
Létezik valamiféle birodalomépítős ST PC-s játék? Amolyan Imperium Galactica féle, ahol bolygókat/rendszereket felfedezni, más fajokkal politizálni, kereskedni, és harcolni is lehet? Sajnos a Legacy amolyan gyerekeknek való egyszerű lövöldözős nagy nulla, hiába szép. Kéne valami komolyabb.
Hát a nem ász lapokon mindig annyi logó amennyi szám van a lapon. Képes kártyák. Igen ez már húzósabb. Hát mondjuk király: Picard, dáma: Crusher doktornő (Ha már úgyis a nője lesz), a bubi viszont már problémásabb mert vagy a kis Crusher (révén hogy a Bubi az a herceg, Wes pedig Beverly fia), vagy Riker (egyes révén). :)
Igen, de ez a gyűjtögetős kártyajáték, nem sima römikártya. A klubban is játszottuk egy időben, de ma már csak a gyerekeim építenek belőle kártyavárat, mert még mindig többszáz lapom van belőle. :-) Az érdekesebb ritka lapjaim egy gyűjtőmappában gyűjtik a port azért... :-)
Azért nem annyira rossz. Látszik rajta, hogy próbáltak ötletelni. Nekem van egy James Bondos változatom, na, arra csak találomra rádobtak pár képet, semmi koncepció. Viszont a legszebb, amit ilyesféle römikészletben láttam, az a Stargateseké. Sajnos nincs róla képem.
Nekem van eredeti, azaz hivatalosan kiadott TNG römi kártya készletem, de SZVSZ, elég gagyi. 4 faj "képviselteti" magát a kártyákon ( a Föderáció, a Borg, a Klingonok, és a Romulánok) 1996-ban lett gyártva a kártya, de tuti, h még a First Contact előtt. Az ászok: Enterprise-D, Borg kocka, Klingon Bird-of-Prey, Romulan Wardbird, A Királyok: Picard,Tomalac, Locutus (ezért sejthető, h First Contact előtti), Kahless. A Dámák: Guinan, Crosis, Lursa, Sela. A Bubik: Data, Hugh, Klingon Soldier, Commander Tebok. Ja és a Joker: Q-k, na ez még ötletes.
Én a www.swsbooks.hu -tól szoktam rendelni. Épp a héten vettem át három DS9-kötetet. Kiválasztod a kötetet, amit szeretnél, megrendeled, 3-6 héten belül szállítják. Azt pedig, hogy milyen kötetet rendelj meg, a legkönyebben a Psi Phi vagy a Memory Beta adatbázisából tudhatod meg.
Jó tipp! Megnézem. Neten külhonból még nem rendeltem. Talán mert a legjobb oldalak pl ebay német. van angol is de európában a német a legjobb. Nem tudok németül :)
Tud valaki olyan boltot ahol újonnan lehet venni S.T. könyveket? Nézegettem nagyobb boltokat mint pl Ale**ndra vagy Bo*kline és hasonlók, de nemigen találtam. Használtak vannak Vate**án de elég viharvertek. Deep Space Nine-t keresek elsősorban.
Érdeklődnék megvan-e valakinek a DS9 sorozat 1-7 évadja? Lehetőleg jó minőségben. Nem azt mondom, hogy mindegyik DVD quality legyen de legalább 352x288-as divx videó.
Tkp. ez a "2.0" felirat egy nagy átverés... Megnéztem pár ilyen nemrég kiadott magyar sorozat dvd-jét, amiknek hótzicher, hogy monóban készült a hangjuk: A Princen monó van kiirva, A Borson szintén, de pl. Az egy óra múlván az, hogy "2.0"... márpedig '971-ben, mikor készült, sosenem volt sztereó a zállami tyelevizorban, az tuti... Szóval átverés... ez van...